Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inyektornál nem szokták a felhasználóra bízni a többlet üzemanyagot.

Ha mész oszihoz méress egy kompresszót első körben.

De F3-nál irtó hülye méretű,formájú a gyertya nyílás így megfelelő adapter kell hozzá.Remélem F4-nél már nem.
Üzemanyag keveréket hogyan lehet állítani F4i esetében?
Marha sok mehet a hengerekbe, és szerintem azért jut le az olajba a benzin.
Nem nagy mennyiségben, mert a szint nem változik. Bízom benne hogy csak ez a baja.
A nyomásszabályzó membrán nem sérült, mert nem csöpögött semmi a csőből mikor ráadtam a gyújtást.
Ismertem egy srácot, aki rábillentette oldalsztenderre, és azon pörgette körbe, ha kevés volt a hely
Üdv mindenkinek! Keresek f3-hoz pályaidom garnitúrát! Aki esetleg tud, az kérem szóljon, írjon, vagy hívjon! akigabi@freemail.hu 20/4014039 Köszönöm szépen!!!
Sziasztok. Akit érdekel van kinyomtatott szerelési könyvem+kapcsolási rajzom+kezelési utmutatóm Cbr600F4i-hez, angol nyelven. Székesfehérváron oda tudom adni akinek kell. Persze ingyen. Nekem már nincs szükségem rá.
én annak idején azzal vettem a motort,most csomagban ez van benne
Elvileg egyformák és tényleg csak a magassága más de valamiért azt tervezték oda nem tudom van-e jelentősége vagy csak ahogy tellett az idő a plusz súly meg egyéb okokból tettek-e rá kisebbet nem tudni
úgy nézem csak a magassága más
tényleg,204 nem lehet jó?
Elvileg HF303
srácok f2 milyen olajszűrő kell hf204 jó bele?
Üdv a leggyorsabban álló cébéeresnek
Üdv az új tagoknak, akik még nem ismernek!
Sziasztok!
Újra itt....
szép kis motor!!
Sziasztok, eladó sorba került a jószágom, mégpedig egy cbr 600 f3 '95. Ha esetleg érdekel valakit hívjon nyugodtan (06 20 5861934) https://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f3_felujitott._doboz_tarto-9829492
Köszönet... :-)
160.-as ha oda jutok marciusra kideritem hogy nagy melo nelkul befer e egy szelesebb felni.
Ő lenne az egyébként... :-)
Jogos,F3 bocsesz
F2-3-4-4i?
Sziasztok.
Nagy a valószínűége,hogy szert teszek egy angyalra. Idáig Yamaháztam de most át pártolok egy kicsit...
Kérdésem a következő: Mennyire meg bízható az alkatrész ellátás? Már ha kell egyáltalán. Es mekkora gumit lehet be préselni hátra? A gyári az 160 ha nem tévedek.
még hámba fogta
Az időről csak ennyit!