Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak egy halom idom levétele,szelepfedél leszedés vezértengely kiszedés stb.Semmi olyan ami kifog egy barkácskedvű emberen.
Hali Mindenki,
Csinált már valaki otthoni körülmények mellett szelep ellenőrzést/cserét? Kivitelezhető v csak speckó szerszámokkal és helyen? lehet
Asszem kattog az egyik ...
Igen passzolnak de légbeömlő csöveket is cserélni kellett meg szerintem a fejidom tartó konzolt is(ami a vázra van csavarozva a villanyaknál). Na meg a a beömlőcsöveket takaró burkolatot is(fekete).
az enyém is fs,vagy mi:),az enyém ilyen hibrid:D
Szia Fazer1000
Szóval CBR 600 FS és F4i -re keresünk bukógombát a haverral . Ebben kérnénk a segítséged.
Szia dehogynem itt vaok és elnézést hogy nem reagáltam azonnal.
Sajnos a jelenlegi "munkám" nem teszi lehetővé a saját dolgaim művelését csak nagyon minimális mértékben így nem tudok külsős feladatokat elkészíteni jelenleg.
Ezért elnézést mindenkitől aki esetleg számított rám.
Sajnos Fazer1000-t nem tudom elérni .
Meg akartalak csörgetni de nem jó szám lett elmentve...csörgess mà meg 30-468-8041
Csőőő Gabi

A TL 1000R Sanyi barátom motorja . :D
Matrica, nem festék.
tök jó.,de akkor a csíkozás nem festve van,ugye?
Igen Ő. A csíkozását és a konzol polírozását meg magam csináltam.
Csőő!(Brian vagyok:))
Nincs több helyed a garázsban?A suzi kié?
Nagyon szép(nekem is kell:) ),az egészet ő csinálta?
Köszi
Enyémet Fazer1000 fórumtársunk készítette, galériámban találsz róla képeket. Ha tetszik ez a fajta vedd fel vele a kapcsolatot, adatlapján megtalálod az elérhetőségét.
A napot mi sem láttuk, de eső az nem volt. Valószínű sokan az esőtől tartva nem jöttek el.
Sziasztok Srácok
Hol tudnék vásárolni CBR 600 FS-re (2001) bukógombát? Esetleg használt is érdekel .

Köszönöm a segítséget.
Nem tudom hogy sikerült az előző gazdájának, de szépen felrakták az í-s fejidomot.
Ezek szerint passzolnak a csavarhelyek az oldalidomhoz.
Tegnap eleg szar ido volt, meg eso, meg minden... arrafele nem is esett ezekszerint?
eredetileg?Nem dupla fényszórós ,nyertem?
Amúgy szép ám ez is!
Ha tudom hogy van valami tali a közelben mentem volna én is színesíteni a mezőnyt
Hiába dupla fényszórós fejidom van rajta ez akkor is karbis és `99-es évjárat
Na akkor derítsük ki milyen volt eredetileg
Szép nagyon! nekem is begyön ez a szín is
Ma voltam az utolsó phoenix pályanapon a P ringen, kevesen voltunk ezért nem volt csoportbontás lehetett menni addíg míg bírtad szuflával. Én elég jól bírtam de a hátsógumim teljesen elfogyott délutánra. Az idő nem a legjobb volt de nagyon élveztem teljesen beleszerelmesedtem a pályázásba, nagyon gondolkodom egy pályagép építésében, vagy vételében.
Remélem jövőre már innen is eljöttök néhányan (nalim8,HPeti....stb.)