Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem veszem meg a gepet! De egy szakmai kerdes erdekelne! Hany km-nel kell gyertyat cserelni F4i-be?
Hát ez szar ügy... elektromos??
az enyém 03-as, és 78 kw
Akkor azt ne vedd meg
Az óta is egyfolytában jár az agyam ki cseréltessem a csapágyat vagy ne?
Kiderült, hogy a motor japán belpiacos, 78 kw és 106 le, és katalizátor nélküli, mert akkor ott másfajta környezetvédelmi normáknak kellett megfelelni.
Na akkor mi a kérdés megválaszoltad magad is 2001 utániak mind injektorosak és mind 109Le
Láttad a bemérési lapját,...?
Met a HaHu-n azt írnak ami éppen eszükbe jut.
Amúgy két egyforma motor között is van 1-2 LE külömbség.
Sziasztok,
motorváltás után megmaradt egy üléstakaró idom:
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
De ez 2004-es, azt hiszem 2001-ben vagy 2002-ben lecserélték a karbikat injektorra.
A sima karbis F4-esek voltak 106Le az injektorosok mind 109Le-ek
Nem elirtak! Irtam, hogy ez katalizator nelkuli. A tied katalizatoros!
Az enyém 2004-es és 109...
Szerintem azt elírták vagy elszámolták
Sziasztok.

Kicsi segítségre lenne szükségem. Korábban volt egy 2005. 12. havi F4i-m, ami 109 le volt, szabályozott katalizátorral szerelve. Most szemezek egy másik F4i-vel, ami 2004. 04. havi, de katalizátor nélküli és 106 le. Most akkor hogy is van ez? Nem egyformák az F4i-k? Ez is injektoros, de akkor miért van ez a különbség?

Köszi. Dusán
55 koplett
Szia! Mennyire gondoltál érte ? :)
náluk csináltattam én is a matricaszettet ,szépen dolgoztak.
Nem érdekel valakit GPS tartó kialakítás a 600-as CBR-re? Megmaradt az F4i-ről, de már nincs szükségem rá. Az esztergált rozsdamentes fém amire a kerékpáros GPS tartót lehet rögzíteni. Pl. Olyat mint a képen. A fém darab ára 2000 Ft lenne, de ha nagyon kell akkor képen látható tartót is tudom adni másik 2000 forintért. De ebayról lehet rendelni kb ugyan ennyiért.
Helló, mind matrica és csak a tankon lévő van lakkozva. Legalább is a 2003-as F4i-n. De a többin is így volt amit láttam.
nekem f3 úgy volt
Mondja már meg valaki létezik, hogy a 03' FS matrica szett csak rá van ragasztva a tank kivételével??
És hol lehet oldószer álló szettet kapni??
Mi van? meghülyülté? díler lett belőled???
Sziasztok!
Elado CBR 500 okmanyok neluk.NEM LOPOTT!!!!
Idomok allapota a kepeken lathato.
Szepen duruzsol nemfustol!!! Pocc ropp indul. 160e FT Erdeklodni: 06306983626
írtam mailt