Valaki szerelt már a ciberére feszültségmérőt? Esetleg ötlet, hogy milyet volna érdemes? Gondolom nem ártana ha vízálló lenne. Boltban csak ezt a szivargyújtóaljzatba tehetőt mutatták. Előre is köszi a segítséget.
Sziasztok!
600f4 injektoroshoz (2006) tudtok nekem ajánlani valami jó légszűrőt? Nem kell sportnak lennie, lényeg a jó ár/érték arány. Valamint az is érdekelne, ,hogy neten hol lehetne megrendelni.
Üdv!
Nemrég kérdezgettem a CBR 600F1-el kapcsolatban, végül megvettük a motort, így én is csatlakoznék a 600F-es csapathoz. :)
Raktam fel képeket is, nagyon egyben van a motor(kivéve a csúszást, így vettem). Esetleg nem tudtok ajánlani rá valami gumit?
Most Pirelli Sport Demon van rajta, ha ez elfog lehet valami tapadósabb kéne rá mert hidegen-melegen képes kipörgetni őket. :)
600-asba 3,3 liter kb ha szűrőt is cserélsz. Szerintem a tiedbe is annyi kellhet. Én 4 litert vennék a helyedben az tuti elég meg a kannás nem drágább v nem sokkal annál, mintha 3 db 1 literest veszel.
Nekem azért ajánlották, mert a full synt lehúzta a benzint valahogy. Az volt a gyanú hogy túl vékony. persze ha kicsit benzinesedik, egyre vékonyabb lesz, kvázi tovább romlik az állapot... Mindegy, cseréltem és most minden OK.
Amit én találtam protec cucc azt beleöntöm az olajhoz és 10-15 perc alapjárati járatás után olajcsere azért kérdeztem er,mt cserélem az olajat és elötte pucolja már ki valami :D
Szia én motul 5100 olajat használok már 4500km van benne és szerintem jó olaj bár nem értek hozzá de nem hangos tőle se a váltó se a motor.Csak ajánlani tudom.
Azokkal az a baj, hogyha valahol leválik egy nagyobb darab kokszosodás, az eldugíthat egyéb keskeny járatokat.
A hiperszuper kenést biztosító adalékok meg az olajágyas kuplungnál véreznek el.
Nekem javasolták a Hondások hogy a full synt. Repsol Racing 10W50 helyett Motul 5100 10W40-et használjak. Határozottabb lett a váltó, ha finoman váltogatok felfele, előfordult párszor hogy az 5. és 6. között találtam egy üreset.
Ugyanakkor a motorolaj nem a komfortot szolgálja, hanem a tökéletes kenést minden alkatrésznek. Emellett lehet keményebb a váltó, vagy zajosabb a motor járása.
Valaki szerelt már a ciberére feszültségmérőt? Esetleg ötlet, hogy milyet volna érdemes? Gondolom nem ártana ha vízálló lenne. Boltban csak ezt a szivargyújtóaljzatba tehetőt mutatták. Előre is köszi a segítséget.
600f4 injektoroshoz (2006) tudtok nekem ajánlani valami jó légszűrőt? Nem kell sportnak lennie, lényeg a jó ár/érték arány. Valamint az is érdekelne, ,hogy neten hol lehetne megrendelni.
Nemrég kérdezgettem a CBR 600F1-el kapcsolatban, végül megvettük a motort, így én is csatlakoznék a 600F-es csapathoz. :)
Raktam fel képeket is, nagyon egyben van a motor(kivéve a csúszást, így vettem). Esetleg nem tudtok ajánlani rá valami gumit?
Most Pirelli Sport Demon van rajta, ha ez elfog lehet valami tapadósabb kéne rá mert hidegen-melegen képes kipörgetni őket. :)
Egyébként minden pihenőnél figyelem, lassan profi olajkóstoló leszek.
A hiperszuper kenést biztosító adalékok meg az olajágyas kuplungnál véreznek el.
Ugyanakkor a motorolaj nem a komfortot szolgálja, hanem a tökéletes kenést minden alkatrésznek. Emellett lehet keményebb a váltó, vagy zajosabb a motor járása.
Pár tized voltot le-fel.
Legalábbis nekem.
Neked mindig ennyi 10000-en meg 1200-on is?
Nekem első kép világítás nélkül második világítással én saját kezűleg mértem