Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, rákerestem
bízom a sikerben
Annyira nagy, hogy nem lehet átszabatni? Hasonlóan karcsú hölgy ismerősöm ezt tette, miután nem kapott elég kis méretet. Amúgy Bp-en a SuperZone-nál szoktak lenni női ruhák is készleten.
Külföldről vettem, így a postaköltséget 3szor kellene állnom, ahol vettem nincs kisebb méret, és nem én vettem ismerősöm rendelte nekem, így a postát nem is számolva mire belebújtam kimentünk a 3 napból amíg él a csere dolog. Benne volt a pakliban sajnos... Mint ahogy az előzőnél is.

Bízom benne hogy aki gyorsan elviszi tőlem is jó vásárt csinál majd vele
A bolt ahol vetted nem cseréli vissza kisebbre? Ne őríts meg, kötelességük mittomén hány napon belül! Még meg sem kell indokolnod, ez uniós jogszabály. Csak a kereskedők ezzel igen gyakran nem foglalkoznak, így általában jogi utat kell kilátásba helyezni szóban.
A Berikes csajszi "Marcs" néven fut itt a fórumon. Ő is márkatársunk, egy gyönyörű 600 RR-rel ismerkednek egymással épp. Magyaralmási, szoktunk együtt gurgulázni néhanapján, nagyon aranyos. Vedd fel vele a kapcsolatot, hátha tud valami használható infóval szolgálni!
Marcs adatlapja
bízom benne hogy a gerincvédő aláfog... bár ebben most nagyon frankó gerincprotektor van, a legjobb amit eddig láttam... de sajnos a vállamnál nagy...
Az meg ugye nem szerencsés...

remélem hamar elviszik, és lesz kisebb
És nem lehet 3 segítséggel a 30ast felpasszírozni, max nem veszed le míg rád nem tágul...

amúgy meg 30 - 32 között vagy.. jesszus mekkora vagy ?
Mert rám 38as nagy vagy az más méret?
köszi
évjáratra 94-es de hogy hanyas teló?Azt honnan tudom meg?Amúgy köszönöm az infót! majd ha nyáron összefutunk akkor lesz egy sör.
Legalább könnyen leveszed...

Azért egy gerincvédő aláférjen ám !
Csak nehogy úgy járj, mint én az Icon nadrággal. 30-as kicsi, 32-es meg nagy. Közte meg ugye nincs méret
na ez végülis jó indok

" szeretem a testem" háháhá
annál még az is olcsóbb ha kiutazom ... meg amúgy is szeretem a testem , jobb bőr vagyok én annál.. fogalmazhatnám így is
akkor sajna nem marad más férfivá kell operáltatnod magad
még Pesten a motor kiállításon sem volt női bőrruha nagy választékban...
nahát

rohaggyanak meg
én nem szoktam arra tévedni.. tényleg eltévednék.. de attól még felmennék, max keresek valakit aki elkísér...

De tényleg nem találtam (neten keresztül) olyan boltot ahol van választék női motoros ruhából.
ja tudom hogy messze van. de néha napján oda téved az ember . nekem 260 Km
1 Pest messze van..
2 én eltévedek...

3. .. írtam levelet meg telefonáltam sokat.. de akikkel beszéltem illetve visszaírtak vagy cordurát tudnának csak adni, hogy nesze próbáld fel, vagy ami volt nekik mondták h mekkora van bent, amit akkor is nagynak véltem.. most meg aztán pláne...

4 vagy rendelni tudnak ha érdekel de akkor meg is kell venni... meg olyan is volt akik férfit akart rám tukmálni.. annál meg ami most van is jobb , vagy nem
te miért nem mész el pestre és jársz végig egy csomó motoros boltot ruhákat próbálgatva hogy mi a méreted?
akkor bowdennal
az nem bírja ha elesek vele
hátul össze kell húzatni cipőfűzővel
hát pedig a gatya kb akkor lenne jó... de ráérek én azzal még... így kisebb ruha a nyerő