Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helyileg hol vagy?
Nekem az első jobb oldali féknyereg érdekelne
A bal szélső a donor motor
Szia! Mondjad mi kell,,és megnézem,,aztán megbeszéljük,,,ha tudom fotózom is!
kompletten nem hiszem hogy eladnám,,,de asszem a jofogáson van egy 90-ért ha még fent van... Idomszett? Nos annyira még nem nyálaztam át,,de megnézem.Ez a motor is 88-as,,de érdekes,,mert a kis piroson még nincs sztender visszajelzés,,ezen meg már van. A fejidom sajnos törött,az biztos.Piros-fehér a motor.Majd teszek fel képet róla..
Azt mondta az Osztrák hogy motorikusan jó,,indul.Bár a hátsó gumit látván,,,,háátt elgondolkodtam,,,,full tükörre van égetve...de a rajta lévő Remus dob kárpótol Az sztem megy fel a kis pirosra honosítás után...
Szia nekem is 500as van és érdekelne pár alkatrész a donor motorodról.
komplett mocit mennyiért adod? amúgy az idomszett lehet érdekelne.
az enyém 91-s gyártású és 160-ért vettem :-) jó persze kellet rá költeni :-)
http://www.jofogas.hu/vas/Honda_CBR_600F_PC25_43500858.htm?first=1
jófogáson van 2 moci is jó áron,hátha eladják róla
A kinai random a katasztrófálistól a szodaval elmegyig szór,fakulnak,pontatlan csálé illesztésüek.Messziröl jo közelröl nem éri el a gyárit.
Gyakorlatilag igen. Egyben nem kapok idomszettet, darabokban megvenni és egyszínűre fújatni viszont rengeteg mani!
otálisan megsemmisült minden gyári elem?
Sziasztok!

Megpróbálkoznék egy ebay-es idomszettel.Érdekelne, hogy van e valakinek tapasztalata ilyen téren?Anyagminőség, illeszkedés?!
azz igen,,szép munka!!
köszii,,ebbe is csak papíron van 48 ló,,, a maradékkal? ha kell ez az,akkor kéznél van,,amugy meg kiárulom,,már ha lesz rá kereslet,,nem sok ilyen öreg jószág futkorászik itthon tudtommal,,,de ugyanaz mint a 600-as,,csak ezen 500-as a henger .Ennyi...
Picit haladtam én is.

Ilyen volt-ilyen lett.
Nagyon patent állapotban van.... ilyen az enyém is csak én vagyok kb a 9. gazdája. Magyarországon az első. Most kicsit leszervizeltettem és vígan viszi a 200-at. Mondjuk nem 48 lóerő mint a forgalmiban....nagyon kezes egy gép. széles utakat hozzá :-)
mitcsinálsz a maradékkal?
Hab a tortán: adott vele mégeggyet! az alkatrész motor kompletten
Tobbert.A keret felso hatara.
Zozi! Te mennyiért martad a "pusztítót"?
Megspóroltál egy kérdést Patent
2 év és old timer
Akkor az enyem meg kiscsirke.