Valaki használt már Hiflo légszűrőt? Mik a tapasztalatok? (azt írja jó a 2002-es F4i-hez)
http://motoralkatresz.eu/termekek/HifloFiltro/HFA1619_levegoszuro/nagykep/
Ellenőriztem az üzemanyagnyomás-szabályzót és úgy tűnt nem lyukas a membrán.
Lehúztam a kifelé eső végéről a gumi csövet, többször is ráadtam a gyújtást, de nem csöpögött. Megjárattam előtte, úgy is próbáltam de semmi. Ez alapján csináltam, az elrendezés hasonló: http://youtu.be/wdo5b-vs3BM
A lehúzott gumicsövet szívogattam de onnan sem jött semmi, tök száraz volt, mondjuk a számban éreztem benzinszagot.
Megnéztem a légszűrőt, az viszont erősen benzinszagú volt.
Szerintetek merre lehet a probléma?
Sziasztok, én is leszervizeltem a gépet tavaszra (f4i). Viszont elfelejtettem, hogy hol van gyárilag a 3 túlfolyó cső kivezetése (benzintank szellőző, benzintank túlfolyó, víztartály túlfolyó). Gyanítom egy helyre mennek, valaki meg tudná mondani hova?
Nincs abban semmiféle fűtőszál meg ellenállás egy folyadék érzékelő dióda van rajt ami ha folyadékba van nem vezet ha nincs folyadékba akkor meg vezet ezáltal felkapcsolja a lámpát a műszerfalon ennyi a működési elve semmi hókuszpók meg elektronika nincs benn
Tudom piciz
De az elektronika az meg a műszerfalban van.a szintjelző meg egy speciális fűtőszál aminek az ellenállási értéke változik attól függően hogy ellepi vagy kiáll a benzinből,legalább ezt az elektronikát kéne megszereznem és megcsinálnám a tartalék jelzést
A gyári műszerfal se mutatja a benzinszintet gondolom azért nem működik ezen az univerzálison se csak egy lámpa van és tartalékon elkezd világítani azt annyi
Kösz bigoneoszi magamat azért nem fogom lefesteni,ugyanis én festettem át ideglenesen a ronda pirosról sárgára.Természetesen csak olyan festékkel amiről tudtam hogy seperc alatt leszedem,a piros az már kemény dió volt,kromofág is bő két óra alatt szedte le...
A mocim is sárga volt és nem is nézett ki rosszul azonos színnel a féknyereg
Szia Oszi!
Március első felében kellene vinnem a GS-t műszakira, viszont a telómat előtte meg kellene csinálni.
Be tudnád vállalni valamelyik hétvégén? Én analfabéta vagyok hozzá...
Nem te.