Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt már én is feltettem gyorshajtás topikban, és kiderült, hogy szlovák térfigyelő cuccos. Elvileg sebességet nem mér. Nekem is újdonság volt, de egy páran írták, hogy már többször kitárgyalták a dolgot.
1000 éves képek valamelyik szomszéd országból...
Most kaptam egy mailt a haveroktól érdekes képekkel.

Harmincezres kérdés:
- Ki tudja megmondani mi látható az alábbi képeken?

3

2

1

Kis segítség? SZOLGÁLUNK ÉS VÉDÜNK!
Ha hallottam a hangját én is jobban alszom
Én is tegnap cibáltam le róla a ponyvát, be is röffentettem. A szomszéd macskája úgy megijedt, hogy befutott az asszony biciklijének a küllői közé és beszorult. A mocsok megkarmolt mikor kicibáltam a küllők közül.
Már ez a kis moci melegítés is felpezsdítette a vérem, még a karmolás sem fájt annyira.
Jaja ma is benéztem a garázsba hogy nem lépett e meg,de szerencsére minden a legnagyobb rendben
Nembaj nemsoká itt a tavasz
Te Hópelyhecske, nincs meg véletlenül ez a ruhád még? Asszonyomnak talán átvenném majd, ha a méretek megegyeznek és ha eladnád.
Szép jó reggelt.

Ha valakinek jó minőségű a cordurája akkor nincs azzal baj szépen véd, de szerintem azért érdemes a bőrruci, mert az többször is használható. Textilben esni sem veszélyesebb, de utána lehet venni újat. Mondjuk néhány helyzetben egyik sem ér semmit. De ilyen helyzet ne legyen.
Biztos is, hogy vannak előnyei a cordura ruciknak, de azért akkora védelmet nem nyújt mint a bőr. Igaz inkább ne keljen tesztelni a védőképességet.
A koptató felrakásáról cordurára ha pályázni akarsz, csinálni kell egy tépőzáras ellendarabot a koptatóhoz, olyat mint a bőrruhára varrott, mit fellehet csatolni a ruha fölé. A lényeg, szorosan legyen felcsatolva, hogy ne tudjon elfordulni.
Tökéletesen leírtad a pályamotorozás egyik fő szabályát, nem kell foglalkozni a mögötted történő dolgokkal. A gyorsabbak úgy is kikerülnek ( akár külső íven is ). Ha meg te érsz utol egy jóval lassabbat, érdemes kívülről elmenni mellette, mert ha nagy sebesség különbséggel beszúrsz neki belső íven, a frászt hozod rá és még valami hülyeséget csinál.
Meklau motorozása a pályán és amellől nézve is nagy élmény.
Kitartás! Lassan, de határozottan emelkedik az átlag hőmérséklet. (Legalább is nappali fagy már nem várható!) Van ok a reményre.

Ha végképp nem bírod tovább, szaladj le a garázsba, pattanj fel a gépre, vagy törölgesd át, még berreghetsz is kicsit hozzá. "A bolondság olyan, mint a szerelem... mindenki látja rajtad, de csak te érzed a jótékony hatásait"

Bőrruhásoknak!
Amíg ti nyáron saját verítékben fürödtök és hidegebb időben csonttá fagytok, addig én a cordurában egész kellemesen megvagyok. (Bélés ki-be, szellőzők ki-be, stb.) EZÉRT esett erre a választásom, nem pedig a bőrre.
Szépek, dögösek, modernek vagytok bőrben, de én azt hiszem maradok cordurás.
Nyáron felmentem a gyors csoportban (na nem mintha gyors lennék-ott volt hely :) Aki gyorsabb, úgyis kikerül. Amire vigyázni kell, hogy ne legyen kiszámíthatatlan a mozgásod pl. ne próbáld "elengedni " a gyorsakat, mert lehet, hogy jobbról akar kerülni és te is jobbra húzódsz, az gázos lehet. Tükröt tilos nézni.
Aztán ha elhúz melletted valaki "Meklau" felirattal a hátán, na az egy élmény :)
Szépen mentél kakucson,sok fiú példát vehetett volna rólad!
Ne is mondd az elvonási tüneteket
Két hónapja nem hallottam a hangját a sárkánynak
Március 15-én szoktuk először elővenni a vasakat,pár haverral akármilyen idő van is gurulunk egy kicsit.Ez már babona is,eddig bevállt
De már én is várom a tavaszt
vegyél csak nyugodtan..hátha te is olyan csini leszel benne mint a kolléganő))))
Ez sem rossz ötlet, csak lehet hamar elfogyna, vagy beleolvad az anyagba. Mondjuk azt éreznéd, ha melegszik a helyzet.
Nem akarok bőrrucit, nincs hozzá "kedvem"!
Inkább benevezek talán valami Tesco-s görkoris térdvédőre a gatya fölé.
Persze csak viccelek, de ha pályázni akarsz, előbb-utóbb elkerülhetetlen lesz beruházni egy bőrruhába
Túrázzanak?
Nekem van ismerősöm ,aki abban is lerakta a térdét, de azóta ő is vett bőrrucit.
Ha én is veletek tartanék -mert nagyon szeretnék többször is- én mit tegyek le a koptató helyett a cordurámon?!
Tegyek a térdére Modern Talkingos kitűzőt, vagy ragasszak rá egy jégkorongot?
Most komolyan, a cordurások mit csináljanak?
Akkor arra majd rágyúrok
természetesen!
Köszi, majd igyekszem, de remélem a koptató kivételt képez alóla
tényleg jó lett(szép) az új böröd!) gratulálok és viseld karcmentesen!