Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,
http://ebcbrakes.hu/ebc-motor-...
Én innen vettem már többször. Segítőkész és korrekt eladó jó árral.
Igen, pasztázás van ott.
NEM!
Hát,ha nem működik jól akkor a visszaállítás jó,de el kéne adni az univerzálisat.
Tudom de a benzinszint nem működik benne(mert nem elektronikai vezérelt mint a gyári...)a fordulatot 3000-nél és 12000-nél kicsapja maxra,miközben a fordulat ténylegesen nem változik...esetleg ha van valakinek rommá ment '99-'00-es műszerfala az ne tartsa magában,elektronikai alkatrészeiből meg tudnám csinálni a szintjelző lámpáját
A muszerfal egy koso RX2 gp univerzalis muszerfal.Ha mukodik mindene jol en bennehagynam.Az uj ara minimum 60 ezer.
Semelyiké univerzális
Ilyen a 2001-es injektoros FS műszerfal..... A tiédben az nem tudom milyen motoré lehet....
Köszönöm.
Megvan a kormány befogó. Kormányt hol érdemes vennem valami Budapest boltban?
Íme pár kép a munkálatokról(sajna megint nem tette fel...)
Féknyereg szervíz avagy csináljuk meg magunk jól a fékeket,előzményként az volt a főprobléma hogy szorult már a fék.Dugattyúkon a fékpor lerakódások eltávolítása után a közel egy milis festékréteget távolítottam el,persze a gumikarmanytyúk eltávolítása után,azért szedtem le a festéket hogy jobb legyen a hőleadása(nem tudom ki festette le...),aztán a gumikarmanytyúkat is szépen megtisztítottam majd visszatettem a helyükre dugattyúkkal együtt.Valakik polírozták vagy mi a szösz,ezért nagyon vékonyan lefestettem.Az eredmény önmagáért beszél Holnap pakolom vissza a motorba
Tudja-e valaki hogy ide be tudnám tenni a karbis műszerfalat? A fejidom az injektorosé de a vas az '99-es karbis. Gyanítom hogy az idomtartó konzol is injektorosé. Örülnék ha tudnátok egy két képet küldeni hogy néz ez ki igazából. Köszi a segítséget
Ui.: Van eladó műszerfal(analóg)25ezerért meg kábelkorbács(10ezer),sajnos az utóbi is kell mert az univerzális műszerfal miatt levagdosták a csatikat....
Sziasztok!

Sajnos még nyáron elcsúsztam szeretett F2 - semmel.Mivel bontottam nem kaptam hozzá idomszettet, elég szedett- vedett.Egy fejidomrész még mindig hiányzik.
Végül úgy döntöttem,megpróbálkoznék egy ebay-es idomszettel.Érdekelne, hogy van e valakinek tapasztalata ilyen téren?Anyagminőség,illeszkedés?
Erdekes,f3 nal meg van.
Nincs azon az oldalán gyárilag se tömítés csak paszta
jahh,,,,láncszett cseréhez én is kikapom a lengőkart...akkor má kap zsírt is....lehet az eredeti trutyi van még benne...
Vasárnap lengőkar rozsdátlanítás,csapágyzsírzás.Majd utána rátérek az elsőre.
Telo olaj,,szimering,,olaj,láncszett csere....
Maga kérem nagyon lelkes.
Kicsit szétkaptam na de hát most van itt az ideje az ilyesminek,,tavaszra tipp-topp
Micsoda dógok nem kellenek neked azt tervezed mi,hogy többet költessz rá mint amennyibe került
Sziasztok
Kis segítséget szeretnék kérni tőletek . Van nekem egy CBR 600 F4i Sport (PC35 ; 2001) motorom. Kuplung lamellákat szeretnék vásárolni . Hol tudnék a legkedvezőbb áron hozzá jutni ? Illetve az lenne a kérdésem , oldal dekli tömítés kell hozzá , vagy pasztázzák csere után ? Segítségeteket előre is köszönöm.
Apám ennyi orvost es fenyező mestert egy topicban