Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem meg inkább besokall alapjárat közelébe és míg el nem dolgozza addig belefullad aztán visszaáll szépen alapjáratra ha tömítetlenségi probléma lenne akkor inkább a fals levegő miatt lassabban ejtené szerintem s pussz levegő miatt
Köszönöm a gyors választ! Akkor elsőre jeladó csere..
Kalibrálás nem lehetséges... jeladó v műszer hiba. Műszer ritkábban, jellemzően jeladó probléma.
Erős a gyanúm tömítetlenségi problémára...összekötő tengely O gyűrű (k)
Sziasztok! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok! A napokban vettem egy Honda cbr 600 F3-at. Minden működik,csak a kilóméteróra nem jól. A gyújtás ráadáskor a mutató fel ugrik húszig,és onnan mér. A kérdésem az,lehet-e állítani,vagy kalibrálni valahogy.esetleg cserélni kell valamit? Válaszolok előre is köszönöm. Üdv Zoli
srácok az miért lehet hogy szinkron után is alapjárat alá ejti a fordulatot a paripa gázvisszaengedés után,aztán visszaáll alapjáratra.
Válaszoltam.
Irtam neked PM-t...
na jó! alku nélkül mehet a tyúk is!
Jön a tavasz azon is elkezdtem gondolkodni, hogy eladó legyen e XD
Ez van nálam, már mindent kicseréltem tavaly rajta szinte ami típushiba lehet, nem mai darab, de üzembiztos, leírásában minden benne van:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f4_fs-9501475

Ez meg a barátomé, mint az új:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f4_serulesmentes_magyarorszagi-9153970
Akkor nem is kell!
és a tyúk nem jár hozzá!
Ja 20/4947336
Vegyétek és vigyétek!
2005
27500km
Műszaki :2016 május
849 000 Ft,-
Sziasztok olyan kérdésem lenne nincs valakinek eladó Cbr 600F 1987-1990 évjáratig Első jobb oldali féknyerge?Vagy hallott valami bontót ahol lehetne kapni vagy bármilyen infót,hogy esetleg hol lehet venni.Előre is Köszönöm a segítséget.
Hello.
Ha netán vkit érdekelne. Eladó 1 szezont használt Pesten a Tommot által készített egyedi ülés mindkét ülés extrakényelmes zselés betétet kapott teljesen vízálló. Egyedi hímzett "Honda" logóval. Teljesen hibátlan állapotban.
Nem igazán jött válasz az email címről, élő még ez a cím? esetleg telefonszám hozzá?
Meg nem tom
jelenleg csorosag van.
Egyszerre kell a kocsin feket,szelvedot cserelni biztositas,vizsga es meg nem jott ra a szerelo mitol rangat,ez remiszto penzugyileg.
Rendeltem gumit az angolra oda kell meg legszuro is.
Nem hiszem, nem akarom összegányolni.
A nyomásszabájzót még csak csak kicserélem, de a telót hozzáértőhöz vinném.
Te magadnak csinálod?
En meg a kupecra,most fogja bevallalni.
NNa ezt én rábízom szakemberre,,,
hozd.
Adjak kölcsön egy 10-es kulcsot, meg egy kombi fogót?