Koptató lenn volt 3szor.. szóval nem sokszor..
Tesztmotoros Kakucson voltam.. a srácok is azt nevették, h a gumi szélét teljesen lemotoroztam, de 60nál nem nagyon mentem gyorsabban, és mikor kérdeztem h mit javíthatnék, annyit mondtak h bátorság és gyorsabban...
Azért gondoltam...
Már mondtam, nyugottan jöhetsz , nem is biztos, hogy te leszel a leglassabb. Mi is lassan kezdtük és tényleg voltak jó fejek kik segítettek. A gyorsulást meg a bátorságot ( én inkább azt mondanám a rutint ) csak gyakorlással lehet megszerezni.
Egyébként ha már a koptató leér az már nem is olyan lassú tempó!
HAJRÁ
Köszi
Csak mert valaki (nem emlékszem rá ki) mikor Kakucson voltunk azt mondta, h van egy pálya ami annyira "rücskös" h sokkal jobban eszi a gumit mint a többi pálya...
Szívesen mennék, de félek h nem tudom tartani még a kezdők sebességét sem... Kakucson is elég lassú voltam, pedig az lassú pálya... de ha elnéznek ott akkor szívesen mennék ki ha az van...
A tanácsok is jól jönnek.. bár inkább még a bátorság hiányzik.. meg h megijedek ha leér a koptató , azt még meg kell szoknom
Remélem h jó... igazából picit mintha nagy lenne, de rendeltem, mert itt a környéken sehol nem foglalkoznak női bőrrel... így ez maradt.. de nem vészes... és nagyon tetszik, és szeretem, már ha fenn lesz a koptató is, akkor alig várom, h kipróbálhassam...
Hali! Tényleg jó az új "bőröd"
A kérdésedre válaszolva, nem olyan mértékben eszi a pálya a gumikat, mint ahohy azt sokan gondolják. Legalább is nem az átlag motoros tempójánál. Egy hosszú nagysebességű autópályás túrán több gumi kopik ráadásul csak középen. Fent a ringen pedig többet mész szinte ledöntve mint egyenesen. A gumit egy óra pályázás után megnézve sokan megilyednek, hogy milyen durván néz ki, pedig semmi vész a ráragadt gumidarabkáktól olyan a felülete, mi közuton 100 km után úgy is lekopik.
A pályán való motorozástól meg nem kell megijedni, hidd el nem csak "szélvész" srácok járnak fel. Sőt szerintem sokkal biztonságosabb mint a közuti bármiféle motorozás. A nagyonkezdő pályázó meg vegyen fel a bőrruci fölé egy láthatósági mellényt és akkor sokkal jobban odafigyelünk majd rá. Sokkan segíteni is szoktuk őket a gurulások között tanáccsal, vagy akár egykét kör laza felvezetéssel, ívek megmutatásával.
Úgyhogy csak hajrá!
Klikk a nevemre, aztán már látod is az adataimat!
Szabadbattyán=Székesfehérvár és Polgárdi közt a 7-es úton.
Innen kb. Bakony - Cseszneki vár, Vértes, Balaton és Velencei tó amik napi elérhető közelségben vannak, de ezekből is inkább talán a Bakony, ami élvezetesebb.
Csak olcsó benya legyen, elmennék én a világ végére is!
Engem is érdekelne.. bár úgy érzem még nagyon kezdő vagyok egy ilyen pályához .. talán gyors lenne még nekem... de amúgy azt halottam h eszi a gumit.. de nem mondták biztosra h ez a pálya.. csak h úgy emlékeznek... erről tudsz valamit?
Az ajánlott guminyomás utcára van megadva. Ha 30 fok van árnyékban és szeretsz fülön fordulni, akkor lehet csökkenteni. Többet semmiképpen nem fújnék bele (2,8 elöl?) annak nem látom értelmét.
Egyénként próbáld ki,neked hogy jó...
Az ár változó, attól függ milyen szervezet van aznap a pályán. Mi a haverokkal általában az utólsó órákban szoktunk felmenni az 15-25 euro között szokott lenni óránként. De lehetnek nagyobb eltérések is. Ugye aki bérli a pályát az fizet a ringeseknek, mi meg fizetünk a bérlőknek. Alkudni is lehet néha vannak jó Osztrák bandák kik nem kérnek sokat. Na persze meg kimondottan vannak nyilt pályanapok is, de mi inkább vasárnap délutáni napokon szoktunk felémenni.
