Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háááát a kosár ennek a csapágynak támaszkodik neki ugyan de mivel az nem mozog a tengelyen így nem kap talán akkora tengelyi rányú terhelést, hogy egy minőségi csapágy ne bírja
szerintem kap axiálist is hiszen a kuplungot nagy erővel tengely irányba nyomod,de ez csak az én véleményem
A kuplung mögött lévő csapágy csak a tengelyt tartja szerintem semmi köze a kuplung oldáshoz és mivel golyós csapágy csak radiális terhelés hat rá axiális nem
az enyém is ugyan úgy szól csak hangosabban,kuplung cserén már túl vagyok,már csak erre tudunk gondolni,miért nincs terhelés a kuplungolásnál az a csapágy kap a legtöbbet
És biztosan a csapágy szólt csak mert ott jelentősebb terhelés nincs lehet a kuplungkosár volt kiverődve és az szólt pár 100 km után még a leggagyibb csapágy sem megy tönkre nemhogy egy koyo
Annak idején a cégnél napi 4 db-ot szereltem be, kerestük melyik típus bírná tovább! Írtuk a típust az üzemórát, és eget verő eltérés nem tapasztaltunk. Én az orosz csapágyat kedveltem. Bár azt hiszem ma már olyan nem kapható.
Akkor mi a gond?
igen,pontosan az
Most vagy megveszed az ntn-t a csapágyboltban a képen lévö cikkszámon,vagy itt 38+25 eur postáéert vagy betipegsz a hondába ami legközelebb van és kb 38 eur menyiségű forintért megkapod.

A legegyszerűbb a csapágybolt de jo lenne tudni hogy a képen tényleg az van amit keresel.
igen,pontosan az,még gyártóra is
nincs itt a váltó tengelyen van a blokkban a kuplung mögött
Cikkszámod van,Melyik lehet?
http://www.cmsnl.com/honda-cbr...
ha nem hallottam volna nem mondom!
Nem hiszem, hogy az SKF nem lenne megfelelő.
ott még nem
Hondanal kerdezted?
Egyik ismerősnek az lett beletéve,pár száz km után ismét szólt ,igaz nem olyan hangosan de zavaróan
Koyo-t nyugodtan beleteheted
azon nem skf vagy koyo van valami más,
Miért, mit gondolsz, a gyár honnan veszi?
Srácok honnér lehet beszerezni gyári csapágyat a váltóba?nem skf és társait,a gyárit,már nem emlékszem mi a neve,váltóban a kuplung mögöttit.
Megvoltak csak az ember a ket lampa melletti idomot szetvagdalta a fejudomtartoval egyutt.
Olcsobb volt venni sugotol mint legozni.
Szerencsére van is Bárdis ismerősöm, köszi!