Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hany eves?
Nem te.
2 heti munkám.....
Patent állapotban van!
A vegsebesseg ora szerint nem az ara..
750 juro köszi
270?fickos a ven csont.
Mehetünk honosítani
Nekem ő az első és nincs gondom vele.
Jobb mint a benne talált fél utoszürő sziloplasztal bekedácsolva.
Nekem már a második van benn teszi a dolgát
Benzintank szellőző meg a túlfolyó bal oldalt a váltókarnál van az idomon lévő tartóba fűzve a víz túlfolyó meg jobb oldalt van szintén egy tartóba
Valaki használt már Hiflo légszűrőt? Mik a tapasztalatok? (azt írja jó a 2002-es F4i-hez)
http://motoralkatresz.eu/termekek/HifloFiltro/HFA1619_levegoszuro/nagykep/
Benzinszagú olaj második felvonás

Ellenőriztem az üzemanyagnyomás-szabályzót és úgy tűnt nem lyukas a membrán.
Lehúztam a kifelé eső végéről a gumi csövet, többször is ráadtam a gyújtást, de nem csöpögött. Megjárattam előtte, úgy is próbáltam de semmi. Ez alapján csináltam, az elrendezés hasonló:
http://youtu.be/wdo5b-vs3BM
A lehúzott gumicsövet szívogattam de onnan sem jött semmi, tök száraz volt, mondjuk a számban éreztem benzinszagot.
Megnéztem a légszűrőt, az viszont erősen benzinszagú volt.
Szerintetek merre lehet a probléma?
Sziasztok, én is leszervizeltem a gépet tavaszra (f4i). Viszont elfelejtettem, hogy hol van gyárilag a 3 túlfolyó cső kivezetése (benzintank szellőző, benzintank túlfolyó, víztartály túlfolyó). Gyanítom egy helyre mennek, valaki meg tudná mondani hova?
Köszi szépen a segítséget. Már nézem is.
Nincs abban semmiféle fűtőszál meg ellenállás egy folyadék érzékelő dióda van rajt ami ha folyadékba van nem vezet ha nincs folyadékba akkor meg vezet ezáltal felkapcsolja a lámpát a műszerfalon ennyi a működési elve semmi hókuszpók meg elektronika nincs benn
Tudom piciz
De az elektronika az meg a műszerfalban van.a szintjelző meg egy speciális fűtőszál aminek az ellenállási értéke változik attól függően hogy ellepi vagy kiáll a benzinből,legalább ezt az elektronikát kéne megszereznem és megcsinálnám a tartalék jelzést
A gyári műszerfal se mutatja a benzinszintet gondolom azért nem működik ezen az univerzálison se csak egy lámpa van és tartalékon elkezd világítani azt annyi
Ricsibontó: 06-70-5850436 vagy su-go motor: 06-30-6258400
Náluk, lehet találsz....
Kösz bigoneoszi magamat azért nem fogom lefesteni,ugyanis én festettem át ideglenesen a ronda pirosról sárgára.Természetesen csak olyan festékkel amiről tudtam hogy seperc alatt leszedem,a piros az már kemény dió volt,kromofág is bő két óra alatt szedte le...
A mocim is sárga volt és nem is nézett ki rosszul azonos színnel a féknyereg
Úgy gondoltam átgurulok. Szimeringet, olajat viszek.
Csak legyen jó idő, mert a hétvégi motorozásom megbosszulta magát...
Szia,
Aham, de motorostól, vagy csak a telót hozod?
Szia Oszi!
Március első felében kellene vinnem a GS-t műszakira, viszont a telómat előtte meg kellene csinálni.
Be tudnád vállalni valamelyik hétvégén? Én analfabéta vagyok hozzá...
Profi munka! Remélem a fejét is lefestették annak aki ilyen sárgát csinált belőle...