A youtube szerint:
Uploaded by pkloppers on Dec 31, 2009.
One of my quicker runs at Margate. This one ran 10.86 @ 238km/h. 1/2 mile speed was 268km/h.
Igazából Varilaco-tól vártam a választ, hogy érti a megalázást?! Mert szerintem semelyiknek sem kellene szégyenkeznie.
Én még soha nem voltam ilyen versenyeken, ezért nem vagyok képben mi a szokás. Bárki (pl. tuning Simson) odaállhat bárki (pl. az említett RR) mellé, hogy én veled akarom összemérni magam?!
Érdekes lehet úgy, nem?!
Na gyerekek! Vannak fejlemények a Honda találkozóval kapcsolatban. Felraktam az eseménynaptárba, ott mindenki elolvashatja. Akkor vevők vagytok még a dologra? Szerintem jó ötlet lenne egy szezon kezdési fórumtalálkozóra.
Hát én azt látom rosszul rajtolt a gixeres.
Ráadásul az 750es volt, ha jól emlékszem.
Valóban a végére vagy behozta éppen hogy vagy majdnem.
Igaz az RR-el kellene összehasonlítani. a GSX-R-t.
De ezek a viadalok nem a papír formáról szólnak.
Majd csinálok rendes képet a hátsó részről, akkor meglátod minden hondát így kellene kiadni, színre fújt kapaszkodóval.:-)
Nézted a hátsó gumit?
Nézd a kép alját, ott látszik, hogy a gumi még szőrös!
Az első is:-)
Megkérdezném a közönséget, mint Vágó műsorában. Segítsetek értelmezni kicsit. Én így láttam: a gixeres elrontotta a rajtot, ezért az F4-es kitört a rajtnál, de a gixer lassan behozta a végére.
Én -bevallom őszintén- nem látom ebben mi az alázó és kinek.
GSX-R és CBR F4 valóban nem ugyanaz a kategória. Hézagos ismereteimre támaszkodva a gixer a Suzuki 600-as sport TOP-ja, az F4-es pedig csupán egy jól sikerült (és méltán közkedvelt) sport-túránk! Én a 600 RR-rel tenném egy kategóriába a gixert.
De nyugodtan homályosítsatok fel, ha nem jól látnék valamit!
Na vééééégreeeee! Hálás köszönet, gyönyörűség a szemnek, melengető érzés a léleknek egy ilyet látni. Nagggggyon szép állapotban van. Nagyon vigyázzatok egymásra!
Nekem is ilyen gumám van, lassan le is cserélem.
Amikor írtad, hogy színre fényezteted a kapaszkodót, bevallom kicsit szkeptikusan fogadtam, de belátom nincs miért. Tök tuti lett pirosan!
Még össze kellene raknom és le kellene fényeznem a Fiat 126BIS-emet is, mert darabokban van.(ímádom ellentéte a motornak. Lassú, és mindenki kikerül, és élvezetes) Lakatos óta nem nyúltam hozzá.
Idén nem lesz autó vétel, de kiütőm a garázs oldalát, és nagyobbra csinálom, hogy a motor és az auto egyszerre beférjen + felkövezzük az udvart és júniusba megyünk nyaralni Görögbe (Kefaloniára), majd szeptemberben Görög (Korfu) de már motorral.
na még ezt is:
Valaki nagyon akart képet róla, hát tessék
Extrák: fényre fújt műanyag idom a fej idom mellett, fényre fújt hátsó kapaszkodó, és a fő extra a 127km benne.
Megvettem az új akssit.
háát bakker alig ment a helyére.
Pedig ugyan akkora, de majdnem belevertem.
Remélem nem kell kiszedni egy darabig...
Kitoltam ma a garázsból a vasat.
Egész nap bütyköltem.
De ezek sosem készülnek el:-)
Ment egy kört és vissza raktam a helyére.
Jah van ám normális motoros cumom(mielőtt valaki megszólnaaaaa!) , de franc se veszi fel egy körért.:-DD
Uploaded by pkloppers on Dec 31, 2009.
One of my quicker runs at Margate. This one ran 10.86 @ 238km/h. 1/2 mile speed was 268km/h.
Igazából Varilaco-tól vártam a választ, hogy érti a megalázást?! Mert szerintem semelyiknek sem kellene szégyenkeznie.
Én még soha nem voltam ilyen versenyeken, ezért nem vagyok képben mi a szokás. Bárki (pl. tuning Simson) odaállhat bárki (pl. az említett RR) mellé, hogy én veled akarom összemérni magam?!
Érdekes lehet úgy, nem?!