Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is tecccik
Ilyenkor látszik mennyit tud dobni egy kis változtatás a kinézeten. Engem is érsekel hova tetted át a zárat
Hali!
Tetszetős lett, meg kell hagyni
A zárat merre sikerült elpaterolnod?
Sokkal sportosabb lett, mint eredeti állapotban! Nekem igazából tetszik a táblatartó, igaz nincs olyan biztonságos mintha fel lenne fúrva, de pont ezért is szebb.
jól néz ki csak én egy dolgot felejtenék el a helyedben, h a rendszámot közvetlenül a konzolra fúrnám fel, és és kihagynám a műanyag tartót, egyik ismerősöm egyszer elhagyta a rendszámot, az volt a szerencséje h haver ment mögötte
helló pont ilyen kellene nekem is
sajnos mindkettő elkopott
A rendszámtartó konzol még le lesz festve fehérre a tavasszal, most nem fordítottam rá hangsúlyt.
Az index vezetékei pedig közvetlen a konzol mellett lesznek felvezetve egy-egy gumigyűrűn keresztül.
Rajtatok felbuzdulva és is leballagtam a garázsba. Begurultam ma Fehérvárra a spanomhoz "dumálni". De jó is vót!
Jut eszembe, kész a 'farka' a kicsikémnek, megcsiátammm spórtosra! Jöhetnek a vélemények...
3-4000 egy hónap alatt
Az nemsemmi akkor luca nem lustult el

Am ma idén először beröffentettem a cibert
Nemsoká gurulás
Csakúgy ahogy ez is én voltam
Khm... h ez én voltam.. lehet feltörtem "véletlenül" a felhasználó nevét

Szóval én megyek 10000-et nem ő
Tavaly az első hónapban 3000-4000km-t körülbelül, egész évben max. 10000km-t lehet picit kevesebbet...
Helyes...
Zirc - Veszprémvarsány vonalon van egy nagyon frankó minőségű és döntögethető rész, majd arra fele is mehetünk
Valaki nem tudja honnan tudnék szerezni a lábtartóra koptatót? Az előző tulajnak P.ringen sikerült elkoptatni tövig mind a kettőt, így még most ennyi szépséghibája van a kicsikémnek, amit szeretnék orvosolni a szezon előtt!
OK
Értem, sajna egy darabbal nem lennék kisegítve
idom nincs
csak egy darab van sajnos
IDOM nincs?
Őrá gondoltam...
Hali!
Lábtartód csak 1 db van? A taposó érdekelne engem a felfogató nem, remélem érted mit mond a költő?
cbr-600f-2 alkatrészek eledó blokkot kérésre szét is bontom.
Nagyon szépen köszönöm!
Üdv:Tomi
Sziasztok!

Esetleg valaki tud nekem küldeni egy 2006-os F4i-hez szervízkönyvet?
Mert a neten sehol nem találtam! Jó a torrent file is!
Ha esetleg valaki tud közvetlen emilre küldeni akkor santitom@vipmail.hu címre küldje!

Előre is köszönöm:Tomi
CBR- 1000f duál 95ös évj bontott alkatrészek eladó.
Sajnos.
Azért kösz.