Ha minden igaz Ő az,legalább is a hirdetéseiben megadott telefonszám egyezik a nálam lévővel.
Én már jártam nála párszor,és vásároltam is ,igaz F4-re,de van nála más Honda alkatrész is.
Nekem a féklámpa feletti kis műanyag kellene. Szerencsére az oldalsó farokidomok megúszták, de a kis műanyag elvolt már érve és a felfogatásoknál megtört és el is.
Velük állandó kommunikációban vagyok, de sajnos eddig nem volt szerencsém. Egyenlőre elmegy a motor így is, de jó lenne már cserélni. F2-est megnézem passzolnak-e. Kösz a tippet.
szeva, az egyik F3 hátsó része meg egyezik az F2-esével. ( nekem F3é van balhátul az f2őn)
SugoMotor bontót keresd a Motorbontók itthon és külföldön- topicban
Hogy nálunk miért nem lehet ilyeneket gyártani és kapni?!
Egy préssablont kellene készíteni és műa-ból lehetne nyomatni ezerszám. Lehet faragok magamnak valami műa lapból!
Szerintem tök királyul néz ki vele. Nem?!
c1800 rider-nek hívják a srácot,nekem az f2-be a láncszett ( x gyürüs ) 25 ropi volt. a motorozz.hu-n megtaláőlod vagy tel:0630/9225064 cargonak hívják a cégét ,de ez ne ilyeszen meg,egyébbként miskolci..))) ő is motorozik egy vstormmal(nem lehet mindenki tökéletes..
Tudnátok ajánlani valakit ahol jó áron lehet venni lánc szettet?
Esetleg valakinek van tapasztalata a Fuchs olajjal (10w-40 fél szintetikus) kapcsolatban!?
Köszönöm!
Sziasztok!
Van egy vadonatúj, HJC CL-ST sisakba való arc és fejpárnám M-es méretben. Az én fejemre nagy ezekkel a sisak, ezért adom el őket.
Ha érdekel hívj, biztos megegyezünk! http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Ha minden igaz Ő az,legalább is a hirdetéseiben megadott telefonszám egyezik a nálam lévővel.
Én már jártam nála párszor,és vásároltam is ,igaz F4-re,de van nála más Honda alkatrész is.