Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fasza fotoshop
Helló,én csak az ülést venném meg,lehet erről szó?
Ha igen akkor mennyiért adnád?
Ha kell akkor írhatsz privátban is
Sziasztok,
2007-es Hondámban szeretnék a teleszkópban olajat cserélni. Melyik Motul olajat ajánljátok ami lehetőleg ugyan olyan mint a gyári? (Se puhább se keményebb nem lesz tőle.) Köszi
Sziasztok!

F4-hez való ülés,plexi illetve indexek eladóak
Ülés+plexi: 5000 Ft
Index 2000 Ft (4db)
Ülés nem szakadt, nincs kiülve.
Plexi is szép állapotban van.
pogimen@citromail.hu
Sziasztok !
Eladó Honda CBR 600F4 kuplung kar,hibátlan újszerű állapotban ! Postázva 5500 ft ! 0630 488 2125.
Helló! Kis segítség kellene,ha valaki találkozott már a problémával.CBR500F .Eddig nem produkálta.Mióta levettem a tankot valamiért,és széthuztam a csatikat /van ott 3-4 asszem/ nem indul rendesen.Gyujtás,szivató rá,szokásos procedura.Forgat-forgat,semmi...kuplungal,,forgat-forgat,,semmi.vészleállitot,gyujtás kapcs. kapcsolgatom 2-3 szor,,forgat,,semmi....kb az 5-6. próbálkozáskor elkapja és indul.Fogalmam sincs miért csinálja.Eddig nem volt vele baj.Esetleg kontakt hiba? Gyujt kapcs,vészleállitó?A benzinpumpa jó,mert ellenőriztem.
Simán csak ne cseréld.
Úgy hogy rajta áll a motor nehezen veszed észre hogy kotyog,van ott egy halom másik cucc ami miatt tuti hogy hiába rugdosod még ha szarrá van kopva akkoris áll mint a cövek.
Ja, akkor csak egy napot kell várnom szétkapott telóval, aztán mehetek haza busszal. Az tök jó...
Komáromi Hondából 1 nap alatt megjön.
Amúgy ráérek.
Már rámragasztottad...............kösziiiiii.
Most rendelhetek csúszgyűrűt is.
Baromság amit írtál, mert szétszedem, látom hogy kopott, aztán megrendelem és várok 1,5 hetet mire megérkezik. (ahonnan én rendelem ott eltart egy darabig mire megjön) Ráadásul nem is otthon csinálnánk, ezért mindenképpen úgy akarunk nekikezdeni hogy minden kéznél legyen ami kell. Ami szem szükséges arra most nem költenék, úgyis fogok másra.
Szétszeded,megnézed,ha kopott az látszik,ne parázz mert rám ragasztod.
Szerencsére erről még szó sincs. Köszi a választ!
Ha nagyon kopott kotyog a krómszár a helyén
Csúszógyűrű milyen gyakran kopik el a telóban? Gondolom azt nem kell minden alkalommal cserélni.
És milyen tüneteket produkál ha kopott?
General Mechatronics köridőmérő eladó. 12 ezer Ft.
+36701985992 számon vagyok elérhető.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
No látod, megy ez.
F4 és F3 alkatrészek eladók,nem csak ami a képeken látható.Csak tel.smst üzenetet nem figyelem.70 3179083.
Levettem a faridomot és megnéztem a mozgás okát. A segédvázon lévő 2 fül felső része van kicsit megkopva, amibe az ülés hátoldalán található csavarozott fülek belecsúsznak. Egy kis gumicsík megoldotta a problémát és már a tankhoz sem ér hozzá.
I. CBR 600F Találkozó Pusztavacs
Na megnéztem, nekem is hozzáér a tankhoz, viszont előre-hátra semmit nem mozog...
A legnagyobb gond az hogy a tankhoz is hozzáér. Elvileg a helyén van. Ha nem lenne szerintem le sem kattanna a vége
Targyalo?