Ha mész, vidd a tengelyt is, hogy be tudják fogni.
Nekem mindkettő messze van, így elég szopó a dolog. Főleg hogy nem tudok odagurulni, mert leszerelt tárcsákkal tudják csak vállalni.
Vagy viszek szerszámokat és ott előttük leszerelek mindent...
Vagy hagyom az egészet a francba és feldobatom így az új gumit...
Az van, hogy Tatabányán sem a Welt, sem a Frundi nem foglalkozik motorfelni javítással és nem is tudnak róla hogy valaki csinál e ilyet a környéken. Meg tudod adni a címet, hogy neked hol csinálták?
Esetleg nem tud valaki Tata-Tatabánya környékén valamit, ahol görgőznek?
Sziasztok!
Tudom már egy párszor előjött a kérdés, de szeretném ismét tapasztalatotokat kérni olajcserével kapcsolatban.
Ki milyen olajat javasol? 2005-ös F4i-m van és azt tapasztaltam, hogy friss olaj mellett (10W40 Repsol) nehézkesebb volt a váltás, mint 8e km megtétele után, és nem azért mert most tanultam meg váltani :)
Tippeket, javaslatokat szívesen fogadok!
Köszönöm szépen!
Üdv.: Ákos
Majd kiderül.
Az miért van GS-en, hogy indításkor nem mindig mozdul meg a fordulatszámmérő. Miután megkocogtatom, magához tér.
Ezt eddig nem csinálta...
Ja tényleg, azt csak le kell húzni.
A féktárcsát akkor szerintem rábízom a műhelyre, nehogy elbasszam.
Jól értem, hogy a CBR-t is kellett görgőzni?
Szerintem Puminál tele a készlet ilyenkor.
A lanckerek konnyu csak le kell rangatni a tartot a csillapito gumikrol,a fektarcsa meg jominosegu bitfejjel,nehogy lenyald az inbuszt.
Ez a cbr volt es elso,meg egy menet lesz az angol,de ahhoz meg kell gumi.
Tbányán is ennyire jön ki.
Szombaton viszem, ha úhy alakul.
Akkor ne motorral guruljak át, és kapjam le a fogaskereket meg a fékzárcsát?
Az utóbbo 3rdekes lesz, olyat még nem csináltam...
50-es táblánál vagy nagy forgalomban nem megyek gyorsan. Igazából 120 felett igaz az amit te mondasz. 180-ál is jobb a tankon hasalni mint lassan gurulni. A héten nézek rá masik kormányt, mert a befogó már meg van.
Ha fáj a kezed az azért van mert lassan mész a motorral ,Kb 80/90 km/ órával kell menni,vagy többel, hogy a menet szél semlegesítse a test súlyodat.Ha érted mire gondolók? A szél megemel, így kímélve a kezeid.
Nekem mindkettő messze van, így elég szopó a dolog. Főleg hogy nem tudok odagurulni, mert leszerelt tárcsákkal tudják csak vállalni.
Vagy viszek szerszámokat és ott előttük leszerelek mindent...
Vagy hagyom az egészet a francba és feldobatom így az új gumit...