Az jó,tokkal-vonóval kéne,tengely,a hátsó tengely állító bizbaszok,láncvezető,megpróbálom befaragni egy F3-ba.
Ha nem megy jó lesz falidísznek.
Egy emailt dobjál mikor megy,M3-ról Gödöllön leesik valahol és összehozzuk.
zoli32@gmail.com
csak este tudom megtisztítani akkor megmondom hogy mi a szitu vele, sérülést nem látok rajta, láncvezető nem szakadt az érték róla. a haver megy fel pöstre a jövő héten, a postát is megúszod de egy kávéra hívd meg azé. ő is motorozik csak ő épít.
kb decemberben voltam ott mikor már mínuszok voltak, kis fejsze kikészítve a tornácra, mellett cbr 600 f3 oldalidomok z 750 faridom. vágták össze a baltával és melegedtek. mondom neki te ezért még pénzt is kaphatnál......., na a z750 faridomot meg tudtam menteni a csetkeléstől. elméletileg a cbr 600 beömlő idomokat is láttam fogtam a kezemben, kértem is hogy ne adja el a szavát be is tartotta nem adta el, csak eltüzelte. kb 1km-re olyan erdő van hogy térkép kell hogy átkelj rajta, nem onnan nem hozunk el fát , fűtünk azzal ami van. pedig csak némi tudás kellene hozzá felkeresed az erdő tulaját, megegyezel vele hogy a száraz lehullott cuccot össze szeded, fizetsz egy összeget + ha kint jársz fáért körbe járod hogy mi a pálya a fatolvajokkal. ennyi. a tulajnak nem kell kijárnia állandóan, neked van olcsó száraz fa, úgysem neked kell a fatolvajokat össze fogdosni, csak a kmb -s számát kell tudnod. ennyi. már ha szegény vagy , de élelmes. jó pár idom elfüstölt ott a kályhában sőt profik a csávók mert már tudták hogy melyik idom mennyi ideig fűt.......
keresek cbr 600 f4 i hez légbeömlő betéteket a fejidomba. elvileg már találtam is csak mire oda értem hogy megvegyem akkora begyújtottak vele mert fáztak, ugye borsodban ha a házad mögött erdő van akkor is műanyaggal tüzelnek mert az ingyen van.
Ha nem megy jó lesz falidísznek.
Egy emailt dobjál mikor megy,M3-ról Gödöllön leesik valahol és összehozzuk.
zoli32@gmail.com
Jársz pesten valamikor?
Nem sérült,hajlott?