Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem pályán mindegy
A Hornet 3 küllős
Akkor ezt januárban megboltoljuk.
3 küllős vagy 5?
Nekem van 5,5" Hornet hátsóm. Csapágy kell csak másik bele.
Ez érdekelne engem is.
Jövőre rápróbálok hátha.
Ha addig nem jelentkezik senki hogy jó vagy nem..
Üdv mindenkinek! 900rr hátsó kerekét próbálta már valaki beletenni az f2-be? Valami szélesebb felnit szeretnék hátra, lehetőleg faragás nélkül. Valamikor az xj600ba raktam fzr felnit, az belement mindenféle átalakítás nélkül ugyanúgy mint pl a tdm felnije.
105.
Még meg gondolom,nem vagyok jó kölcsönadásban.
Amúgy találtam olyan adatlapot mintha a 97-esek 15 loerősek voltak nem 98.
Akkor már most vadászd az alig használt slickeket.
Tényleg, azért pályán majd mehetek a motoroddal? Mégsem kéne leraknom a saját rendszámos motort, mert akkor ugrik a szezon...
Na ezé majd megelőzlek valamikor.
Ott az a fém háló amit vettél! Hajtogass belőle!
Egyenlőre megy.
De az AC a legkisebb tétel.
AC pumpa elektromos részére less rá, hogy a kis érintkező részek
milyen állapotban vannak.
A tankban van egy finom háló szerű amibe belemegy a benzincsap hálós része majd ki a csapból az AC-ba onnan van egy kerek tartály és irány a karbi.
Most veszem sorra mi kell.
Sajnos félig volt tankolva így felfelé a levegőtől rozsdállt a csap kivezetése körül meg tippelek az összegyült víztől.
A tank egy dolog januárban kitalálok valamit valszeg a por 15 tanktömítő lesz belőle de betonkeverőset és savazósat se vetettem el még.
Végszükség szerint kettévág-kitakarít-összehegeszt lesz de sajnálnám a fényezést.
Most egy kis flakont akarok összeütni ideiglenes etetésre de nemigen akarom azt a zsuvát bennehagyni a szűrőkben.
Még olajat,hűtőfolyadékot cserélek és meni akarok vele egy kört a háztömb körül.
Messziről nagyon hajaz rá. A helyén megmutatja, hogy minden stimmel-e.
Ja, hogy te a külsőre gondoltál. Aszittem, hogy a tankban lévő.
Ilyet találtam nethuszárként,ez a kis vacak kerül ennyibe?
Má úgy csóróként mondom.
Amúgy 99% hogy csont nélkül ugyanaz a normál street első féke,fém fékcsövestől felső munkahengerestől.
Csak a bóti.
Srácok bemzinsűrő létezik utángyártottban F3 600-ashoz vagy hondába bekocogás és fizetés?
Valszeg ez lesz.
Ennyi lesz, típushiba, írd hozzá a többihez, van még bőven
De jó lenne ha csak ennyi lenne a gubanc!
Ez okozza. Okádja a benzint a 2-3-as hengerekhez a csövön át.
Nekem úgy magyarázta itt a kolléga, hogy tank felnyit. A tank felől megy egy cső ebbe a nyomásszabályzóba, azt hagyod. A másik feléből kijön egy cső és megy a hengerekhez. Ezt lehúzod és ha megszívva benzin jön akkor átenged a membrán. Ez így is volt, telement a pofám benzinnel. De egyébként látványosan csepegett is a benzin amint lehúztam pedig nem kellene neki. Sok sikert Olajszint nekem is emelkedett volt. Cserélni kell.
Vagy olajos benzin.
Na erre emlékeztem én, köszi a tippet!
És szerinted is ez okozhatja a benzines olajat?