Köszi szépen, csak mert olcsóbban tudom, mint a sima 10w-40est, hígabbnak gondolom nem hígabb, csak a melegoldalt tűrheti jobban.
Volt már benne ilyen, nem csipegeti...
Van biza: "Repsol MOTO RACING 4T 10W50 Csúcsminőségű, teljesen szintetikus motorolaj. Versenymotorokhoz is ajánlott. API SJ, JASO T 903:2006 MA2"
2300 - 2500.-Ft/L
Szerintem is elég a 10W40, ha sokat nem pályázik az ember, akkor felesleges a vörsönyoil! Nem?!
Hi!
Norbi, mi van a konténeres dologgal kapcsolatban?
Kinek van ismerete milyen okmányok kellenek, ha külföldről hozok be motorkerékpárt?
Olaszországból, pontosabban.
Az még jobb, ha valaki az egész hivatali procedúrát elintézné..:-)
Helló
Ha a sima F-est hozod el, akkor:
Gyertya NGK: 2160.-
Olajszűrő: 1600.-
Olajat nem szívesen ajánlanék, mert mindenki másra esküszik és még polgárháború robbanna ki, ha valakinek nem tetszene az ajánlatom. Ha kiválasztottál egyet, arra tudok adni majd ajánlatot. (Én spec a Mobil Extra 4T-t (2030.-Ft/L) vagy a Castrol Act.evo X-rta 4T-t (1800,-Ft/L) fogom bele tenni most)
Fékbetét: Sinteres Ferodo betét 6000.-Ft/pár (2 pár kell!)
Légszűrő: HIFLO 7500.-Ft
Hali.
Ha minden összejön jövőhét végén el tudom hozni a gépet. Gyorsan meg szeretném csinálni a szervízt, február elején, hogy aztán csak motorozni keljen. Tudnál nekem árajánlatot adni: első fékbetét, olajszűrő, esetleg olaj, gyertya, levegőszűrő. Köszi.
Köszi szépen!
Haver UNIX-nál értékesítő és nagyker áron tud, amiből még lejön neki 40%
így jött nekem 1524-be
Hát HIFO-FILTRo árban akkor...
Nézegettem, azért picit eltér a gyári HONDA szűrőtől, meg kimondottan nem is írta F5-re, de gondoltam ha felmegy, akkor ott marad úgy 6000km-ig
Szia. Régebben autókhoz adtam már el, egyszerű, normális szűrő. Semmi különös. De mennyire olcsón tudsz hozzájutni?
A Hiflofiltro 303-ast 1800.-Ft kisker áron lehet kapni! Kedvezménnyel 1600.-
A Mahle meg 2600.-Ft
Volt már benne ilyen, nem csipegeti...
Megjöttek a fékbetétek, ki is cseréltem őket.
Mégegyszer is köszi
2300 - 2500.-Ft/L
Szerintem is elég a 10W40, ha sokat nem pályázik az ember, akkor felesleges a vörsönyoil! Nem?!
Norbi, mi van a konténeres dologgal kapcsolatban?
Kinek van ismerete milyen okmányok kellenek, ha külföldről hozok be motorkerékpárt?
Olaszországból, pontosabban.
Az még jobb, ha valaki az egész hivatali procedúrát elintézné..:-)
Ha pályázol vagy nagyon pörgeted, jobb az 50, egyébként utcára elég a 40-es is.
Fél-szintetikus és szintetikus is jó.
3,7L megy bele szétszerelés után, szűrőcsere után csak 3,3L, tehát mindenképpen 4L-t kell venni.
Ha aktuális lesz jelentkezem. Olajból félszintetikus kell bele? Pontosan hány liter?
Ha a sima F-est hozod el, akkor:
Gyertya NGK: 2160.-
Olajszűrő: 1600.-
Olajat nem szívesen ajánlanék, mert mindenki másra esküszik és még polgárháború robbanna ki, ha valakinek nem tetszene az ajánlatom. Ha kiválasztottál egyet, arra tudok adni majd ajánlatot. (Én spec a Mobil Extra 4T-t (2030.-Ft/L) vagy a Castrol Act.evo X-rta 4T-t (1800,-Ft/L) fogom bele tenni most)
Fékbetét: Sinteres Ferodo betét 6000.-Ft/pár (2 pár kell!)
Légszűrő: HIFLO 7500.-Ft
tor/
Ha minden összejön jövőhét végén el tudom hozni a gépet. Gyorsan meg szeretném csinálni a szervízt, február elején, hogy aztán csak motorozni keljen. Tudnál nekem árajánlatot adni: első fékbetét, olajszűrő, esetleg olaj, gyertya, levegőszűrő. Köszi.
Haver UNIX-nál értékesítő és nagyker áron tud, amiből még lejön neki 40%
így jött nekem 1524-be
Hát HIFO-FILTRo árban akkor...
Nézegettem, azért picit eltér a gyári HONDA szűrőtől, meg kimondottan nem is írta F5-re, de gondoltam ha felmegy, akkor ott marad úgy 6000km-ig
A Hiflofiltro 303-ast 1800.-Ft kisker áron lehet kapni! Kedvezménnyel 1600.-
A Mahle meg 2600.-Ft
Mi szerencsésebbek vagyunk csöppet, a miénkbe valónak nem egészen 2200.-Ft darabja! (2160.-)
A miénkbe való is tudnál, és az mennyi lenne?
NGK CR9EH-9