Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van f2-re?az kell?
Sziasztok! Ha netán valakinek lenne elfekvőben 89-90 es 600-ra plexi akkor vevő lennék! /gyári kellene/
De rég jártam erre.

Mi ez az új dizájn?
gyári dobot cserélnék sportdobra f4i
Először is BUÉK ciberések!
Segítség kellene, ki tudna olyan táblázatot feldobni vagy honnan tudnék letölteni, amiben megtalálhatóak az F4-es csavarjainak a meghúzási nyomatékai? Már nagyon sokszor cseréltem olajat, fékbetétet stb. de eddig mindíg csak "érzésre" húztam meg a csavarokat. Ezzel nem is volt gond de félek, hogy előbb vagy utóbb megszabok valamit, ezt szeretném elkerülni. Na meg hát a nyomaték kulcs ne csak a polcon porosodjon.
Ha jól tudom 16/45
Sziasztok meg tudjátok mondani mi a gyári áttétele (CBR f4i sport 2002)
Akarom en asztat?
már sose tudod meg...:)
Mondottam ember küzdj es bizva bizzal.
ha a második szett.... l
Sziasztok!

Eladó még a CBR -res korszakomból megmaradt aranyra eloxált olaj betöltő kupak!
CBR 600 FS-en volt! De szerintem az összes CBR kompatibilis. 3000 Ft
Ok.
Ez sunstar gumi nelkul egy did 525 vm arany lanccal.
Tehat a 30k csak tajekoztato.
Modositott sacc kb 40-50e km.
A mostani olyan felutas de meg nem szabaditottam ki a koszhalom alol csak 3/4 ig.Meg hatravan a kislanckerek aatt.
Van valami egyszerhasznalatos biztositolemez amit nem latok?
...és amit a Hondánál raknak fel az is...
gyári igen
xx-en is... amit a Honda rak fel
Sracok az f3-on gumis csillapitasu a kislanckerek?
Motoin.de
FC-MOTO.de
Ebay
Igen,ez egy érdekes kérdés..
Hol nézted egyébként?
Igyekszem láthatod!
Köszi szépen a véleményt!
Akkor érted miért hezitálok. Pro és kontra egyaránt van mindkettő mellett szerintem. Igazából a Marushin ellen csak az szól, hogy miért ennyire olcsó, hiszen minden teszten hibátlan, könnyű, kényelmes, dizájnos, csendes.
Egyáltalában nem haragszom, egyszerűen csak észrevételeztem. Írjál csak amennyit csak bírsz!
A sisakokra visszatérve ahogy írtam is én csak prémium kategóriát választanék, és lám.. te is így gondolod. Ez rendben is van! Ha még ilyen redukált áron hozzá is jutsz akkor meg azonnal!
Igen,ugyan ebben a cipőben járok...,a marushint is megvenném mert a legkönnyebb a világon,meg az x-lite-ot is