Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az idomokat külön vetted hozzá?
Akkor már tudom hova kell menni :)
Ez a 46% nekem is megvan
Meg a sima ngk cr9eh9-et sem talaltam 3000/db alatt ami azert kicsi sziven utott mert az angolba lazan van 2900/db ert cr9eix ami iridiumos es csak 3 kell bele.
Nehezen de turtam okosban denso u27fer9-et az olcsobb lett,nem sokkal de olcsobb,es hatha nem futok bele hamisitottba.
12300 vettem 4 db Denso iridiomosat,Bárdiba keress valakit akinek van kedvezménye. 46% kedvezménnyel ennyi volt,és még így is van rajta hasznuk biztos.
Idomot nem kaptam,hianytalan szerszamkeszletet igen.
A szóban forgó motor sima F4-es nem injektoros
Ja és a Racinget.
Az F4i-be irídiumos kell gyárilag.

Fura ez az olaj dolog, ugyanis én mindig Repsol 10W 50-est rakok bele és nem volt még ilyen problémám, remélem nem is lesz.
Hát mivel abba nem a sima való
Injektoroshoz fel sem ajánlja a simát.
http://motoralkatresz.eu/motorok/honda/600/CBR600F/1999/
Pont ott
Vedd meg a simát a 8e-t meg tankold el amúgy is gyárilag nem irídiumos való bele meg mondom nekem 27e-t ment el a sima még semmi baja nem volt de kiszedtem hisz szervizkönyvben meg van írva a tuti
Ja már látom hogy 4 db egy szett.
Hol láttál 3000-ért, meg 4900-ért?
Itt sokkal drágább, pedig itt jó árak szoktak lenni: http://motoralkatresz.eu/termekek/NGK/IMR9C_9H_gyujtogyertya/
Uhh 1
NGK CR9EH-9
Hengerenként hány gyertya is van az F4-ben?
Mennyi a sima szett? Úgy láttam hogy az irídiumos 30 000 körül van.
Van gyári szerszámkészletem. Remélem a gyertyakulcs is benne van nem nyúlta le belőle valamelyik előző tulaj.
3000Ft-ért találtam simát 4900Ft-ért meg irridiumosat.
Már ugye aki kapott a motorhoz vagy megvan neki akinek meg nincs az nőgyógyászt játszik
Felesleges amennyivel drágább szerintem nem jobb akkor inkább ha az irídiumos el is megy dupla annyit mint a sima akkor is inkább cserélj kétszer simát és akkor félútról megint új a gyertya (ja és a két garnitúra sima sincs még annyi mint egy garnitúra irídiumos)
A gyari szerszamkeszletes gyertyakulcs a legjobb hozza,azt rendesen kitalaljak a japo mernokok.
Köszönöm szépen a segítségedet. Majd megírom, hogy mi volt a géppel. Sima v irridiumos gyertyát használsz? Eléggé hajlok az irridiumos felé.