Ha a közlekedésbiztonsági berendezéseket érinti az átalakítás, akkor engedélyköteles. Terveztetni, engedélyeztetni, majd vizsgáztatni kell.
Ez (véleményem szerint) koránt sem az.
Lekopogom: Engem még egyszer nem büntettek meg az életben ILYEN hülyeségek miatt. Nekem ez a "szöveg" bevált. Látják rajtam, hogy nem sz@rtam össze magam az egyenruha láttán, a barátom unokaöccsének a szomszédjának az ismerősétől valamit hallotam is már a jogaimról-kötelességeimről és tisztelettudó, együttműködő vagyok a hatósággal.
Talán szerencsés is vagyok amiért pont olyan rendőrök ellenőriztek, akikkel együtt lehetett működni.
Fizettem bírságot már gyorshajtásért, záróvonal átlépésért, de ezek mind kétségtelen szabálysértések. Hibáztam, elismertem, vállalom a felelősséget érte. Volt, hogy azt mondták hogy a figyelmeztetés elérte a célját, MOST nem büntetnek, de figyeljek oda jobban, elengedtek.
Volt olyan esetem (nagyon tetszett) a yard egyértelműen csak bírságolni akart, MINDENBE belekötött, ami az eszébe jutott. Egyre idegesebb lett, de nem sikerült, minden rendben volt én meg higgadt és készséges maradtam vele. A végén én említettem, hogy a sarki stoptáblánál nem állt meg a négy kerék egy pillanatra, büntessen meg ezért. Röhögtünk egyet és elköszönt.
írd ezt meg a jogász válaszol topicban, és meglátod hogy büntettek már ezért ez nem jogállam hanem abszurdisztán ahol a gyilkos cigó szabadlábon a vétlen meg előzetesben van évek óta..
Ha a szabálysértés FELTÉTELEINEK teljesülése miatt akar büntetni a hatóság, "kiröhögöm"! Jogállamban élünk.
Attól, hogy a lehetőség meg van a szabálysértésre, attól AZ még nem jött létre és nincs rá utaló magatartás sem! Szerencsére még nem a "különvélemény" című film jövőjében járunk, ahol a rendőrök Pre-Crime alkalmazottak és a precog-ok véleménye alapján járnának el.
Ha b@lf@sz vagyok és visszahajtott rendszámmal lát a yard, az más tészta.
Addig viszont kutya kötelessége elhinni nekem, hogy teljes jóhiszeműségemben csak azért mozgatható (két erősen meghúzott csavar kilazítása után) a rendszám, hogy a kresz által előírt fehér fényű megvilágításban (szabványos rendszámvilágítás) tökéletesen olvasható legyen szürkület után is.
Ha ezek után is meg akar büntetni, akkor maximális tisztelet tanúsítása mellett megkérem, hogy keressen más indokot. Úgyis tud találni valamit ha akar.
(...vagy egyszerűen csak menjen a jó....................ba!)
ezért a rendőr nem fog meg bbántani? ugy néz ki mint amit fel lehet hajtani.. vannak olyan helyek ahol már meg is mozgatják a rendszámot, ha lehetőség van felhajtásra kemény a bünti..
Bejáratóóóós? Az hogy lehet, eddig állt valami raktárban vagy garázsban?
Nagyon szép ez a szín. Az enyémen sötét plexi, üléspúp, felnicsík és króm kormányvégek vannak, ja és egy Finster dob, de ehelyett Mivv-et szeretnék majd, egyszer, ha lesz elég kedvem
A gépemen nem múlik,,mert még szűz.Most járatom majd be idén.
120km van benne eddig.
Egy martin dobot, vagy egy yosimurát rakok rá.
Tehát kellene még egy sportlégszűrő is?
Nyomatékosabbá szeretném tenni a gépet. Ha a fogyasztása csökken, az csak jó jel.
Pont olyan színű, mint a tied.
Az a furcsa, hogy ilyen plexit szeretnék rá, és felnicsíkból a fluoreszkáló pirosat, mint neked.
De ahogy láttam a tied eltántorodtam , nehogy már szakasztott olyan gépem legyen, mint nagyságodnak:-DD
Igen, ha van rá keret akkor megyek vele.. mindenhova... ha nincs.. akkor marad a kevés km. Viszont a hétvégén mi is beröffentettük a gépeket
ÉS jöhetne lassan a jó idő.. már nagyon várom...
Főleg h aki segített venni a bőr rucit, azt mondta szerinte ez nagy rám, és nézni kelne kisebbet... szóval ha jönne a jó idő kipróbálnám milyen vezetés közben..
