Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erre valaki :f2-f3 közép sztenderről nem rakna valaki fel képet,van egy hold alakú közdarab a rugó és a váz között az érdekelne hogy kell állnia.
Ott a tel szám
Szia!

Milyen evjarat?Milyen allapotban?Minden gyari rajta?Dobj egy mailt kerlek! xpinter.gaborx@gmail.com

Udv!
CBR 600 F4i Bontódik. 70/6321-829
MÉG EGYBEN VAN! MINDEN VAN!
f2-f3 közép sztenderről nem rakna valaki fel képet,van egy hold alakú közdarab a rugó és a váz között az érdekelne hogy kell állnia.
gyárim van pár...
Á te vagy a kövesdi!
Szép motor
Róluk eddig csak jókat írtak asszem. Én a Meganom hátsó ajtó telóját cseréltettem náluk évekkel ezelőtt, korrektek voltak.

http://www.karaszy.hu/
Sziasztok van egy Honda CBR600f4i sportom hátsó rugós tagomat szeretném felújíttatni esetleg cserélni valaki tudna segíteni ?
Jó estét mindenkinek! Kérdés: F2-be vezérműlánc, DID vagy Morse? Továbbá a spanolót miért kell cserélni?!.. elfárad az az 1 nyomorult rugó ami van benne? Egyik ismerősöm úgy oldotta meg a problémát, hogy tett a rugó alá pár db pontosan a perselybe illő alátétet és ezáltal picivel megerősítette a rugót, ami annyiban segített hogy már nem csörög zörög a lánc, vélemény?
valaki nem tud ilyen plexit?
Kösz a linkeket csávók! sajna nincs itt sem olyan ami nekem hiányzik Az eredeti meg ilyen 16000/db
Tessék , itt lehet csemegézni.:

http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
teljesen igazad van,nekem is nagyon bántja a szemem ,de olyan horror áron adják,hogy......esetleg ha valaki tud eme színösszeállításhoz az jelezzen
Egy pár farokidom matrica feldobná. Egyébként szép.
895 000,-Ft.
tel.:204947336
csapot vettem kompletten
Hali Strzoli,
valahol tavaly írtad, hogy benzincsap felújítókit-tel próbálkozol. Vettél végül? Bejött? Könnyezik a túlfolyóm, lehet, hogy nekem is be kellene ruháznom, érdekelne, mi a tapasztalat. (Mások hozzászólását is várom )
Sziasztok, egy tanulmányi feladathoz kérnék segítséget!
Akinek van kibontva hátsó rugóstag, meg tudná mérni, hogy valamekkora súly (minél nagyobb), mekkora a rugó összenyomódása?
Köszi
Egy váltót mennyiért dobnak át f2-ben?
Na igen, azt is cseréltem én is :D
Pénztárcafüggő. Hogy normálisan üzemeljen vissza kéne állítani a gyári állapotot.
Nekem nem gyári a műszerfal.ezért találtam széthúzva a csatit a blokknál.összedugtam aztán rángatva ment a motor.átnéztük a barátommal minden lehetséges variációt és arra jutottunk hogy szerintünk megcserélhették a csövek felhelyezését.de ezek szerint lehet hogy nem ha ez is mint a benzinszint jelző is műszerfalban van hozzá az elektronika.jó lenne megoldani gyárira.ez azt jelenti hogy kéne a kábelkorbács meg a műszerfal ami a gyári és megcsinálni.vagy ne foglalkozzak vele? Megcseréltem a csöveket és most szépen megy.kérdés hogy kapcsolgat-közben...
Sziasztok!

Eladó NOLAN N85 bukósisak, újszerű, hibátlan állapotban M-es méretben, plusz S-es arcpárnával! Beépített napszemüveggel és fülhallgatóval. Dobozával, papírjaival, sisakzsákjával.

Ár: 35.000

Eladó DAINESE 1 részes púpos, koptatós bőrruha 52-es méretben (170-180 cm 75-85 kg) !

Ár: 30.000

Motoros üdv!