Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez most akkor érték csökkent?
há minek vettél olyat ami nem tetszik
Nekem is piros szerepel benn.
A kettőnké közt csak annyi a különbség, hogy a tiéd szerintem sokkal jobban néz ki!
(Egyszerűen nem tudok zöldágra vergődni azzal, hogy lehett gyárilag ilyen 'bohóc' fényezést kitalálni, mint az enyém )
Márpedig festéssel nem akarom az értékét csökkenteni, marad az apró díszítgetés.
én most a másik motoromnál bajban vagyok. jön a műszaki, és a motor FEHÉR a forgalmi szerint
Nem kerestem, mert megfelel nekem ez! he-he
Nekem piros (azt kell beírni ami 51%ban takarja, de lehet többet is.. elvileg azt hiszem...)

De lehet nekem sem olyan volt a festésem mint mikor a forgalmiba beíratták...

NKH (KPM) vizsgán ebbe nem kötöttek bele
12-13 ezer az enyémre egy plexijevics
Azokhoz lenne egy kérdésem, akiknek gyárilag TRICOLOR mocijuk van!
Nektek mi van a forgalmiba írva színjelölésként?
Minél több válasz jön, annál jobb.
Köszi, de nekem tökéletesen megfelel a mostani plexim
Akkor igen 88as...
Helló
Nekem kettő megy le egyből,de semmilyen jelentősége nincs a fékhatásban.Annyi előnye van hogy könnyebb légteleniteni.De amint a kolléga is irta a rögzitési pontokon alakitani kell ha a kétcsöves mellet döntessz.
Aki nem vágja le egyből,hogy SF motorról beszélünk,az meg is érdemli...
Gyári áttétellel is le lehet lakni a gépet. A váz sem magától repedt el, én teljesen egyetértek Bryanfoxszal. Elég gyanús
Szia.
Nekem pl. dupla megy le egyből.
Szia.
Isten ments, hogy belerondítsak más üzletébe, de nem szeretném, ha egy leendő Hondás társunkat (Téged) átb@sszák, mint a sz@rt a palánkon. Némi aggályom fejezem ki:
1. Idom nincs
2. Krossz kormány
3. Erős bukógombák
4. Vázsérülés egy Sportmocin, ami ráadásul egy HONDA?! A sok eldobádtól egyszer csak elfáradt.
5. "Szimeringek kicsit szivárognak" Még szép, a sok egykeréktől!
6. Papírok nélkül!
7. "Eladó! (egyben vagy alkatrésznek)"
Mást hirtelen nem találtam...
HA EZ NEM VOLT STREETFIGHTER, AKKOR ÉN SZONDI KÉT APRÓDJA VAGYOK EGYSZEMÉLYBEN!
Nem értem miért nem lehet normálisan üzletelni?! Elmondani, hogy ez és ez a baja, ezt és ezt cseréltem, ilyen és ilyen története van?! Ezért erre az árra gondoltam: ezermilliókétszázkillencvennégy forint ötven fillér
nincs
vehetnél egy új plexit a régit meg nekem adhatnád
Őőőő '90 előtt.... Asszem...
Olyan alkatrészedis van ami F3hoz jó?
Mikor volt az az bizonyos özönvíz?
15 ?
MI KELL ?
Akkor az vmi özönvíz előtti,nem?
mennyiért kínálod az ülést? és milyen alkatrészeid vannak még?
tudok egy CBR 1000F-et, viszont nem duálos.. mert olyat tudnék olcsón... ha érdekel...
nekem is középen lent kettéosztva