Köszi a tanácsot
Az adásvételim szerencsére 2 nyelvű, így remélem nem fognak belekötni.
Először akkor az okmányiroda és csak utána kell a kpm-nél vizsgáztatni?
Eddig én úgy tudtam, hogy kpm és utána az okmányirodás cuccok.
Bárhol kerestem rá a procedúra menetére mindenütt azt írták 1. teendőnek, hogy bejelentkezni kpm-nél vizsgára.
Most egy kicsit összezavarodtam, hogy melyikkel is kéne kezdeni?
Szia. Miskolcon nem tudom, de a menetet azt igen. Okmányiroda aztán közlekedés felügyelet. Pécsett máshol nem lehetett műszakiztatni, így gondolom miskolc is hasonló lehet. És az adásvételit magyarul fogadták el csak. Vagy 30 ezer körül lel ehet fordíttatni vagy honosítani vagy mi.
Remélem tudtam segíteni.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy külföldről behozott motorom Miskolcon hol tudnám vizsgáztatni?
Ez lenne az 1. magyarországi vizsga. Tudom, hogy azt nem lehet akárhol de sajna konkrét címet nem tudok.
Egy kipufogó szervizben melózom,és ez egy kicsit szezonális pont nyáron van a dömping
Ne aggódj nekem is üti az asszony a fejem hogy mikor megyünk máááár
Jó is az ha együtt nyomjátok a motorozást
A fő projekt kijelentésnél elfelejtettem használni a "" jeleket Persze, hogy ez nem egy fő fontosságú dolog, én mindig úgy vagyok vele, hogyha látok egy motoron valamit, ami megtetszik akkor kiötlöm, hogy az enyémen hogy is nézne az ki, és persze, hogy van-e értelme megcsinálni. Netes keresgetés után rájöttem, hogy képes vagyok sokkal masszívabb és talán hasonló kinézetű tartót legyártani, otthon talált anyagokból, ami persze sokkal olcsóbb, és élvezetesem, mintha veszek egyet.
Én mindig úgy voltam, és leszek vele, hogy szeretek barkácsolni, és jó érzés tölt el, ha megoldhatok valamit amire képes vagyok.
Az igazából nekem is projekt kellene, h legyen mert valami szörnyű módon oldotta meg még az előző tulaj...
Szegénykém megérdemelne egy optikailag és műszakilag is megfelelő megoldást...
Baj nincs vele, csak egyszerűen nem tudom teljesen a magaménak érezni, mert nem tetszik a színe. Nekem a piros-fekete a szívem csücske, de vásárláskor sajnos olyat nem kaptam sehol.
Így van! Nem szeretném már a tavasz első napjait sem a garázsban maszatolással tölteni. Addigra túrára kész állapotban kell hogy legyen.
@avaszi: Nem tudom honnan veszed, hogy a "rendszámtábla tartó a fő projekt". Fékbetét-, fékolaj-, olaj-, gumi-, szűrők cseréje, karbi szinkron, szelepállítás, stb, stb volt a FŐ projekt nálam. A szépítgetés csak azért fontos nekem, hogy jobban magaménak érezzem a vasat. Tudod, a színe miatt nem igazán tudok vele megbékélni, átfestetni viszont nem akarom, mert kifogástalan állapotban van. Ezért maradnak az ilyen apró finomítgatások.
Úgy látom mindenkinek a téli fő projekt a rendszámtábla tartó kicsinosítása
Mondjuk addig jó, amíg kedvtelésből kell foglalkozni a mocival nem kényszerből
Helló én arra céloztam h nem kicsúszik hanem gondol egyet és a rezonanciától eltörik úgy el hagyod h észre sem ezért célszerű felcsavarozni, majd csinálok képet az enyémről, az is kész van csak festeni kell
Az adásvételim szerencsére 2 nyelvű, így remélem nem fognak belekötni.
Először akkor az okmányiroda és csak utána kell a kpm-nél vizsgáztatni?
Eddig én úgy tudtam, hogy kpm és utána az okmányirodás cuccok.
Bárhol kerestem rá a procedúra menetére mindenütt azt írták 1. teendőnek, hogy bejelentkezni kpm-nél vizsgára.
Most egy kicsit összezavarodtam, hogy melyikkel is kéne kezdeni?