Ha esetleg valaki F4-es Cbr-t akar venni, vagy van olyan ismerősötök aki nézelődik, akkor tudok egyet. Unokatesóm 8 év után váltani akar. Aki nem akar belefutni egy zsákbamacskába és nem akar vétel után egyből v nem sokkal kopó alkatrészekre (gumi, lánc, fékbetét) költeni, annak jó választás lehet.
Ezzel se sokat torodtek.
Bar legalabb kokany sincs sok.
Az mondjuk fura hogy a DAI gumicsovet 10 centire a gyari osszeillesztes mellett vagta el a marha.
Ismeretségi körben van egy 1.2 es bandit, első gazdás 28 ekm-el. Na az első gazda odaadta a fiának 12 ekm - nel.
Jelenleg úgy néz ki, hányattatott sorsú, 120 at futott
Hali,
Én már használtam ilyen anyagot, nem ezt olaszból hoztam pár éve de mikor összekevertem és beleöntöttem a tankba kurvára nem akart folyni olyan sűrű volt a konzisztenciája... nálam totál csőd volt kb a felét tudtam szigetelni vagyis lófaszt se értem el vele. Szerintem ennél a projektnél alap a 100% különben mellette kirohad újra.
Ha végre megpróbálnál túllépni az árnyékodon és gombok helyett egy kis bejglit ajánlanál fel.....................akkor sem..dupla f@kkot mutató smile majd közvetlen utána egy hahotázva röhögős
Elnézést, ha hülye kérdést intézek hozzátok, de hátha...
Az egybeüléses f4i CBR átalakítható-e vajon különüléses FS CBR-re?
hihetetlen
Ha esetleg valaki F4-es Cbr-t akar venni, vagy van olyan ismerősötök aki nézelődik, akkor tudok egyet. Unokatesóm 8 év után váltani akar. Aki nem akar belefutni egy zsákbamacskába és nem akar vétel után egyből v nem sokkal kopó alkatrészekre (gumi, lánc, fékbetét) költeni, annak jó választás lehet.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f4-9601473
Bar legalabb kokany sincs sok.
Az mondjuk fura hogy a DAI gumicsovet 10 centire a gyari osszeillesztes mellett vagta el a marha.
Jelenleg úgy néz ki, hányattatott sorsú, 120 at futott
Bar az ora a lenyeg.
Kb mennyi lehet?
Amugy mindegy.
Kár volt beleszólni
De mindegy,csak ideiglenes.
Koszi a tankos tapasztalatot,olaszbol nem hozatok ilyet,valami viszont kell majd mert ujra rozsdallni fog.
Amugy volt idom es osszeraktam a fej konzolt amit a hulye elozo tulaj szetvagdalt,szerintem jol sikerult.
Holnap tankozok.
Micsoda pörgés....
Micsoda pörgés....
Ha már ilyen nagy a forgalom beköszönök...
Boldog Karácsonyt minden CBR-s jankónak!! És egyébként mindenkinek!!
Én már használtam ilyen anyagot, nem ezt olaszból hoztam pár éve de mikor összekevertem és beleöntöttem a tankba kurvára nem akart folyni olyan sűrű volt a konzisztenciája... nálam totál csőd volt kb a felét tudtam szigetelni vagyis lófaszt se értem el vele. Szerintem ennél a projektnél alap a 100% különben mellette kirohad újra.