Maga a pálya nagyon jó vonalvezetésű, kimondottan motorosoknak tervezték. Én csak ajánlani tudom mindenkinek . Nagyon jó társaságok szoktak összejönni hétvégekenként.
Koptató lenn volt 3szor.. szóval nem sokszor..
Tesztmotoros Kakucson voltam.. a srácok is azt nevették, h a gumi szélét teljesen lemotoroztam, de 60nál nem nagyon mentem gyorsabban, és mikor kérdeztem h mit javíthatnék, annyit mondtak h bátorság és gyorsabban...
Azért gondoltam...
Egyébként ha már a koptató leér az már nem is olyan lassú tempó!
HAJRÁ
Csak mert valaki (nem emlékszem rá ki) mikor Kakucson voltunk azt mondta, h van egy pálya ami annyira "rücskös" h sokkal jobban eszi a gumit mint a többi pálya...
Szívesen mennék, de félek h nem tudom tartani még a kezdők sebességét sem... Kakucson is elég lassú voltam, pedig az lassú pálya... de ha elnéznek ott akkor szívesen mennék ki ha az van...
A tanácsok is jól jönnek.. bár inkább még a bátorság hiányzik.. meg h megijedek ha leér a koptató , azt még meg kell szoknom
hmm.. nem is laksz akkor messze... Majd ha jössz erre motorozni, néha lehet én is becsatlakoznék, ha lehet... Pláne ha a Bakonyba.. vagy hasonló
Mikor lesz már meleg? Elvonási tüneteim vannak
A kérdésedre válaszolva, nem olyan mértékben eszi a pálya a gumikat, mint ahohy azt sokan gondolják. Legalább is nem az átlag motoros tempójánál. Egy hosszú nagysebességű autópályás túrán több gumi kopik ráadásul csak középen. Fent a ringen pedig többet mész szinte ledöntve mint egyenesen. A gumit egy óra pályázás után megnézve sokan megilyednek, hogy milyen durván néz ki, pedig semmi vész a ráragadt gumidarabkáktól olyan a felülete, mi közuton 100 km után úgy is lekopik.
A pályán való motorozástól meg nem kell megijedni, hidd el nem csak "szélvész" srácok járnak fel. Sőt szerintem sokkal biztonságosabb mint a közuti bármiféle motorozás. A nagyonkezdő pályázó meg vegyen fel a bőrruci fölé egy láthatósági mellényt és akkor sokkal jobban odafigyelünk majd rá. Sokkan segíteni is szoktuk őket a gurulások között tanáccsal, vagy akár egykét kör laza felvezetéssel, ívek megmutatásával.
Úgyhogy csak hajrá!
Van egy CBR 600 F Gyári levegő szűrőm vadi új.(17210-MBW-D21)8000Ft.Meg egy CBR 600 RR utángyártott (HFA1616)5000ft.Postázom ha kell valakinek
Szabadbattyán=Székesfehérvár és Polgárdi közt a 7-es úton.
Innen kb. Bakony - Cseszneki vár, Vértes, Balaton és Velencei tó amik napi elérhető közelségben vannak, de ezekből is inkább talán a Bakony, ami élvezetesebb.
Csak olcsó benya legyen, elmennék én a világ végére is!
Na akkor most már lehet karcolni a koptatókat
Igen nem rég érkezett meg
Sőt lesz hozzá koptatóm is ,már itthon van, csak a srác aki elhozta nekem attól kell átvennem
Egyénként próbáld ki,neked hogy jó...
Maga a pálya nagyon jó vonalvezetésű, kimondottan motorosoknak tervezték. Én csak ajánlani tudom mindenkinek . Nagyon jó társaságok szoktak összejönni hétvégekenként.
Még sose voltam,de ki akarok nézni.
Itt nálunk a környéken vannak dombos-kanyargós utak is,
úgyhogy lehet döntögetni a mocit majd tavasszal.