Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó honda cbr gyári hibátlan kuplung-fékkar postázva 6700 ft ! gyári honda cbr stanley index-búra 1db 3000 ft ! bagladi74@freemail.hu
Szerintem ezen így állítható a csillapítás, hogy mekkora nyomásra van fújva a teló de ez csak egy ötlet
Sziasztok lenne egy kérdésem a társasághoz.A képen látható motorszelepes csatlakozó mire szolgál a első villák tetején?Mit lehet vele csinálni stb. Amúgy hogy CBR 500 f motorról beszélünk :D
Én ehhez hülye vagyok :)de ez a megoldás igen.
Èn kötöttem a hőgomba sarujától testre egy kapcsolót.
igen ez biztos,csak néha ha Egy szót írtam be azt is máshogy fordítja vissza:D
Én 182 vagyok,de igen ráfeküdni igen nehéz,hosszú hozzá a kezem,egyenesen meg lefúú róla a szél
Sokat túrázok aaszonnyal, nem volt rá ideális, meg a 189 centimhez kicsi volt, de szerettem. :)
üdv! csak egy db mind két oldalról fényképezve. 2000 ft+ posta, utalva 525 a posta kb.
jahh... ez azé vagyon mert a külföldiek más nyelvtani mondat szerkezetet és felépítést használnak
azzal kezdtem
de az a durva a g fordítóban,hogy ha beírsz valamit magyarul,hogy fordítsa jelen esetben spanyolra,majd a fordítást visszafordíttatod(ha van ilyen kifejezés ),és már teljesen mást fordít vissza..
Na ez volt a vak vezet világtalant
No az baró lehetett....

Mé` nem azzal kezdté hogy _ textil out_
szerintem ezt levágta volna hama...
Mondjuk szerintem ez elég tré hogy ilyen nagy a range. én speciel feleslegesnek tartom az lcd fokonkénti számolását mert könnyen kínos helyzetbe kerülhetsz, na parázol vízmelegedés és figyelgetés miatt. Elég lenne egy szimpla hő mutató oszt jónapot...
igen,csak az rettenetesen fordít..
egyszer egy chilei nővel próbáltam beszélni,vagyis írni,de rettenet
,ennek örülök!
de amúgy az enyém lemegy 80 alá is,ha megyek vele..
Az enyém egyébként rendes haladás közben 77-80 fok körül mozog. Ha beérek városba-faluba, akkor persze feljebb kúszik, de normál tempónál 80 alatt szokott lenni.
Én nem tudok róla, h lenne.
Roll 83
Miért adtad el a világ legszebb motorját?(a cbr-re gondolok)
A CBR és még gyak. a legtöbb vizes hűtőrendszer ún. túlnyomásos rendszer, ezért a forráspontja sem 100 fok hanem magasabb. ezért van a hűtősapkán a ne vedd le forrón, mert gejzír lesz felirat.
Az enyém is 106 körül indul és 95 körül kapcsol ki. De mivel több éves adott esetben 10 év feletti járgányokról beszélünk ahol már azért van lerakódás szennyeződés a rendszerben így kicsit késleltetheti a kapcsolást.
Ahogy olvasom mindenkinek 2 fok különbséggel kapcsol és zár illetve a tempós haladásnál is egyforma 88 körül mozog a hőfok.
No para
perik 71
Magyar nyelvű nincs?:)
igen,én is ezt akarom,az automatika előtt bekapcsolni.Kivel tetettél rá?
Én a CBF-re tettem kapcsolót,ha látom megy föl a hőmérő akkor bekapcsolom,nem bízom a véletlenre.
Letöltött Service Manualból néztem (2001-2003). Szerintem ezen a részén nem változtattak. De volt már itt erről vita, h kinek mikor kapcsol be, emlékeim szerint általában 100 fok felett kapcsolt be.
szia A két fejidom belsőt mennyiért adod?