Üzemanyag keveréket hogyan lehet állítani F4i esetében?
Marha sok mehet a hengerekbe, és szerintem azért jut le az olajba a benzin.
Nem nagy mennyiségben, mert a szint nem változik. Bízom benne hogy csak ez a baja.
A nyomásszabályzó membrán nem sérült, mert nem csöpögött semmi a csőből mikor ráadtam a gyújtást.
Üdv mindenkinek! Keresek f3-hoz pályaidom garnitúrát! Aki esetleg tud, az kérem szóljon, írjon, vagy hívjon! akigabi@freemail.hu 20/4014039 Köszönöm szépen!!!
Sziasztok. Akit érdekel van kinyomtatott szerelési könyvem+kapcsolási rajzom+kezelési utmutatóm Cbr600F4i-hez, angol nyelven. Székesfehérváron oda tudom adni akinek kell. Persze ingyen. Nekem már nincs szükségem rá.
Elvileg egyformák és tényleg csak a magassága más de valamiért azt tervezték oda nem tudom van-e jelentősége vagy csak ahogy tellett az idő a plusz súly meg egyéb okokból tettek-e rá kisebbet nem tudni
Sziasztok, eladó sorba került a jószágom, mégpedig egy cbr 600 f3 '95. Ha esetleg érdekel valakit hívjon nyugodtan (06 20 5861934) https://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f3_felujitott._doboz_tarto-9829492
Sziasztok.
Nagy a valószínűége,hogy szert teszek egy angyalra. Idáig Yamaháztam de most át pártolok egy kicsit...
Kérdésem a következő: Mennyire meg bízható az alkatrész ellátás? Már ha kell egyáltalán. Es mekkora gumit lehet be préselni hátra? A gyári az 160 ha nem tévedek.
Ha mész oszihoz méress egy kompresszót első körben.
De F3-nál irtó hülye méretű,formájú a gyertya nyílás így megfelelő adapter kell hozzá.Remélem F4-nél már nem.