Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia én ha jól emlékszem olyan 5000ért vettem az enyémbe Hiflo-t
4T 10W40 REPSOL MOTO RACING olajról mi a véleményetek, CBR 600 F2-be, és azt szeretném még kérdezni, hogy légszűrő kb. mennyibe kerül hozzá.
Jó vételnek tűnik.
Gratula hozzá.
Ennyiért vettem 830.000ért én is mocim.
De az nem FS., csak F,de ilyet is akartam és fiatalabb és kevesebb a km benne.
Szép a mocid.
Amúgy itt még fent van a hirdetés.
Hali!

2001-es és elvileg 18 ezer van benne (gyakorlatilag sem hiszem, hogy sokkal több lenne, mert elég jó állapotban van és szinte minden gyári rajta). Amúgy penge0509 fórumtárstól vettem 830-ért (890-ről).
Csak ki ne csússz az időből,mindjárt itt a szezon
Mennyi volt a gép?
mennyi idős, hány km van benne?
Köszi szépen!
Mindenképpen érdekel majd a gyertya és a fékbetét is, az első betétek lassan úgyis cserések lesznek.
Gratulálok a vashoz! Gyönyörű színei vannak.
Szerintem olaj, olajszűrő, légszűrő csere vásárlás után az alap. Légszűrőt nem tudok, de majd gyertyákért és fékbetétekért kereshetsz nyugodtan. NGK és Ferodo a nálam rendelhető márka. (Amúgy most pont akció van!)
Köszönöm a válaszokat! Most, hogy megvettem szerintem az olajcserén kívül a légszűrőt is kicserélem, a gyertyákat meg majd akkor ha lesz rá pénz.
Légszűrőt tud valaki olcsón?
Kiszállok, jó éjt mindenkinek és mielöbbi jó időt!
A gyertyát én 15 ezrenként cserélem, a levegőszűrőt amig gyári volt benne 10 ezrenként cseréltem, de 5 ezernél kivettem és kifujattam. Mióta sport szűrő van benne 5 ezrenként tisztítom és olajozom ujra. Ezt azért sűrűbben mert több szennyeződést át tud engedni ha koszolódik.
Hali!
Kissé drága de maximálisan megértem. Én is nagyon sokat költöttem a motoromra és közel sem ér annyival többet,mint amit ráköltöttem.
Majd meglátjuk mit hoz a jövő.
Sok sikert az eladáshoz.
én ma tesztelgettem az új gépet,de nekem már ez túl erős..))
de azért csíptem az erőt)) a gumi? hát nem nagyon tud felmelegedni...
Köszi, az jó lenne ha találnál.
Nem bírtam ki, hogy csak nézegessem a gépet, szóval mennem kellett ma vele. Csak kicsit félek, hogy ilyen hidegben nem sok mindent tapadnak a gumik.
A gyertya és légszűrő cseréről mit tudtok mondani?
400 kilót költöttem rá ,így 600 az ára...
Hali földi!
Én használtam mindkettő fajtát nem vettem észre különbséget.
Nekem lehet, hogy lesz kormányvégsúlyom gyári fekete, holnap megnézem.
Sok balesetmentes km-t az új vassal
Mikor romlott el?
Ilyen apróságokat már rutinból ellenőrzök, sajnos komolyabb a probléma. Aksim az kuka, de ez most lényegtelen, autós aksiról indítózok (tekeri is rendesen).
Nem F3 csinálta, és nem a gép hibájából, egyszerűen csak az olaj volt a rossz... amúgy nem én, hanem a gépemet bitorló Blacious írta a hozzászólást...
Iav király a link
GRATULA
Bocs, 3
Hali Kaszás 3 !

Nagyon jó lett a gép

Mennyiért fogod árulni? Biztos fasza költségmentes gép ha ennyi minden ki lett rajta cserélve. Bár jelenleg még nincs meg a rávalóm de kíváncsiságból szeretném megkérdezni h mennyiért akarod adni.

Előre is köszi
Habosodott ?
Mibe raktad turmixgépbe ? ----Na ne má---
ez blokk lehet felhabosítja link,de az F2 nem