Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnéztelek, még nem is vagy messze. Majd 1-2-szer talán átgurulok látogatóba, mert olyan ritkán voltam arrafelé, hogy soha. Nem ismerem azt a tájat, pedig nincs is olyan nagyon messze és úgy tudom vannak szép helyek arra is.
Hello Bryan, ki fogom próbálni, amit mondtál.
Egyébként van 1-2 közös vonás köztünk:
én is 37 éves vagyok, két kis gyerkőcöm van ,
és nekem is egy 2000-es F4 mocim van.
Én 2 tizeddel kevesebbet fújok bele mint a gyári megadott, nekem közúton ez jött be a legjobban. Pályán elöl 2.2 hátul 2.4- gyel szoktam körözgetni, mert ott sokkal jobban felmelegszik a gumi mint a közúti használat során. Persze ezzek az adatok megint egyén, motor és gumi függőek
Ez meg egy F4-es!
kettő nyóc? ? supermotoba 2.4el mentem , de szar volt 1.8al volt isten kakucson. de az más meg még pálya is
Szia. A könyv valóban azt írja, én úgy tudom az átlag motorosok közül majd' mindenki 2,8-2,8-cal jár. Ez a gumi összetételétől, időjárástól is függhet, főleg ha pályára is mész. Az már más tészta.
2,8 az általános, ha megszokod majd a moci mozgását, variálhatod majd a nyomást, hogy neked hol komfortosabb.
de
Tavaly vettem egy cbr 600 f4-est.A gyári könyve
szerint a guminyomás elől 2,5 hátul 2,9 bar.
Szerintetek utcai használathoz nem kellene ezt
csökkenteni?
kamu az egész te csak fel akartam dobni a topikot egy kicsit hehehehehehehe
Lucernát? Az enyémek attól felpüffednek, és zöld lesz a tejük.
3 hét után
kiez a pali te jó ég
na mentem mert rinak a tehenek az udvaron kell nekik lucerna.majd jövök.
ok
jó akkor csinálok képet ,ajd ha elolvadtt a hó.
kell hát
jaj ne komltalankodjál most kell avgy nem?mert soka jelentkező.
te szopacc öcsém. nem tárgyalok veled tovább
Ja, de nem baj ha karcos!
hogyne érteném.elfelejtettem mondani hogy hibrid vízzel is megy.szóval nem lesz koróziós.jó vétel
kell a nagy kerekű motogurba?
nem úgy gondoltam hogy ott a helyszínen tee hanem hogy ne legyen szétrepedve a blokkház, meg nem folyt bele a víz ééérted?
nem figyeltél?friss műszakis mind hibátlan blokkal blokkja nem zörög nem csattog nem füstől.kicsit több olajat eszik mint benzint de de jó
Az a nagykerekű!
na jó majd valamit összeszedünk olyan kéne amit életre lehet kelteni mármint a blokkot.. van olyan?