Sziasztok lenne egy kérdésem a társasághoz.A képen látható motorszelepes csatlakozó mire szolgál a első villák tetején?Mit lehet vele csinálni stb. Amúgy hogy CBR 500 f motorról beszélünk :D
azzal kezdtem
de az a durva a g fordítóban,hogy ha beírsz valamit magyarul,hogy fordítsa jelen esetben spanyolra,majd a fordítást visszafordíttatod(ha van ilyen kifejezés ),és már teljesen mást fordít vissza..
Na ez volt a vak vezet világtalant
Mondjuk szerintem ez elég tré hogy ilyen nagy a range. én speciel feleslegesnek tartom az lcd fokonkénti számolását mert könnyen kínos helyzetbe kerülhetsz, na parázol vízmelegedés és figyelgetés miatt. Elég lenne egy szimpla hő mutató oszt jónapot...
Az enyém egyébként rendes haladás közben 77-80 fok körül mozog. Ha beérek városba-faluba, akkor persze feljebb kúszik, de normál tempónál 80 alatt szokott lenni.
A CBR és még gyak. a legtöbb vizes hűtőrendszer ún. túlnyomásos rendszer, ezért a forráspontja sem 100 fok hanem magasabb. ezért van a hűtősapkán a ne vedd le forrón, mert gejzír lesz felirat.
Az enyém is 106 körül indul és 95 körül kapcsol ki. De mivel több éves adott esetben 10 év feletti járgányokról beszélünk ahol már azért van lerakódás szennyeződés a rendszerben így kicsit késleltetheti a kapcsolást.
Ahogy olvasom mindenkinek 2 fok különbséggel kapcsol és zár illetve a tempós haladásnál is egyforma 88 körül mozog a hőfok.
No para
Letöltött Service Manualból néztem (2001-2003). Szerintem ezen a részén nem változtattak. De volt már itt erről vita, h kinek mikor kapcsol be, emlékeim szerint általában 100 fok felett kapcsolt be.
de az a durva a g fordítóban,hogy ha beírsz valamit magyarul,hogy fordítsa jelen esetben spanyolra,majd a fordítást visszafordíttatod(ha van ilyen kifejezés ),és már teljesen mást fordít vissza..
Na ez volt a vak vezet világtalant
Mé` nem azzal kezdté hogy _ textil out_
szerintem ezt levágta volna hama...
egyszer egy chilei nővel próbáltam beszélni,vagyis írni,de rettenet
de amúgy az enyém lemegy 80 alá is,ha megyek vele..
Miért adtad el a világ legszebb motorját?(a cbr-re gondolok)
Az enyém is 106 körül indul és 95 körül kapcsol ki. De mivel több éves adott esetben 10 év feletti járgányokról beszélünk ahol már azért van lerakódás szennyeződés a rendszerben így kicsit késleltetheti a kapcsolást.
Ahogy olvasom mindenkinek 2 fok különbséggel kapcsol és zár illetve a tempós haladásnál is egyforma 88 körül mozog a hőfok.
No para
Magyar nyelvű nincs?:)