Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biza' átültem sor3-ra :)
Üdv urak!
Van egy 99'-es évjáratú f4-em.Tipikus zörgö vezérműlánc hangja volt,ezért vettem hozzá egyet.Tegnap elkezdtem volna kicserélni,de legnagyobb megdöbbenésemre a lánc nagyon feszes volt és a lánckerekeken se lehetett felhúzni mint azt egy nyúlt láncnál szokás.Tehát a lényeg az,hogy szerintem semmi baja a láncnak és a feszítő is jól végzi a dolgát.A motor előéletéről annyit tudok,hogy 80 ezer van benne,ebből haverom rakott bele 40 ezret és ezalatt a 40 ezer alatt nem lett hozzányulva a blokkhoz.Ennyi km-es motornál meg már gondolom esedékes lenne a vezlánc csere.A másik probléma az olajpumpa meghajtó lánc.Valószínűleg az adja ki a hangot,mert rettentő laza és feszítője sincs.Neten rákerestem,de csak bontottakat dobott ki a google.
Sziasztok!

Garázs takarítás volt találtam néhány CBR alkatrészt.
CBR 600 F4 i gyári plexi csavarokkal 5000Ft
van 1 kuplung kar és 2 fékkar ha egyben viszed 5000Ft ha külön külön kell akkor 2000Ft / db
index kapcsoló 2500Ft
stander mikrokapcsolóval, csavarral 2500FT

bekiss2@gmail.com
06-70-373-4137
Ha valakit érdekel akkor keressen!
Taschner motors,fészbúkon nyomul nagyon,karbi és mindenféle mágus.
Itt is fenn van.
tasi a nick neve?hova való?
Dugulás miatt is lehet háromhengerezés.
Ilyesmihez nemien értek de a gyertyakép sokmindent elmondhat egy képzett szakerőnek.
Közel van hozzád tasi el kéne vinni hozzá.
Mielőtt költesz új gyertyára.
mondjuk én denso U27fer9-et vettem mert drágára jött ki az ngk és sok a hamis densobol meg szerintem nem.
annak lenne előjele nem?hogy érted hogy a karbi szarakszik?ha kiveszem a gyertyát és benzines akkor biztos gyertya nem?fogyasztás nagyon jó ezért nem gondolnék a karbira
Lehet nem a gyertya a karbi szarakszik.
még egyenlőre ki sem tudom szedni
Nem hinnem hogy ilyen gyorsan kinyuvadna.
Gyertyakep milyen?
szerintem nincs,tavaly cseréltem,csináltam gyertyakulcsot ,de nem tudom hova lett,valószínű hamis gyertyát fogtam ki,nem hiszem hogy 1500km alatt behalnak ezek.vagy mi lehet még?
Csak olyat vegyel amiben van a gumi amibe beleszorul a gyertya mert kulonben szopsz a kiemelessel.
Ramair cso van az f2-ben?
Mert f3 nal a ket kozepsonek nem sok hrly van egy ilyen hosszu kulcsnak.
nem is volt hozzá mikor vettem sajnos
Nincs meg a gyari gyertyakulcs a szerszamcsomagbol?
16-osnak 16-os a gyertya de nem tudom az F2 meg az F4 között mennyi a különbség de mikor én cseréltem az enyémben kellett bűvészkedni meg kellett hozzá csukló is főleg a két szélsőhöz sima egyenessel nem tudtam volna kiszedni
z a gyertyakulcs jó lehet a hondához?http://robogoalkatresz.odormot...
Hogyért?és hol tudok hozzájutni?
Én tudok.
Valaki nem tud NGK CR9EH-9 garantáltan eredetit
Srácok valakinek nincs gyertyakulcsa f2-hez?Tatabánya közelében kölcsön,már felgyújtom ezt a szart,2 hete mentem vele minden rendben volt most meg három hengerezik,a gyertyákban 1500km van,tavaly ugyanezt csinálta szezon elején.hol ment hol nem,már unom.
Sziasztok f4i re lenne egy kipufogóm ha valkit érdekel keresen bizzalommal.
Most nézem milyen vezér géped van.
Kicsúszott :-)
Te Bury, facebookon is, itt is? Há' mi van veled, he' ???
Te szemét!