Először is BUÉK ciberések!
Segítség kellene, ki tudna olyan táblázatot feldobni vagy honnan tudnék letölteni, amiben megtalálhatóak az F4-es csavarjainak a meghúzási nyomatékai? Már nagyon sokszor cseréltem olajat, fékbetétet stb. de eddig mindíg csak "érzésre" húztam meg a csavarokat. Ezzel nem is volt gond de félek, hogy előbb vagy utóbb megszabok valamit, ezt szeretném elkerülni. Na meg hát a nyomaték kulcs ne csak a polcon porosodjon.
Ok.
Ez sunstar gumi nelkul egy did 525 vm arany lanccal.
Tehat a 30k csak tajekoztato.
Modositott sacc kb 40-50e km.
A mostani olyan felutas de meg nem szabaditottam ki a koszhalom alol csak 3/4 ig.Meg hatravan a kislanckerek aatt.
Van valami egyszerhasznalatos biztositolemez amit nem latok?
Akkor érted miért hezitálok. Pro és kontra egyaránt van mindkettő mellett szerintem. Igazából a Marushin ellen csak az szól, hogy miért ennyire olcsó, hiszen minden teszten hibátlan, könnyű, kényelmes, dizájnos, csendes.
Egyáltalában nem haragszom, egyszerűen csak észrevételeztem. Írjál csak amennyit csak bírsz!
A sisakokra visszatérve ahogy írtam is én csak prémium kategóriát választanék, és lám.. te is így gondolod. Ez rendben is van! Ha még ilyen redukált áron hozzá is jutsz akkor meg azonnal!
Mi ez az új dizájn?
http://www.manualedereparatie....
2001-2003 F4i itt
http://www.manualedereparatie....
Segítség kellene, ki tudna olyan táblázatot feldobni vagy honnan tudnék letölteni, amiben megtalálhatóak az F4-es csavarjainak a meghúzási nyomatékai? Már nagyon sokszor cseréltem olajat, fékbetétet stb. de eddig mindíg csak "érzésre" húztam meg a csavarokat. Ezzel nem is volt gond de félek, hogy előbb vagy utóbb megszabok valamit, ezt szeretném elkerülni. Na meg hát a nyomaték kulcs ne csak a polcon porosodjon.
Eladó még a CBR -res korszakomból megmaradt aranyra eloxált olaj betöltő kupak!
CBR 600 FS-en volt! De szerintem az összes CBR kompatibilis. 3000 Ft
Ez sunstar gumi nelkul egy did 525 vm arany lanccal.
Tehat a 30k csak tajekoztato.
Modositott sacc kb 40-50e km.
A mostani olyan felutas de meg nem szabaditottam ki a koszhalom alol csak 3/4 ig.Meg hatravan a kislanckerek aatt.
Van valami egyszerhasznalatos biztositolemez amit nem latok?
FC-MOTO.de
Ebay
Hol nézted egyébként?
Köszi szépen a véleményt!
A sisakokra visszatérve ahogy írtam is én csak prémium kategóriát választanék, és lám.. te is így gondolod. Ez rendben is van! Ha még ilyen redukált áron hozzá is jutsz akkor meg azonnal!