kompletten nem hiszem hogy eladnám,,,de asszem a jofogáson van egy 90-ért ha még fent van... Idomszett? Nos annyira még nem nyálaztam át,,de megnézem.Ez a motor is 88-as,,de érdekes,,mert a kis piroson még nincs sztender visszajelzés,,ezen meg már van. A fejidom sajnos törött,az biztos.Piros-fehér a motor.Majd teszek fel képet róla..
Azt mondta az Osztrák hogy motorikusan jó,,indul.Bár a hátsó gumit látván,,,,háátt elgondolkodtam,,,,full tükörre van égetve...de a rajta lévő Remus dob kárpótol Az sztem megy fel a kis pirosra honosítás után...
köszii,,ebbe is csak papíron van 48 ló,,, a maradékkal? ha kell ez az,akkor kéznél van,,amugy meg kiárulom,,már ha lesz rá kereslet,,nem sok ilyen öreg jószág futkorászik itthon tudtommal,,,de ugyanaz mint a 600-as,,csak ezen 500-as a henger .Ennyi...
Nagyon patent állapotban van.... ilyen az enyém is csak én vagyok kb a 9. gazdája. Magyarországon az első. Most kicsit leszervizeltettem és vígan viszi a 200-at. Mondjuk nem 48 lóerő mint a forgalmiban....nagyon kezes egy gép. széles utakat hozzá :-)
Azt mondta az Osztrák hogy motorikusan jó,,indul.Bár a hátsó gumit látván,,,,háátt elgondolkodtam,,,,full tükörre van égetve...de a rajta lévő Remus dob kárpótol Az sztem megy fel a kis pirosra honosítás után...
az enyém 91-s gyártású és 160-ért vettem :-) jó persze kellet rá költeni :-)
Megpróbálkoznék egy ebay-es idomszettel.Érdekelne, hogy van e valakinek tapasztalata ilyen téren?Anyagminőség, illeszkedés?!
Ilyen volt-ilyen lett.