Nekem is hasonló hangot ad alapjáraton . Nézettem szerelővel . A válasz a következő volt. :
" Állj a Suzuki mellé , oszt mindjárt nem lesz zavaró ez a hang ".
Ezen a kis zavaró hangon kívül semmi az ég világon nincs vele. Megy mint állat. Ezen a videón lehet hallani a hangot. :
Roli:
Ezért is gondoltuk,hogy mélyebbre kell nyúlni.
Amúgy a srác akivel csináljuk Triumph szerelő,szemem láttára szedett szét több Daytona blokkot atomjaira.
Neki van 3 mert gyorsulni is járt régebben. Ő is cserélte ezt a csapágyat az övében, amikor pont ilyet produkált
Amikor nálam volt 44e km volt benne és már akkor is darált a kuplungja, majd annál is erősebb hangja lett 50e km körül. Én anno egy olyan próbát tettem, hogy az összes rugót kicseréltettem a kuplungban, de ettől nem lett jobb sajnos. De emlékeim szerint ez csak üresben volt zavaró.
Zoli. Igazából nagyon használatfüggő. Volt olyan motor, (929) ami zörgött és gázfröccsre akkorát reccsent, hogy azt hitted, eltört valami. Annyira kivolt a kuplungkosár (sok belekuplungolás), hogy a csillapító rugók, kizabálták az aluöntvényt. Kapott egy bontott, jó kosarat és meggyógyult.
Ez van nálam is,ha a kuplungot éppen hogy csak meghúzom már elhalgat,cseréltem komplett kuplungot,semmi változás semmi lógása kotyogása nem volt,mégis zörög,Hondánál melózik a szerelőm ő mondta a váltó zörög benne,nem vészes de szebb lenne ha nem szólna,
Itt van la.:
http://youtu.be/FW2E2kS4aV0
" Állj a Suzuki mellé , oszt mindjárt nem lesz zavaró ez a hang ".
Ezen a kis zavaró hangon kívül semmi az ég világon nincs vele. Megy mint állat. Ezen a videón lehet hallani a hangot. :
...tatai borzasztó.
De szerintem nem lesz gond,30e körül áll az óra.
Már ha lehet hinni neki.
Amugy tényleg halk,ehhez képest a streetnek spordobos üvöltése van.
Lehet elkérem ataaa-tól a tatai borzasztót.
Rugd be 1-be és hózzad.
Anno a wartin panaszoltam szerelőnek valami zörög,meghallgatta és aszondta vegyek erősebb rádiót.
Ezért is gondoltuk,hogy mélyebbre kell nyúlni.
Amúgy a srác akivel csináljuk Triumph szerelő,szemem láttára szedett szét több Daytona blokkot atomjaira.
Neki van 3 mert gyorsulni is járt régebben. Ő is cserélte ezt a csapágyat az övében, amikor pont ilyet produkált
http://youtu.be/zvS_KbHbgZw
Csak mert az enyémnek semmi zörgése,csak egy minimális fogaskerék sírás.
Bár videóról szar neki mindene.