Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondja ezt egy tanulatlan, "neveletlen" pesti nyeke-nyóka.Ilyen kaliberű választ vártam tőled.Egy összetettebb már meghaladná a szellemi képességeidet.Legalább fele ilyen ostoba lennél.Egy kicsit sok lesz a vigyorgásból.Megint be vagy tépve?!
Teljesen más téma....
Halihó, hova kűddjem az SV forgalmiját illetve törzskönyvet?
Múltkor beszéltük, hogy adsz címet, de aztán elmaradt.
A főoldalon az se látszik, hogy ki szólt hozzá utoljára a témához.
Én ezt visszafejlődésnek érzem. Mint valami gagyi fórummotor a 2000-es évek elejéről. :(
hú de szar:(
A fehértől kicsit jojózik a szemem és hiányzik pár apróbb funkció.De ez van.
Engem is
Szerintem megszokható.
A mobil nézetnek én személy szerint nagyon örültem. Azt remélem a képesmotor is megkapja.
Srácok, ez az új fórum csak engem zavar?
Te nagyon ostoba vagy!
Ja és a helyesírásodon látszik a tapasztaltságod.Maradj is inkább a "profi" mitorozásnál.Én nem vagyok rutinos motoros valóban,de amíg te "tapasztalatokat" gyűjtöttél,addig én tanultam.Neked sem ártott volna meg. :)
Ügyes vagy.Valóban szívbeteg vagyok.Csak a hozzád hasonló barmok poénkodnak ilyesmivel.Magadat minősíted ismét.Arról nem beszélve,hogy te sajnos súlyos eset lehetsz.A humánustól és az empatikustól igen messze állsz,bár lehet a jelentésükkel is hadilábon állsz.Erővel oldanál meg mindent,mivel a szavak tengerén gyorsan süllyed a hajód.Bár erőskődés szintjén se bízd el magad.Sokszor megfogadtam,hogy nem megyek le a hülyék szintjére,mert legyőznek a rutinjukkal.Neked most sikerült lehúznod,de megnyugtat,hogy igen "rutinos versenyző" vagy.További minden jót!
Ezzazzzz mond még béjjbi... küldjek sziv gyógyszert?
Értem én, amit te mondasz. Csak azt nem, amit ez a senkiházi megengedett itt magának. Én nap, mint nap példát mutatok a munkahelyemen és igyekszem a sérült gyerekek mindennapjait jobbá tenni, a nehézségeiken könnyíteni valamelyest. És akkor jönnek ilyen majmok ugatni az élet nagy dolgairól. Majd, ha egyszer is szembesül olyan gyermeki sorsokkal, amilyenekkel én mindennap, akkor majd felfogja az "izmos" agyával, hogy kinek miről és mit lehet pofázni. Mert azzal, amivel ő magát fényezgeti szart sem ér szerintem emberileg. Pont.
Hagyjad már magadat te agyatlan gyászhuszár. Te meg nézd meg a foglalkozásomat (hivatás, ha tudod egyáltalán mit jelent) idióta. Ezt a buzulásoddal (cicázás) érdemelted ki te semmirekellő csicska. Nem szoktam ilyen hangnemet megütni egyetlen emberi lénnyel sem, de te átléptél egy határt hulladék. Az vagy, semmi több. Nem is értem, hogy veszed a bátorságot ilyesmihez. Swani? Képben lehetsz ezen a téren is. Rutintalanság? Én nem vertem a nyálamat, hogy most tapaszalt vagyok-e, vagy hasonlók. Te fényezed magad a kisebbségi komplexusod miatt. Az adatlapom mutatja? Mit mutat, ami ennyire zavar? Ellenben te ott is csak a faszodat fényezed, mert te vagy aztán a fasza csávó, a valaki. Engem vársz? Legalább nyilvánosan ne buzuljál már legyél oly kedves. Mondjuk az erődet fitogtathatod csak, mivel eszed nem sok lehet, az már biztos.
Kicsit elkanyarodtunk az eredetileg kivesézni szánt kuplung gondtól.

Jó a Suzuki , jó a Honda stb ... Nekem mindegy lenne már mivel is motorozok, csak a tavasz itt lenne már .
straight_edge gyönyörű a motorod . És atix83 a tiéd is .

Béke legyen veletek .
Ja, van arc...
Az ovis szint az kb az adatlapodról lejött számomra. Swani cica...
Meg az is ,hogy rutintalanságodból, és hozzá nem értésedből adódóan félreértelmezel dolgokat.
Senki nem fikázta a motorját. Arra céloztam, hogy a honda mindig szebben jár egy suzinál. Deazonos kategoriába sose fog ugy menni mint egy suzuki. És pont ezért... Elég régóta irkálok ide azt hiszem, és sosem fikáztam senki motorját. Ha problémád van akkor meg szeretettel várlak bármikor az arcommal együtt. Jahhh. Nekem a nevem is az adatlapomon van. ;)
Van arc rendesen, az biztos. Kérdésre kérdéssel felelsz. Óvoda szint. Miért, az én hozzászólásommal mi a gondod? Te nézed le mások motorját. A Honda előtt Yamahám volt. Nyomta is a sok elmebeteg, hogy furulya meg szintetizátor, stb. Nem értem mire jó ez a folytonos fika egymás motorjára, vagy éppen márkaszinten. Egyébként szerinted nincs olyan Suzuki márkájú motor, amivel simán gyorsulhatna egy Honda CBR 600 FS? Nyilván egy sport-túra motor nem veszi fel a "versenyt" egy sportmotororral.
Kedves Márkatársak!

Ide is bedobom még az ünnepek előtt utoljára, hátha:

Eladó egy mindössze háromszor viselt, új (októberi vétel) 2 részes Alpinestars bőrruha 52-es méretben. Abszolút csalódásmentes, a képek magukért beszélnek!

174-184 cm és 78-85 kg között lehet jó.

Ha esetleg érdekel valakit közületek, vagy tudtok ismerőst, akit érdekelhet, kérlek, hogy jelezzétek!

Érd.: xpinter.gaborx@gmail.com

06/30 504 65-48

Motoros üdv!
Hát a tied?
Egyébként mire jók az ilyen hozzászólások?! Komolyan kérdezem.
Állitsd egy suzuki mellé...De gyorsulni ne állj le vele azért ;)
Nálad már azért jobban hallani .
Hasonló van nálam
http://youtu.be/_c1eqv5B1eY