Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyári. A vason minden a gyári. Szerintem is elég közel van, ezért kellene besüllyeszteni kicsit. Meg a nyitószerkezetet és az indexeket is át akarom tervezni valahova máshova. Szóval van még mit ötletelni!
ez tényleg jó. Nekem is tetszik.. de neked milyen a lengéscsillapítód? vagy csak nekem tűnik úgy, hogy nagyon közel lesz ott a kerékhez?
Ahogy nézegettem a műveiteket, beindultam én is és nekiláttam farigcsálni kicsit a garázsban. Hát ez lett belőle, sablonnak jó.
Csak azt nem tudom még, hogy lehetne besüllyeszteni a kerékívnél.
Valakinek erre valami ötlet?
Bakker, pont arról tettél fel csak kis képet, ami érdekelne!
Dobj már az undartail-ről nagyobbakat légyszi!
Sárvédőm és ülés alatti idom (undertail) van!
Mesélj hogyan és mennyibe került.
Szerintem üvegszálból csináltatok magamnak hátsó kerékburkolatot, hátsó ülés burkolatot, és ülés alatti burkolatot.
Természetesen ha készen vannak közzé teszem, és az árat is, amennyiért megkaphatjátok.:-)
Sziasztok! Van egy eladó 100%-os lánckerekem f2-re akit érdekel az kérdezzen:D
Urak sziasztok!
Történt egy kis malőr. Vettem kuplung lamellát a motorba de nem kell még sem mert volt még itthon csak nem találtam aztán az is meg lett.
Fém lamellát vettem és csúszót. NEkem F3-as 600-as cbr-em van. A kettő együtt lenne egy huszas. Én 18 ezerért +13 ezerért vettem őket a biker worldben pesten.
Szerintem nincsenk kikőnnyítve, vagyis lehet ki vannak, de egy komolyabb esésnél ada váznak is, ez tapasztalat, igaz lehet szerncséje mindenkinek, és épségben marad a paripa.
Egyébként meg ha már házilag gyártott a gomba, akkor lehet egy plusz perforációt (gyengítést) esztergálni a feje alá közvetlen. Akkor egy erősebb behatásra letörne, nem okozna komolyabb sérülést a vázban. (Remélhetőleg)
helló igen én gyártottam gombát és konzolt is, amit a kolléga föltett ,méreteket én is az alapján gyártottam, és jó lett, viszont az én véleményem a következő:
-ha csak eldől a gép vagy csak enyhén csúszol sztem teljesen tökéletes a házilag gyártott is, de ha nagyot buksz akkor sztem teljesen mindegy h milyen van rajta, nem az oldalidom lesz a lényeg hanem az h életben maradtál...
helló készül a rendszámtartó, és meg van az index is.
Majd teszek fel képet ha kész lesz, csak most nem tudom lekapni mert, nagyon körbe van pakolva
a "gyári" bukógombák elvileg úgy vannak kitalálva, hogy bizonyos erőhatásokra inkább a gomba törik le és nem a váz sérül, ezt vajon tudja egy házilag készített gomba is? könnyen előfordulhat, hogy nagyobb kárt okoz, mint amennyit segít - de ez persze csak elméleti okfejtés, nyilván nincs két egyforma esés...
Szia, én lementettem régebben egyet szerintem ez volt az
Hy!

Ha jól emlékszem akkor te csináltattál bukógombát a motorodra!?
A méreteket el tudnád küldeni? Vagy fel tudod tenni ide?
Köszi.
ÁÁÁ, durva jól néz ki hátulról! Gratu!
Már csak valami odasímuló oldalindexeket kellene felvarázsolni a farokidomra, meg egy pofás kis rendszámtartó és mehet közútra is.
Ha készítenél pár képet még alulról is és elküldenéd nekem e-mailben, megköszönném szépen! Tavasszal, ha lesz időm barkácsolok én is. Meghoztad a kedvem!
sziasztok! honda cbr 600 f3 hoz keresek hibátlan állapotú gyújtás elektronikát.
Nincs mit, sok sikert!
Kösz szépen.
Passz,ezt tőle kérdezd
F1 hez lehet hogy van alkatrésze? idom kéne jobboldali oldalidom