Hali Mindenki,
Csinált már valaki otthoni körülmények mellett szelep ellenőrzést/cserét? Kivitelezhető v csak speckó szerszámokkal és helyen? lehet
Asszem kattog az egyik ...
Igen passzolnak de légbeömlő csöveket is cserélni kellett meg szerintem a fejidom tartó konzolt is(ami a vázra van csavarozva a villanyaknál). Na meg a a beömlőcsöveket takaró burkolatot is(fekete).
Szia dehogynem itt vaok és elnézést hogy nem reagáltam azonnal.
Sajnos a jelenlegi "munkám" nem teszi lehetővé a saját dolgaim művelését csak nagyon minimális mértékben így nem tudok külsős feladatokat elkészíteni jelenleg.
Ezért elnézést mindenkitől aki esetleg számított rám.
Enyémet Fazer1000 fórumtársunk készítette, galériámban találsz róla képeket. Ha tetszik ez a fajta vedd fel vele a kapcsolatot, adatlapján megtalálod az elérhetőségét.
Ha tudom hogy van valami tali a közelben mentem volna én is színesíteni a mezőnyt
Hiába dupla fényszórós fejidom van rajta ez akkor is karbis és `99-es évjárat
Na akkor derítsük ki milyen volt eredetileg
Ma voltam az utolsó phoenix pályanapon a P ringen, kevesen voltunk ezért nem volt csoportbontás lehetett menni addíg míg bírtad szuflával. Én elég jól bírtam de a hátsógumim teljesen elfogyott délutánra. Az idő nem a legjobb volt de nagyon élveztem teljesen beleszerelmesedtem a pályázásba, nagyon gondolkodom egy pályagép építésében, vagy vételében.
Remélem jövőre már innen is eljöttök néhányan (nalim8,HPeti....stb.)
Csinált már valaki otthoni körülmények mellett szelep ellenőrzést/cserét? Kivitelezhető v csak speckó szerszámokkal és helyen? lehet
Asszem kattog az egyik ...
Szóval CBR 600 FS és F4i -re keresünk bukógombát a haverral . Ebben kérnénk a segítséged.
Sajnos a jelenlegi "munkám" nem teszi lehetővé a saját dolgaim művelését csak nagyon minimális mértékben így nem tudok külsős feladatokat elkészíteni jelenleg.
Ezért elnézést mindenkitől aki esetleg számított rám.
A TL 1000R Sanyi barátom motorja . :D
Nincs több helyed a garázsban?A suzi kié?
Hol tudnék vásárolni CBR 600 FS-re (2001) bukógombát? Esetleg használt is érdekel .
Köszönöm a segítséget.
Ezek szerint passzolnak a csavarhelyek az oldalidomhoz.
Amúgy szép ám ez is!
Hiába dupla fényszórós fejidom van rajta ez akkor is karbis és `99-es évjárat
Na akkor derítsük ki milyen volt eredetileg
Remélem jövőre már innen is eljöttök néhányan (nalim8,HPeti....stb.)