Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én egy 15°-os aszfalthővel is

A baj csak, h tavaly is olyan korán kezdtem motorozni, h áprilisra már kimotoroztam a télen benzinre félretett pénzemet
Akkor egyszer menjünk együtt gurulni, jobb ismerkedés a képnézegetésnél... Bár én is azzal szoktam kezdeni ...

Bár Exup is a motoromról ismert fel, de kb én is inkább onnan ismerném/tem fel ( hmm vagy mert nem volt sok csaj? )
Jó munka,szép munka.Tehetnél fel egész képet oldalról az összhatás miatt.
Ennek a típusnak szerintem öregesebb a fara, mint az újabbaknak, így kötelező volt valamilyen fiatalító eljárást kitalálni
Amúgy azért nincsenek középen a furatok, mert a tábla már ki volt fúrva, így adottak voltak a rögzítési pontok.
Ez nem alumónium hanem saválló acél, úgy áll, mit Katiban a pulya Elég soká készült, de úgy érzem megérte az apró módosítások miatt, és hogy nem lett elkapkodva. Az összes elem L alakra hajlított vastag saválló anyagként kezdte. De azért látható, hogy nem volt otthon 4 egyforma csavar
Hegesztett alu + komoly csavarrögzítés. Ez egyértelműen profi munka! Sokat dob rajt szerintem. Tetszik.
Valami hasonlót kell majd alkotnom nekem is, de én még szerkesztek.
Nekem tecccik
Sokkal mutatósabb mint a gyári műanyag "tepsi"
Csak egy végdob csere esetén a karbisokhoz nem kell hozzányulni, enyémen sem állíttattam semmit. De mikor már sport légszűrőt is tettem bele egy kicsi plusz benyát lehet neki adni, hisz több levegővel már több benzin égethető el. De akkor sem kötelező, igaz akkor meg minek a sportszűrő.
Kedves Márkatársak!
Kész lett az új rendszámtábla tartóm csináltam róla pár fotót, ezeket megosztanám veletek, ha nem probléma Várom a véleményeteket!
Íme:
Jaja februárban egy jó 20fokkal én is kibékülnék
De kitartás a nagyja már lement
Sziasztok! Ha teszek egy sportdobot cbr600 f4-re karbisra kelle állítani hozzá valamit?
Köcce, majd ránézek és ha úgy van a "potás75" barátom el is tudja hozni. Szuper!
Nem gugliztam sehova, a fórum tagok albumait szoktam megnézegetni, az egyikben találtalak.
Szeretem tudni kikkel beszélgetek! ;-)

Ne is add el, jó lesz az még néha a pályán kívül!
Hali Bryan

Találtam neked a Louis-ban a koptató felrakására megoldást.
Louis Webáruházán belül keresd a PROBIKER GEGENKLETT FUER- t.
Vagy mint tapasztaltam, te úgy is olyan barkácsoló típus vagy, arról lekoppinthatod
OKÉ
Akkor majd mutass rá h ő az...
Aztán megpróbálom, hátha
Ha azt mondjátok elé jó ahhoz hogy tanácsot tudjon nekem adni
Szerintem neked hamarabb adna mint nekünk sokunknak! ,
Ő ad tanácsokat is csak ha már egyszer oda jutok..
Meklau egy Osztrák versenyző, a P ring a második otthona. Versenyzett a WSB-is. A tudásáról annyit, hogy a suzuki kupán mídíg elindul és az útólsó helyről szokott rajtolni, de a 3. körben már az élen megy és szinte lekörözi az összes nem ügyetlen hazánk fiait. Ő tartja a pályarekordot is, hihetetlen gyorsan és látványosan közlekedik a pályán!
ööhm Te is ott voltál? ... vagy csak rá google-ztál a képekre?

Eladáson nem gondolkodtam - még -

Amúgy visszatérve a cordurám drágább volt összesen, mint a bőrcuccom
A tükrömet eddig mindig leszedtük. Jó is volt, mert nem bírtam volna ki h ne nézzek bele, és ha látom a sort magam mögött biztos sokkal feszélyezettebb lettem volna, így meg nem vettem észre
Amúgy fura, mert akik tényleg gyorsak voltak azokkal nem is volt gondom, de akik csak mondhatni jobbak voltak nálam, miattuk volt néhány izzasztó hosszú másodpercem... Ennyi az előzési tapasztalat...

Ki az a "Meklau"? Vagy inkább mi?
Köszi
Igaz nem nagyon néztem a srácok hogy is mennek, de azért szívesen mennék akár fele úgy mint Te
De majd idén úgy rágyúrok Nem kell félnem h szakad a gatya
Remélem ráérzek és akkor jóóóó lesz nagyon
Bizony.. én abban bízom, hogy februárban már tavasz lesz
Ha már a téli gumit nyárira cseréljük akkor már jó idő lesz... de egy olyan elő gurulást bármilyen idő is lesz... jól hangzik...
A válasz egyszerű: pályán bőrben... túrán cordurában