Teljesítményben, sok mindentől függ (légszűrő, kipuf, motor állapota) de pár LE, ami viszont sokkal egyenletesebb lesz és picit a fogyasztás is csökken
A zárat az alsó fehér lemez mögé, a sárvédő ívre rögzítettem, a képen fehér ponttal jelöltem. Néha kicsit sáros lesz, de úgy sem sokat turkálok benn.
A rendszámtartóval kapcsolatban nem igazán értem a kétségeteket, bevallom.
Ez is oda van rögzítve, ráadásul nem is csavarozva, hanem szegecselve. Tehát hogy hagynám el? Vagy a rendszám maga kicsúszhat a tartóból, arra céloztok?
Ez (véleményem szerint) koránt sem az.
Talán szerencsés is vagyok amiért pont olyan rendőrök ellenőriztek, akikkel együtt lehetett működni.
Fizettem bírságot már gyorshajtásért, záróvonal átlépésért, de ezek mind kétségtelen szabálysértések. Hibáztam, elismertem, vállalom a felelősséget érte. Volt, hogy azt mondták hogy a figyelmeztetés elérte a célját, MOST nem büntetnek, de figyeljek oda jobban, elengedtek.
Volt olyan esetem (nagyon tetszett) a yard egyértelműen csak bírságolni akart, MINDENBE belekötött, ami az eszébe jutott. Egyre idegesebb lett, de nem sikerült, minden rendben volt én meg higgadt és készséges maradtam vele. A végén én említettem, hogy a sarki stoptáblánál nem állt meg a négy kerék egy pillanatra, büntessen meg ezért. Röhögtünk egyet és elköszönt.
60-70 a martin dob és magyar!
Inkább egy magyar vállalkozást támogatok.
Másrészről ez is kivehető hangtompítós, mint a miv
Attól, hogy a lehetőség meg van a szabálysértésre, attól AZ még nem jött létre és nincs rá utaló magatartás sem! Szerencsére még nem a "különvélemény" című film jövőjében járunk, ahol a rendőrök Pre-Crime alkalmazottak és a precog-ok véleménye alapján járnának el.
Ha b@lf@sz vagyok és visszahajtott rendszámmal lát a yard, az más tészta.
Addig viszont kutya kötelessége elhinni nekem, hogy teljes jóhiszeműségemben csak azért mozgatható (két erősen meghúzott csavar kilazítása után) a rendszám, hogy a kresz által előírt fehér fényű megvilágításban (szabványos rendszámvilágítás) tökéletesen olvasható legyen szürkület után is.
Ha ezek után is meg akar büntetni, akkor maximális tisztelet tanúsítása mellett megkérem, hogy keressen más indokot. Úgyis tud találni valamit ha akar.
(...vagy egyszerűen csak menjen a jó....................ba!)
Kicsit digitálisabb lehetett volna a csuklója, szívesen meghallgattam volna leszabályzáskor is.
A Martin dob is e- betüs, és tüv engedélyes, ráadásul szép is szerintem.
Szóval mennyi az annyi?:-)
Miért jó a miwi dob?
Nagyon szép ez a szín. Az enyémen sötét plexi, üléspúp, felnicsík és króm kormányvégek vannak, ja és egy Finster dob, de ehelyett Mivv-et szeretnék majd, egyszer, ha lesz elég kedvem
Én még egy Irídiumos gyertya cserét is beiktatnék. És azokból is a DENSO-t.
120km van benne eddig.
Egy martin dobot, vagy egy yosimurát rakok rá.
Tehát kellene még egy sportlégszűrő is?
Nyomatékosabbá szeretném tenni a gépet. Ha a fogyasztása csökken, az csak jó jel.
Pont olyan színű, mint a tied.
Az a furcsa, hogy ilyen plexit szeretnék rá, és felnicsíkból a fluoreszkáló pirosat, mint neked.
De ahogy láttam a tied eltántorodtam , nehogy már szakasztott olyan gépem legyen, mint nagyságodnak:-DD
ÉS jöhetne lassan a jó idő.. már nagyon várom...
Főleg h aki segített venni a bőr rucit, azt mondta szerinte ez nagy rám, és nézni kelne kisebbet... szóval ha jönne a jó idő kipróbálnám milyen vezetés közben..
Teljesítményben, sok mindentől függ (légszűrő, kipuf, motor állapota) de pár LE, ami viszont sokkal egyenletesebb lesz és picit a fogyasztás is csökken
Van valakinek infoja erről?
A rendszámtartóval kapcsolatban nem igazán értem a kétségeteket, bevallom.
Ez is oda van rögzítve, ráadásul nem is csavarozva, hanem szegecselve. Tehát hogy hagynám el? Vagy a rendszám maga kicsúszhat a tartóból, arra céloztok?