Elvileg 5",meg nem jutottam odaig hogy a kosreteg ezen felet levakarjam.A legszurohaz es tagabb kornyeken matattam eddig.Holnapra biztositottam egy kis idot.
Ez én f4i-m előző tulaja is egy 2013-as VFR 1200F-re cserélte le! Nem bánta meg azt mondja, de nem volt valami olcsó, azt tudom!
Én csak VFR 800-ra cserélném le!
Mi volt a terved mikor a 200-ra gondoltál?? mert ha csopperezni akarsz akkor mehet a 200-as viszont ha be is akarsz kanyarodni, ne ad'j isten egy hosszanti nyomvályúba menve ne magad mellett érezd a hátsó kereket, akkor csak gyári méret, vagy amit Peti említett kicsit magasabb gumi. Egyéb tré faszság felejtő...
UFF.
Szia! 190es biztos elfér az enyémen az volt, amikor vettem (gyorsan le is cseréltem), a 200ast nem tudom, de ahhoz szerintem 6 colos felni kell, hogy ne torzuljon a profilja.. Van olyan 190es, ami a gyártó szerint megfelel az 5,5ös felnire, de valószínűleg nem mind olyan. Az ideális a 180, ahogy gyárilag is van. Az enyémen jelenleg 180/60 van, nekem ezzel sokkal jobban tetszik a motor viselkedése, emel valamennyit a hátulján, így elég jól fordul.
Fene tudja... Én akár hányszor beszélek más motorosokkal, pl túrákon. Mindíg az a vége, hogy legyen gyári méret.
Persze nem ez volt a kérdés,hanem ,hogy elfér-e?
Na , nagy a csend . Fel dobok egy témát . Gumi vásárlás előtt állok . Arra lennék kíváncsi, vajon a 190 - es , vagy esetleg a 200-as gumi elfér a lengővillában ? CBR 600 FS1 . Várom a véleményeket . Köszönöm.
Én csak VFR 800-ra cserélném le!
Sok sikert hozzá!
Széles utat!
Miért adod el egyébként?
Motoros üdv!
Eladó lett a motorom ha esetleg valaki érdekelne.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f4-9710902
UFF.
Persze nem ez volt a kérdés,hanem ,hogy elfér-e?