Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A youtube szerint:
Uploaded by pkloppers on Dec 31, 2009.
One of my quicker runs at Margate. This one ran 10.86 @ 238km/h. 1/2 mile speed was 268km/h.

Igazából Varilaco-tól vártam a választ, hogy érti a megalázást?! Mert szerintem semelyiknek sem kellene szégyenkeznie.

Én még soha nem voltam ilyen versenyeken, ezért nem vagyok képben mi a szokás. Bárki (pl. tuning Simson) odaállhat bárki (pl. az említett RR) mellé, hogy én veled akarom összemérni magam?!
Érdekes lehet úgy, nem?!
Fékfolyadékból valami ajánlott?
DOT4 és ennyi4
Vettem olajat CBR 600 F2 be.

AGIP TEC 4T Félszint 10w40.

API JS, JASO MA
ACEA A3

ezek a minősítései. megmondja nekem valaki jó e?
szerintem igen, csak kíváncsi vagyok a véleményekre..
2011 Évadnyitó Nemzetközi Kiskunlacházi Találkozó
----------------------------------------------------------
-------

Na gyerekek! Vannak fejlemények a Honda találkozóval kapcsolatban. Felraktam az eseménynaptárba, ott mindenki elolvashatja. Akkor vevők vagytok még a dologra? Szerintem jó ötlet lenne egy szezon kezdési fórumtalálkozóra.
Megbeszéltük. Szerintem hétvégén esélyes egy gurulás.
Hi!
Nem tudom ez mikori vidi, de lehet,hogy akkor még nem is volt RR. Ez egy szívlámpás gixxer, az talán 2001-től van, RR pedig 2003-tól.
Hát én azt látom rosszul rajtolt a gixeres.
Ráadásul az 750es volt, ha jól emlékszem.
Valóban a végére vagy behozta éppen hogy vagy majdnem.
Igaz az RR-el kellene összehasonlítani. a GSX-R-t.
De ezek a viadalok nem a papír formáról szólnak.
Majd csinálok rendes képet a hátsó részről, akkor meglátod minden hondát így kellene kiadni, színre fújt kapaszkodóval.:-)
Nézted a hátsó gumit?
Nézd a kép alját, ott látszik, hogy a gumi még szőrös!
Az első is:-)
Megkérdezném a közönséget, mint Vágó műsorában. Segítsetek értelmezni kicsit. Én így láttam: a gixeres elrontotta a rajtot, ezért az F4-es kitört a rajtnál, de a gixer lassan behozta a végére.
Én -bevallom őszintén- nem látom ebben mi az alázó és kinek.

GSX-R és CBR F4 valóban nem ugyanaz a kategória. Hézagos ismereteimre támaszkodva a gixer a Suzuki 600-as sport TOP-ja, az F4-es pedig csupán egy jól sikerült (és méltán közkedvelt) sport-túránk! Én a 600 RR-rel tenném egy kategóriába a gixert.
De nyugodtan homályosítsatok fel, ha nem jól látnék valamit!
Na vééééégreeeee! Hálás köszönet, gyönyörűség a szemnek, melengető érzés a léleknek egy ilyet látni. Nagggggyon szép állapotban van. Nagyon vigyázzatok egymásra!
Nekem is ilyen gumám van, lassan le is cserélem.
Amikor írtad, hogy színre fényezteted a kapaszkodót, bevallom kicsit szkeptikusan fogadtam, de belátom nincs miért. Tök tuti lett pirosan!
Láncot azért ápold!

Mit nem adtam volna egy ilyen állapotú 600F-ért anno...
Még össze kellene raknom és le kellene fényeznem a Fiat 126BIS-emet is, mert darabokban van.(ímádom ellentéte a motornak. Lassú, és mindenki kikerül, és élvezetes) Lakatos óta nem nyúltam hozzá.
Idén nem lesz autó vétel, de kiütőm a garázs oldalát, és nagyobbra csinálom, hogy a motor és az auto egyszerre beférjen + felkövezzük az udvart és júniusba megyünk nyaralni Görögbe (Kefaloniára), majd szeptemberben Görög (Korfu) de már motorral.
na még ezt is:
Valaki nagyon akart képet róla, hát tessék
Extrák: fényre fújt műanyag idom a fej idom mellett, fényre fújt hátsó kapaszkodó, és a fő extra a 127km benne.
Megvettem az új akssit.
háát bakker alig ment a helyére.
Pedig ugyan akkora, de majdnem belevertem.
Remélem nem kell kiszedni egy darabig...
Kitoltam ma a garázsból a vasat.
Egész nap bütyköltem.
De ezek sosem készülnek el:-)
Ment egy kört és vissza raktam a helyére.
Jah van ám normális motoros cumom(mielőtt valaki megszólnaaaaa!) , de franc se veszi fel egy körért.:-DD
Hát nem egy súlycsoport az biztos!
Ezt most találtam:
http://youtu.be/NrrF0prZvTU
Sztem nagyon alázó
majd megyek és tanulok a jobbaktól
Helyes végülis igencsak megállja ott a helyét
Sport túra kizárólag.. bár azért "hosszú" (250km - 900km) túrákra többet használtam eddig...
Bár ringre is szeretnék többet kijutni az idén
Ahha már értem,akkor igazi túragép lesz most már lucából
Oksa irjál majd neked mikor jó,aztán összehozzuk remélem most már lassan kitavaszodik
sziasztok szeret nek sport dobot osszekotovel cbr600fs hez havalaki tud valamit akor keresen csa 06302786761
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, itt is fújt egy kicsit a szél, de ami most van az fenomenális! Süt hétágra a nap, és szakad a hó!
te hol a rákban laksz? nálunk (bazm) 1000 fúj a szél
hello
5000 ért (féláron) eladnám.
0620 9157 653