Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyan má,motort itt látunk eleget na de nőőt
Pedig a motor fotoja az igazan szep ;) megszakad a szivem ha elviszik, de muszaj :'(
Tyüüü...
Leragadtam a fotónál..
Nem is piros a motor,úgy hogy nem hasonlít
mondjuk link az még nincs, mert még nem lőttem friss fotókat róla, de egyébként pont így néz ki most is. :) csak még nem tettem fel használtmotorra.
Ott a száma lentebb
Lejjebb írtam adatokat és a telefonszámom is ;)
Hát na... ugye széééép!

No most mondjátok, hogy egy motor nem hasonlít a gazdájára!
Kicsit komolyabbra fordítva azért pár adat jól jönne, esetleg egy link ahol adatok ilyesmi vannak és (végre) megkaphatjuk a számodat. (csak viccelek ám)!
Az én első F4emet is egy kis hölgy vette meg, remélem azóta is boldog vele..
Ertem is es szeretem is. :) Ellenben valoban elado :P
Nem értik, de szeretik? Ahha, szóval onnan a hülye vigyoruk
Jányokná ez fordítva van kivétel a jelen levők!
Ezt úgy szokás mondani, hogy értem én a viccet, csak nem szeretem
900 ezer :D de értem én... :P
Én adok érte kétezret is
Úgy fest, eladóvá vált a kis szerelmem, ha valakit érdekelne sikítsatok... :)
Paraméterek: 2002-es Honda CBR 600 fs, gyári, korának megfelelő állapotban, 2017 márciusáig műszakival, törésmentesen, fém fékcsővel. Rendszeresen szervizelt, csak gyári alkatrészekkel, megvan mindkét kulcsa. Az új fékbetétek illetve az előző szezon óta ment max 1500 km-t. Képek a képeim közt. Szép, gyors, imádnivaló :) csak én mostanában ritkán használnám, az meg nem tesz jót neki... nameg kell a pénz :/ ára 900 pénz.
telefonszámom: +3630/966-9731
Nagyon szepen koszi.
Uhh az egészet illeszd be a böngésző fejlécébe
manualedereparatie.info/manuale/honda/Honda_CBR_600_F4i_2001_2003_Manual_de_reparatie_www.manualedereparatie.info.zip
Koszonom a segitseget. Esetleg a F4i konyve valahol a neten letoltheto formaban megvan?
Irídiumosnál hallottam már nem egy helyen 40.000km után cserélték és hibátlan volt.....
Irídiumos, szóval qrva sokat elmegy. Mint írták, könyv szerint 24e km-ként, de szerintem sokkal többet elmegy.
nem kell azt sűrűn piszkálni... HONDA
24.000 km-enként elvileg + akkor szoktak egy szelephézagot is. De volt itt olyan is aki 30 valamennyinél cserélt gyertyát és semmi gáz nem volt vele.. szerintem ha nem észlelhető semmi gond ezzel kapcsolatban valamikor 25-30 között és akkor mindenki nyugodt