Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd csak mit találtam neked, tesókám!
IMR9C-9H a Vaterán
Igaz gyanúsan olcsó! Megeshet hogy ez hamisítvány, de próba-cseresznye.
Na így a legkönnyebb, köszi.
A rossz hírem az, hogy pont a drágábbik való bele, a jó hírem hogy tudok adni.
(Kisker ára több, mint 9000.-Ft/db!)
Neked tudom adni: 5858.-Ft/db áron
PC35, már megtaláltam közben, IMR9C9H kell bele, mert mindenhol kétfélét írtak (IMR9A9H a másik), de nem tudtam melyik kell az enyémbe, aztán az ngk.de-n megtaláltam motorszám alapján. Ha van ilyened, akkor árat mondhatnál. Köszi
Kérek egy kis segítséget a moci beazonosításához légyszi!
Évjárat?
Típus? (PC35, PC37, stb)
Motorszám?

NGK gyertyákat tudok neked ajánlani, ha meg lesznek az adatok tudsz választani melyik szimpatikus neked. Én talán az Iridium gyertyát ajánlanám, de megnézzük mi van még...
Helló!
Srácok, akiknek f4i-jük van, légyszi osszátok meg velem, hogy milyen gyertyát raktok a gépbe, meg aki tudna esetleg jó áron, az ne tartsa magában!
Köszi
Sziasztok,

Nem tudom, tud-e valaki segíteni, de meglátjuk.

Tegnap fellépett egy olyan probléma, hogy egyes fokozatban, indulásnál, és főleg lassú csurgásnál, kuplung kiengedésnél furcsa, kotyogó, vagy koppanás szerű hangot hallok, azt nem tudom eldönteni, hogy a kerék tájról jön, vagy motorzaj. Néha hangos, az egész motoron érzem a kottyanást, néha alig hallható és érezhető.

18ezer km-nél járok, ideje a szervíznek, de még ki kell derítenem, hogy külhonban vállalják-e amíg nincs regisztrálva. Addig is jó lenne, ha legalább azzal tisztában lennék, mi baja lehet.

Köszi előre is.
Mennyiért vettétek a gépet?
Hú gyönyörű géped van vazzeg Az enyém is lehetne még ilyen jó állapotú
Fogjunk össze. A következő a recept, hogy CSÖKKENJEN az üzemanyagok ára: SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM JANUÁR 17.,18. és 19-én. Járjunk buszokkal, biciklivel, gyalog vagy az említett három nap előtt tankoljunk.
LaciCRM szerintem ezért ne lógj meg innen. Vagyunk itt még nyugisabb emberek. Felesleges ilyen dolgokon össze balhézni.
Arról nem is beszélve, hogy szerintem a stíluson mindenki gondolkozzon el. Ki hogyan beszél a másikkal. Itt nem ellenségek beszélnek egymással ,hanem legalább egy témában azonos hullámhosszon működő agyú emberkék. Próbáljunk egymással kicsit több türelemmel lenni és nem egyből lekezelő stílusban beszélni. Akinek nem inge ne vegye magára, de akinek igen az öltözködjék fel.
Jobb a békesség. Nem vagyok Hippi ( ), de jobb a Peace
Vitatkozni meg baromi jó , csak a színvonalas keretek között.
UFF
vagy itt
köszönöm előre is!
Hali!
Érdeklődnék, hogy tudtok-e olyan eladót ahol lehet venni gyári vagy után gyártott matricát oldalidomra (jobb oldal) és ha igen kb mibe fájna. CBR 600f 2004-es. Képet mellékeltem.
Érdekelne még füstös indexbúra is!
Előre is köszönöm!
Üdv, én már így vettem, az előző tulaj tette rá, ha beszélek vele, majd megkérdezem
Üdv. azt szeretném megkérdezni h honnan szereztél üléstakaró púpot,és mennyiért?
Oké. Köszi!
Igen, "butult" :a korábbiak állíthatók, a későbbiek nem