Mostanában szeretnék venni valamit..... CBR 600F4 vagy VFR 750, VFR800, CBR 1000F dual....Lehetőleg Honda legyen...
Ami adódik, csak hát az anyagi hátterem az véget ér 650 000 ft körül...
Veszprémben Suzukinál láttam kormányt amit 2 helyen is lehetett állítani hogy merre álljon, árát nem néztem gondolom nem olcsó... de lehet érdemes megnézni... akár ötletnek is...
Láttam már többféle megoldást is, az egyik, hogy krossz kormányt tesznek sport motorra mint a streetfighter-ek. Speciel nekem ez annyira nem tetszett, de túrázni biztos nagyon kényelmes.
A másik verzió venni kell rá egy olyan csutkakormányt mi minden irányba állítható és magasabb a gyárinál a felfogatásnál a kiemelője. ( kicsit furcsa lett ez a mondat ). Az LSL is gyárt ilyet, elég húzós áron.
Egy ismerősnek kényelmetlenné vált a Cbr 600Fs-én a kormány állása . Az ő megbízásából írok. Annyit szeretnék tudni hogy van-e valami mód arra, hogy magasabban és közelebb legyen a kormány a gépen.
Előre is köszönöm.
vö. hasznaltmotor.hu
VFR-ek kicsit drágábbak,már ha nem özönvíz előttit akarsz. Bár azok is elmennek kb, mégegyszer annyit,mint ami bennük van.