Én úgy tudom jó bele. Amikor építettem át az F2-esemet, akkor majdnem vettem egy 900-as hátsót. Akkoriban olvasgattam utána és elméletileg passzol bele....
Csaltam.
Daytona 675 eleje van benne.
Hűtőtakarók fényezőnél voltak.
carbonadi.de.
Ebayen.
Hiénáztam mert télen fel szokta dobni őket darabonként olcsóbban és licitben ha nem megy fel akkor nyert ügyem van.
A 3 db kb 35-40e.Postával.
Bár passz másra hogy,figyelni kell.
Azt hallottam az még jobb széria, bár nem igazán értek hozzá. Viszont a "statisztika" azt igazolja, hogy szinte minden területen jobb dolgok készültek "régebben". A mai modern motorok vélemény szerint is ízléstelenek, s túlontúl modernizáltak, főleg küllemükben!
Értjük Zoltán. Csak te nem érted, hogy pl. az enyém nem "csak" az órája szerint mutatott annyi kilométert! Nem is igazán néztem más motorokat, ez helyben volt, megtetszett és megbízható tulajtól sikerült, baromi jó áron megvásárolni! A tied F3 egyébként?
Ez akiről mesélek, ő tolta ki a Honda szalonból.
Most egy 2013 es VW Polo GTI je van azzal jár pályanapokra, meg polo kupára. Szegenyes német életet él
Ja ezt a Polot is VW től rendelte, bukócsövezve etc...
Hát nem tudom... Lehet fordult az órája már egyszer! :D 108.000 az a 8.000! Valóban szép állapotú a képek alapján, de manapság nem lehet tudni! Szerintem reálisan 600 ezernél nem "ér" többet!
Fél áron adja ez tény, az újkori árához képest
Pont tegnap beszélgettem egyik cégünknek beszállító német cég
vevőszolgálatos munkatársával , mesélte, hogy volt egy 929 cbr e 2000
ből, és tavaly adta el 8000 km-el, 4000 EUR ért.
Ezt elhiszi valaki? :)
Csak azért, mert az én motoromat helyben, egy kedves, közeli ismerősömtől vásároltam, aki valóban csak túrázni járt a motorral évente 1-2 alkalommal. Az én motorom 2005-ös és 35401 km-el vettem.
Offoljuk szét a cbr fórumot a Triplákkal
Habár neked van f3 ad, nekem meg volt
Daytona 675 eleje van benne.
Hűtőtakarók fényezőnél voltak.
carbonadi.de.
Ebayen.
Hiénáztam mert télen fel szokta dobni őket darabonként olcsóbban és licitben ha nem megy fel akkor nyert ügyem van.
A 3 db kb 35-40e.Postával.
Bár passz másra hogy,figyelni kell.
Ejj de fáj a fogam olyan deknivédőre.
De az F3 se rossz.
Bár nem fél hanem tizedáron.
Most egy 2013 es VW Polo GTI je van azzal jár pályanapokra, meg polo kupára. Szegenyes német életet él
Ja ezt a Polot is VW től rendelte, bukócsövezve etc...
Hát nem tudom... Lehet fordult az órája már egyszer! :D 108.000 az a 8.000! Valóban szép állapotú a képek alapján, de manapság nem lehet tudni! Szerintem reálisan 600 ezernél nem "ér" többet!
Pont tegnap beszélgettem egyik cégünknek beszállító német cég
vevőszolgálatos munkatársával , mesélte, hogy volt egy 929 cbr e 2000
ből, és tavaly adta el 8000 km-el, 4000 EUR ért.
Ezt elhiszi valaki? :)
Csak azért, mert az én motoromat helyben, egy kedves, közeli ismerősömtől vásároltam, aki valóban csak túrázni járt a motorral évente 1-2 alkalommal. Az én motorom 2005-ös és 35401 km-el vettem.
Ez a hirdetés valami hihetetlen számomra:
http://www.jofogas.hu/vas/Honda_CBR_600_F4_teli_aron_800_ezer_40031957.htm?first=1
Vélemények?
Motoros üdv!
Csóró vagyok.
Mindenképp kereslek,most szerzek 120-as vágottat vasárnap.
Csak a mekdönci előtt nem.
Kereslek ha lesz rá szines papír.