Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:-)
Csutka kormány le, masik fel. Fekcsovet kell csak vennem és kész is.
Sziasztok! a gyári légszűrő a pp md30 as. Most nézegettem K&N HA-6001 "sportlégszűrőt" érdemes egyáltalán beruházni rá ?
debrecen, de lehet feljuttatom pöstre.
Gondolom lomisok. A körülményekből.
De honnét szerezték ?jó lenne tudni
Hát, ha eladta volna a cuccokat és abból vesz tűzifát, gyanítom jobban járt volna. Csodás az emberi baromság...
hova kellene érte menni?
3000 ft ha megfelel. posta vagy érte jössz, ha utalsz olcsóbb.
Az jó,tokkal-vonóval kéne,tengely,a hátsó tengely állító bizbaszok,láncvezető,megpróbálom befaragni egy F3-ba.
Ha nem megy jó lesz falidísznek.
Egy emailt dobjál mikor megy,M3-ról Gödöllön leesik valahol és összehozzuk.
zoli32@gmail.com
Mennyiért ?nekem jól jönne?
Na ma volt egy kis időm és át szereltem a kormányom. Egész jó lett, csak a fék csövet kell hosszabbra cserélni. Teszek majd fel képet.
cbr 600 f4i felső villahíd is megmaradt. + egy első alsó teleszkóp csizma.
egy F3 lengővilla sárvédő is megmenekült a tűzhalálból. valakinek?
este lemosva pikcsörsz
rossz képet tettem be, egy típusidegen huhuki került be a honda helyett
csak este tudom megtisztítani akkor megmondom hogy mi a szitu vele, sérülést nem látok rajta, láncvezető nem szakadt az érték róla. a haver megy fel pöstre a jövő héten, a postát is megúszod de egy kávéra hívd meg azé. ő is motorozik csak ő épít.
Huhh egy 10-est megér kompletten nekem.
Jársz pesten valamikor?
Nem sérült,hajlott?
nos ha senkinek akkor marad az új, majd levonom a csákótól a következő vásárlásnál.
kb decemberben voltam ott mikor már mínuszok voltak, kis fejsze kikészítve a tornácra, mellett cbr 600 f3 oldalidomok z 750 faridom. vágták össze a baltával és melegedtek. mondom neki te ezért még pénzt is kaphatnál......., na a z750 faridomot meg tudtam menteni a csetkeléstől. elméletileg a cbr 600 beömlő idomokat is láttam fogtam a kezemben, kértem is hogy ne adja el a szavát be is tartotta nem adta el, csak eltüzelte. kb 1km-re olyan erdő van hogy térkép kell hogy átkelj rajta, nem onnan nem hozunk el fát , fűtünk azzal ami van. pedig csak némi tudás kellene hozzá felkeresed az erdő tulaját, megegyezel vele hogy a száraz lehullott cuccot össze szeded, fizetsz egy összeget + ha kint jársz fáért körbe járod hogy mi a pálya a fatolvajokkal. ennyi. a tulajnak nem kell kijárnia állandóan, neked van olcsó száraz fa, úgysem neked kell a fatolvajokat össze fogdosni, csak a kmb -s számát kell tudnod. ennyi. már ha szegény vagy , de élelmes. jó pár idom elfüstölt ott a kályhában sőt profik a csávók mert már tudták hogy melyik idom mennyi ideig fűt.......
Jézus, ez most komoly???? Qrva nagy fűtőértéke lehetett...
cbr600 f4i lengővilla eladó, így kompletten megtisztítva 10 000 ft csak a kopasz lengővilla 5000 ft, igaz nem alumínium ár a tűgörgők miatt.
keresek cbr 600 f4 i hez légbeömlő betéteket a fejidomba. elvileg már találtam is csak mire oda értem hogy megvegyem akkora begyújtottak vele mert fáztak, ugye borsodban ha a házad mögött erdő van akkor is műanyaggal tüzelnek mert az ingyen van.
Szia. Nem tudom megnyitni! Hogy keressek ra?
Sziasztok. Nincs valakinek veletlenul f4-re csomagtarto konzol elado?