Felreertettel... En a gyanus arat arra irtam, amit korabban linkeltem be nektek. Semmi gyanu nem merult fel bennem a cimbiddel kapcsolatban, raadasul o nem adja sokkal olcsobban a bolti arnal, szoval siman hiheto.
No mindegy, majd meglatom, mi lesz, legfeljebb rakerdezek az eladotol...
Hali.
Bocs, hogy beleugatok, de BryanFox álltal ajánlott gyertyában semmi simli nincs boztos eredeti ngk. Itt tartom a kezemben azt mit tőle vásároltam és a haverom álltal márkaboltban vásároltat. Semilyen különbséget nem bírok rajtuk felfedezni! Tehát ha feltételezzük, hogy egy Honda márkaboltban vásárolt gyertya eredeti, akkor a cimbi től vásárolt is az ( csak ép fele annyi lecsóért )
Ezt nem azért irtam mert valamilyen üzleti kapcsolat vagy haszonrészem lenne Bryan álltal eladott cuccokból, csak a valóság és megbízhatóság kedvéért.
Én laser iridiumos-at használok
Mert árban összességében véve egy ezressel sem volt drágább a simánál, a simával ellentétben kaptam rá 90.000km garanciát, de volt aki szerint 100.000mérföldet is el lehet menni vele.
Én nem NGK-t válaszottam, hanem a Densot.
Mert olvastam teszteket, NGK-t, Densot-t és a Bosch-t hasonlították össze, teljesítmény, élettartam szerint. Abban a rangsor Denso, Bosch, NGK...
Bosch-t Magyarországon nem találtam, Denso-t igen
Én észrevettem a teljesítményén is a drágámnak a változást, és ha sima gyertyám lenne akkor most kellene cserélnem őket, de így meg nem kell.
Szóval, ha csak kétszer annyit fog bírni mint amit a sima nekem megérte (árban, teljesítményben)
Úgyhogy én merem ajánlani esetleg ha valakit érdekel, megkereshetem a srácot a leveleim között akitől én rendeltem annó...
Koszi ezt is, kar, hogy meg kell rendelnem a gyertyakat, hogy szemugyre tudjam oket venni.
Jol latom, a hat odalu reszen csak a valodin talalhato szam? Hirtelen ennyi "nagy" kulonbseget fedeztem fel a ket valtozat kozott...
Koszi a valaszt, valahogy gyanus nekem, hogy feleannyiba kerul, mint boltban...
Egyebkent pedig azert vennem, mert arban majdnem ott van, mint a sima, a futasteljesitmeny pedig sokkal tobb. Azt hallottam, meglatszik a teljesitmenyen is...
Szia. Sajnos IGEN, létezik a hamisítás NGK-ra is. A dobozának a színeiről, a gyertya feliratairól (meg persze később a minőségéről) derülhet ki, hogy hamisítvány. Amúgy meg ha üzemel, ne foglalkozz vele, hogy átb@sztak!
Egyébként minek akarsz bele Iridiumost tenni, túl sok pénzed van?
Sima (DE GARANTÁLTAN EREDETI!) CR9EH-9 NGK-t tudok adni neked is 2160.-Ft-ért, ha gondolod. Itt többen vettek már tőlem, én is ezt használom az F4-emben.
Képen jól néz ki az a motor is. Nekem az első benyomásaim nagyon jók. Meglepődtem például, hogy milyen nyomatékos egy sor négyes 600-as géphez képest. Pl. 6-ban 50-től láncrázás nélkül gyorsul.
A kényelme hosszú távon derül ki, de eddig semmi okom panaszra, pedig 190 cm vagyok és simán elférek rajta. Kicsit féltem is a dologtól, mert én sima F-et akartam, de ezt dobta a gép.
Hali!
Ma megint nekiáltam és felturtam a garázst meg a műhelyt, de azt a fránya kormányvégsúlyt nem találom sehol. Megőrülök tőle, hogy nem emlékszem hova rejthettem, vagy nem-e adtam már oda valaki másnak! Bocs sajnálom de úgy néz ki mégsem tudok segíteni.
PONTOSAN ARRA!
Remélem ezt senki nem vadássza le előlem Stipi-stopi enyiméé...
Debrecen mellett lakom és ez legalább közelebb is van
Reménykedem benne hogy jó állapotban lesz
Mennyire kényelmes egyébként?
első tapasztalatok?
Motorozni eddig is kellett valamiben
A régitől nem válok meg míg nincs új
Amúgy meg még nem vitték el a ruhát, bár 2 érdeklődő már akad.. majd meglátjuk komolyak-e vagy csak...
Én bízom benne h van annyira jó ruci, h elvigyék
Amúgy ma mentem vele majdnem 80 km-t. Egyre jobban tetszik és kezdem megszokni. Cross után először kicsit furcsa volt a gép, főleg a kanyarodásra gondolok. Mondjuk még mindig sokkal jobb volt, mint haverom '94-es 230 kilós 750-es VFR-je!
Sziasztok!
Szezon kezdes elott szinte mar mindent megvettem a motoromhoz (1995-os Honda CBR 600 F), ami kellhet. Egyedul a gyertyak maradtak ki, de most talaltam vateran nagyon jo aron, ami oszinten szolva kicsit gyanus nekem.
Szerintetek lehetseges, hogy van ennek a gyertyanak hamisitvanya, vagy nyugodtan megvehetem? Amennyiben letezik hamis, hogyan allapithato meg?
Elore is koszi a valaszt.
Itt a link: http://www.vatera.hu/item/view...
én most motoroztam egy qrva jót)) 45km tiszapart-t.város-nyék -haza... de egy kocsog ragadozó madár majdnem levadászott,szembe jőtt és vagy 1m emelkedett fel..azt hittem keresztűl szúr. csak azt nem tudom mi tetszet neki? a shoi vagy a cbr?
Én is terveztem Citát, de max. barátnőm elé ülök fel a Hansspree-re. Feltéve ha felenged maga elé mert már kezd berágni rám, hogy én vezetem az ő motorját. :D
Az enyém most már tuti nem lesz kész addig. Balos telószár szimeringem is elfosta magát, szóval az is cserés.
Srácok. Nincs valakinek egész véletlenül KÖLCSÖN egy benzinnyomás szabályzója F4i-be? Csak egy teszt erejéig kéne és ígérem visszaadom!
Bejelentkeznék, szintén földi vagyok, szóljatok, ha indultok pöfögni. :-)