Tudom de a benzinszint nem működik benne(mert nem elektronikai vezérelt mint a gyári...)a fordulatot 3000-nél és 12000-nél kicsapja maxra,miközben a fordulat ténylegesen nem változik...esetleg ha van valakinek rommá ment '99-'00-es műszerfala az ne tartsa magában,elektronikai alkatrészeiből meg tudnám csinálni a szintjelző lámpáját
Féknyereg szervíz avagy csináljuk meg magunk jól a fékeket,előzményként az volt a főprobléma hogy szorult már a fék.Dugattyúkon a fékpor lerakódások eltávolítása után a közel egy milis festékréteget távolítottam el,persze a gumikarmanytyúk eltávolítása után,azért szedtem le a festéket hogy jobb legyen a hőleadása(nem tudom ki festette le...),aztán a gumikarmanytyúkat is szépen megtisztítottam majd visszatettem a helyükre dugattyúkkal együtt.Valakik polírozták vagy mi a szösz,ezért nagyon vékonyan lefestettem.Az eredmény önmagáért beszél Holnap pakolom vissza a motorba
Tudja-e valaki hogy ide be tudnám tenni a karbis műszerfalat? A fejidom az injektorosé de a vas az '99-es karbis. Gyanítom hogy az idomtartó konzol is injektorosé. Örülnék ha tudnátok egy két képet küldeni hogy néz ez ki igazából. Köszi a segítséget
Ui.: Van eladó műszerfal(analóg)25ezerért meg kábelkorbács(10ezer),sajnos az utóbi is kell mert az univerzális műszerfal miatt levagdosták a csatikat....
Sajnos még nyáron elcsúsztam szeretett F2 - semmel.Mivel bontottam nem kaptam hozzá idomszettet, elég szedett- vedett.Egy fejidomrész még mindig hiányzik.
Végül úgy döntöttem,megpróbálkoznék egy ebay-es idomszettel.Érdekelne, hogy van e valakinek tapasztalata ilyen téren?Anyagminőség,illeszkedés?
Sziasztok
Kis segítséget szeretnék kérni tőletek . Van nekem egy CBR 600 F4i Sport (PC35 ; 2001) motorom. Kuplung lamellákat szeretnék vásárolni . Hol tudnék a legkedvezőbb áron hozzá jutni ? Illetve az lenne a kérdésem , oldal dekli tömítés kell hozzá , vagy pasztázzák csere után ? Segítségeteket előre is köszönöm.
http://ebcbrakes.hu/ebc-motor-...
Én innen vettem már többször. Segítőkész és korrekt eladó jó árral.
Igen, pasztázás van ott.