Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülök, hogy segíthettem.
Köszi szépen, csak mert olcsóbban tudom, mint a sima 10w-40est, hígabbnak gondolom nem hígabb, csak a melegoldalt tűrheti jobban.
Volt már benne ilyen, nem csipegeti...
Hali Bryan!
Megjöttek a fékbetétek, ki is cseréltem őket.
Mégegyszer is köszi
Akár még igazi (vagy minőségi hamisítvány ) is lehet. Külsőre így néz ki, amit az emberem hozott, és csak egy ropival többért.
Van biza: "Repsol MOTO RACING 4T 10W50 Csúcsminőségű, teljesen szintetikus motorolaj. Versenymotorokhoz is ajánlott. API SJ, JASO T 903:2006 MA2"
2300 - 2500.-Ft/L
Szerintem is elég a 10W40, ha sokat nem pályázik az ember, akkor felesleges a vörsönyoil! Nem?!
Hi!
Norbi, mi van a konténeres dologgal kapcsolatban?

Kinek van ismerete milyen okmányok kellenek, ha külföldről hozok be motorkerékpárt?
Olaszországból, pontosabban.
Az még jobb, ha valaki az egész hivatali procedúrát elintézné..:-)
Repsolból van 50-es?

Ha pályázol vagy nagyon pörgeted, jobb az 50, egyébként utcára elég a 40-es is.
Szerintetek Honda Repsol olajból 10w40 vagy belemehet a 10w 50-is?
mindenképpen! Köszi!
Nicccs mit, de lehet lesz olcsóbban is, talán 5000.-ért tudok hozni egy másik helyről. Ha érdekel, majd szólj időben!
Köszi az infót!
Rendben.
Fél-szintetikus és szintetikus is jó.
3,7L megy bele szétszerelés után, szűrőcsere után csak 3,3L, tehát mindenképpen 4L-t kell venni.
Köszi.
Ha aktuális lesz jelentkezem. Olajból félszintetikus kell bele? Pontosan hány liter?
Helló
Ha a sima F-est hozod el, akkor:
Gyertya NGK: 2160.-
Olajszűrő: 1600.-
Olajat nem szívesen ajánlanék, mert mindenki másra esküszik és még polgárháború robbanna ki, ha valakinek nem tetszene az ajánlatom. Ha kiválasztottál egyet, arra tudok adni majd ajánlatot. (Én spec a Mobil Extra 4T-t (2030.-Ft/L) vagy a Castrol Act.evo X-rta 4T-t (1800,-Ft/L) fogom bele tenni most)
Fékbetét: Sinteres Ferodo betét 6000.-Ft/pár (2 pár kell!)
Légszűrő: HIFLO 7500.-Ft
http://totalbike.hu/hirek/2011/01/15/utcai_csodafegyver_a_legerosebb_mo
tor/
Szép a hátsója..)) azért a csaj se kutya..!)
Hali.
Ha minden összejön jövőhét végén el tudom hozni a gépet. Gyorsan meg szeretném csinálni a szervízt, február elején, hogy aztán csak motorozni keljen. Tudnál nekem árajánlatot adni: első fékbetét, olajszűrő, esetleg olaj, gyertya, levegőszűrő. Köszi.
Köszi szépen!
Haver UNIX-nál értékesítő és nagyker áron tud, amiből még lejön neki 40%
így jött nekem 1524-be
Hát HIFO-FILTRo árban akkor...
Nézegettem, azért picit eltér a gyári HONDA szűrőtől, meg kimondottan nem is írta F5-re, de gondoltam ha felmegy, akkor ott marad úgy 6000km-ig
Eszt-nektek!
Szia. Régebben autókhoz adtam már el, egyszerű, normális szűrő. Semmi különös. De mennyire olcsón tudsz hozzájutni?
A Hiflofiltro 303-ast 1800.-Ft kisker áron lehet kapni! Kedvezménnyel 1600.-
A Mahle meg 2600.-Ft
Hali skacok... Valaki ismeri és tudna tanácsot adni olajszűrő téren? Tudnék olcsón MAHLE OC 575ös olajszűrőt... -használt ilyent valaki már?
Meg kell néznem én mikor cseréltem, úgy emlékszem lehet, hogy nekem is aktuális lessz. Ha így van hívni foglak
Szia, persze hogy van. Most cseréltem én is.
Mi szerencsésebbek vagyunk csöppet, a miénkbe valónak nem egészen 2200.-Ft darabja! (2160.-)
Hali
A miénkbe való is tudnál, és az mennyi lenne?
NGK CR9EH-9