Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! f2 esen a generátor tekercseken van 3 kábel és mindhárom sárga de ahogy lejön a tekercsről ott van egy kék burkolatú egy zöld burkolatú és egy sima lakkozott! Melyik kábel a töltés melyik a világítás és ha van akkor melyik a gerjesztés?
Ennyiért el kell vinni...
Kell is
http://www.youtube.com/watch?v...
Bocs mindenkitől,de télvíz idejére!:):)
Jó éjt!
huh nagyon szépen köszönöm a képeket!
Köszönöm a választ meggyőztél
Ha közép fehér van beleírva elég a közepére egy fehér csík.. mint ahogy nekünk van.....
fesd le vízfestékkel)) útána meg irány az első mosó
Csak a tanksapkát ne fesd le, mert az gyanús lehet.
Rakj rá fehér matricát. Sokat.

Vagy lemaszkolod, alapozod, fested occccóó festékkel és utána lehúzod a ragacsokat és kész.
májusig ki kell hipózni valahogy
És lapítasz.. vagy varázsolsz rá fehéret?
Ez nem korosztály kérdés, mert én sem az a korosztály vagyok, de nekem is a letisztul forma jön be a legjobban
Az agyon matrica kevésbé.. és azzal is egyet értek, amíg megvan a gyári fényezés az érték emelő.. viszont ha már fényezni kell akkor legyen olyan ami egyéniséget ad neki... (vagy nekünk)
Köszi
Nekem is tetszik... amúgy a Tied sem rossz.. bár nekem az F3 idom jön be a legjobban... (no meg pénzem is arra futotta csak.. )

Egy volt ami jobban tetszett... majd keresek képet róla.. hátha
Mivel a közepén piros...jaj, nem értjük mi a "szervek" gondolkozásmenetét!
kolléga, csináltam pár fotót, feltöltöm galériába, ha kell még kép szólj. igaz nincs több de csinálok
Nekem erre a kombóra mint a Tiéd az volt,hogy középpiros...
húú nem itthon áll a motor de teszek én ha kell. idommal mindennel felülről hátulról a lámpa mögül?
Hello! LaciCRM ha nagyon szépen megkérlek tennél fel nekem képet az f2 hátuljáról? Teljesen hátsó nézetből kellene nekem egy fénykép mert nekem is f2 van és most alakítgatom át és nem tom még hogyan legyen a segédváz!
értelek én, enyém törött volt, azért lett ilyen, meg azért az F2esek 92-93 körüli fényezése elég csúnyácska. Én biztos nem vágtam volna bele ilyenbe. ez is csak úgy jött. így vettem. Tehát szerintem ennek "valamennyit" növelt az értékén, hogy normálisan néz ki. De a tiéd ami szép gyári állapotú, biztosan csökkenne az értéke, mert akkor már el lehet rajta gondolkozni hogy vajon törött volt e vagy miért van festve ?
Előre elnézésed kérem a SZUBJEKTÍV véleményemért mert úgy gondolom, hogy egy ugyanolyan állapotú újrafényezett darab nem ér annyit, mint egy eredeti.
hangsúlyozom: UGYANOLYAN, kitűnő állapotúról beszélek!
Természetesen a tiéd is tetszik, de én talán más korosztály vagyok, más ízléssel. Nekem az 'egyszerű' PIROS-FEKETE a szívem csücske. Nem szeretem az ingyen reklámot semelyik cégtől, lásd: nem ragasztok matricákat a Castrol, Repsol és egyéb cégek logóival, mert giccsnek és flancnak tartom.
Mikor az enyém vettem megnéztünk jópárat és volt a Te idomaiddal felszerelt is. Nos... hagyott némi kívánnivalót magaután.
Bennem mindig felmerülnek ilyenkor a kérdések: Vajon miért lett cserélve az idom?! stb,stb, nem sorolnám most.
Gondolom ezzel jól megosztottam a közvéleményt, de ÉN ilyen vagyok, ilyenné alakult a szépízlésem.