Hát nem látszik aláöltöző volt alatta... nem elég
Előzőt mértem le nagy lett ezért kisebbet vettem.
A következőt sem mérem le... az is csak még egyel kisebb lesz
De attól kisebb nem létezik már. Van amiből így sincs már olyan kicsi.
De Te is meg Agg is ilyenek vagytok .. ő is csak ránézett és Te lány ez nagy lesz... mondom áhh dehogy.. pedig igen
Majd mutatom képen a következőt szabó úr, hogy mondjon véleményt
Tényleg a Berik-es lány a fotóalbumodban mekkorát hord? nem tudod.. és hogy merre hordja... ?
Basszus, elmehetnék szabónak!
Esküszöm az első mondat amit mondtam az asszonyomnak amikor megmutattam neki a ruhádat a képeken az az volt, hogy: ez is nagy, de Ő tudja, lemérte.
Nem baj, majd veszel alá valami aláöltözőt, legfeljebb még egy pulcsit is.
Mellesleg még nekem is tetszik, pedig kordurás vagyok, tudod.
Inkább legyen egy picivel nagyobb, mint sem szorítson, majd belenősz a szezonra. Vagy nem?!
Én is átalakítanám de szerintem kicsit sok lenne a motor árához képest a másik hogy akkor valakit meg kellene keresnem hogy fesse hasonlóra az idomot agyárihoz
ehez csak annyit fűznék hozz: van olyan F3 tipus aminek a hátulja ugyan olyan mint az F2-őé. Nekem a bal hátsó idomom F3asé mert a gyári el repedt és olyan került a helyére. Az F2esen más a fejidom is és a lámpa is elöl.
de attól még ha lenne egy F3 hátuljam simán feltenném
Igen az is benne van, hogy kútvízzel szoktuk mosni, és én a szivattyút nem tudom, merem a kútba rakni, meg ilyesmi, ha itt a párom akkor ő szokott segíteni, esetleg mind a kettőnkét együtt mossuk, de egyedül én nem szoktam nekiállni
... azt hogy terhesen pont jólenne? de ezt inkább nem mondom végülis az olyan mint a sörhas azzal meg sokan motoroznak