Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jó idő lesz, egy szakemberhez tuti elgurulok vele.
A tiéden nincs is benzincsap.

Inkább havonta egy napsütéses napon menj vele Tatán egy kis karikát, az tesz neki a legjobbat, meg a lelkednek is.
Annyi hátránya lehet az alkatrésznek, hogy mióta kicseréltem a gyertyákkal együtt, azóta nem eszik 8-9 litert a motor, hanem csak 5 lityit 2 személlyel és 140-es túratempóval, ami néha kicsit több, de jó pörgetős-haladós
5000 Ft bontóból a 97-es honda civic 1.6 benzin nyomásszabályzója. Tökéletesen illeszkedik, működik. Egyik cső nem arra hajlik, de a tank alatt nem számít. 5000 Ft.... 06-20-945-2242 Bp.-i bontó, van még nekik, mert autóban nem szokása elromlani. viberjük is van, készségesen válaszolnak, gyorsan postáznak a pénz odaérkezését követően
nem ugyanaz..,mer a karbis motornál egész más a szitu....
ha meg ponyvát teszel rá az is csak akkor jó ha nem ingadozik a hőmérséklet,mer akkor ugye alatta képes bepárásodni,s az ugye beeszi magát minden kis apró rozsdásodásra hajlamos dologba..
Köszi, akkor nem kell elzárni semmiféle benzincsapot meg ilyesmi, ugyan az a szitu mint a többi motornál. Természetesen a ponyva már rajta van!
Ellenőrizd a guminyomást, lehet kicsit több is mint a gyári előírás, nyomd tele a tankot, legyen tiszta, lánc befújva, időnként ülj rá, mozgasd meg, hogy a telószimmering ne fossa el magát tavasszal, amikor mennél gurulni.
Akksit én nem szoktam kiszedni, viszont kb havonta beindítom, és ha lehet, megyek is egy kört. Ha nem akkor csak járatom, amíg bemelegszik rendesen, aztán visszatolom a garázsba. Egyesek szerint ez nem tesz jót neki, de a kis lelkemnek meg a közérzetemnek igen, szóval leszarom. Takard le egy lepedővel, hogy ne porosodjon, azt cső. Nem kell dunsztba rakni szegényt, had szellőzzön.
Játsz le neki komolyzenét 0-24-ben.
Akksit már kivettem a motorból. Kipufogó kap egy dugót. Fagyálló van benne. Mit kéne még szerintetek elvégezni hogy tavasszal ne legyen gond?
Hello!indexböl csak 1db van!müszerfal meg sérült volt de persze.15000,csatlom a képeket is hozzá.
Hali az indexet (4db-ot) meg a műszerfalat mennyiért adnád el?
Vagy csak az indexeket?
Hirdetést bepastolhatnád.
Dekni meg van repedve de orvosolhato,km ora burkolata javitott de müködöképes az ora.Illetve egy oldalidomom is van hirdetésben van rola kép
Sziasztok!Megmaradt pár cuccom a motor után.Kinek mennyit ér?
Hogy ne férne be. Gs-nek befér a 160 akkor cbr-nek nehogy már ne férjen be!
Lehet felnit se kell cserélned.
Bluedevil meg Erik65 kisbandit gyári felnin használják a 180-ast és nem is láttszik torzultnak. Így legalább még hegyesebb lesz a profil...
Én megismerem, mindig van nála egy 1,5 literes ásványvizes palack + törött sátorrúd.
Amúgy láttam 180-as gumis képet ahol nincs kicserélve a lengőkar,valahogy befért.
Megvan az ufos kép nem?
És ez még csak az első téli nap...
Biztos vagy ebben?
Láttam róla képet ami veszélyes volt.
Úgyis megismerünk már messziről.

de szerintem is kettő fék a fék
Dehoooogy,én segítek neki.