Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írtam fb-n.
Ma jött szembe pár CBR600F :D Kistarcsa , M2 kimozdul az ember és mindenhol csak F4i
Na de megint eltértünk a lényegtől. Szóval benzin szagú a motorolajom, részletek lejjebb, SOS!
Akkor vannak esett meg esetlen motorosok?
Nekem az se tetszik, ami neked volt. Én azt is kihagyom. Ez a mondás meg az esett motorosoké. Hallod ataaa!?
Ami késik, nem múlik.
Tudod, kétfajta motoros van.
Bár igazi esésem még nekem sem volt.
Mert elmész mindenkivel motorozni, csak a V!
a kellemes mély dübörgést elrontotta egy visító sor4 meg egy valami szavakkal le nem írható hangú sor3
Én nem is dobtam még el!
Úgyis gyorsabb vagyok vele.
Add el, használd a GS-t.
Na bagatellizáljuk el a dolgot kérem!
Tényleg elég gáz a dolog, mert amíg egyértelműen nem tudom meghatározni hogy mi okozza, hiába cserélem le újra meg újra az olajat.
Szóval minden megoldás érdekel.
Benzinkúton jóhogy minden benzinszagú!
SV-k mélyen brümmögnek, ez meg visít, mint egy szűz ribi.
két sportdobos svezret is leüvölt az tuti.Én meg aszem tőle hogy metron ülök.
Hát, ha mögötte mész az indok egy gyilkosságra is!
Szerintem valaki már elkezdte...
Az ellen a dob ellen népszavazást fogok szervezni.
Ma amikor megálltunk tankolni gondoltam nézek egy olajszintet.
Elég magasnak tűnt (alapból is magas lehetett mert nemrég cseréltem és fullra töltöttem), ezért letekertük a beöntőnyílás kupakját és azon lehetett érezni a benzinszagot. Érdekes hogy amikor a lyukba beszagoltam ott már annyira nem érződött. A többiekének sima olajszaga volt, de ennek benzines jellege volt.
Azt tudni kell, hogy nem a gyári kipu van fent, hanem egy tök nyitott üvöltő cső. Megvan a gyári is, rakom is vissza...
Ettől is lehet hogy egy kis benzin került az olajba? Remélem tényleg nem okoz ez problémát, és a kipucsere megoldja.
Benzinesnek benzin szagú dízelnek dízel szagú meg az átlagnál feketébb az olaja ez természetes meg különben is ti honnan veszitek észre, hogy benzin szagú olajcserénél vagy hogy
Sok hidegindítástól meg lehet benzin az olajban azért is mondják, hogy városban rövid távon használt autókba is jobb gyakrabban cserélni amúgy ha nem nő az olajszinted akkor semmi gáz ne parázz
De mégis mi okozhatja? Lehet azzal a nyitott dobbal is összefüggésben?
Most már tényleg visszarakom. Nem tudom mennyi mehetett bele, remélem eddig nem okozott kárt!
Ha ez igaz, akkor nem bíznám valami sufni műhelyre. Azt a kipuffot meg már le kellett volna dobnod.
Sziasztok!

Ma arra lettem figyelmes hogy benzin szagú az olajam.
2002-es cbr600F4i.
Mitől lehet ez, és Tata környékén szerintetek kihez forduljak?
Hali skacok!

Beraktam az EBC HH fékbetéteket, tényleg nagyon jók! Akkorát fognak hogy a szemeim csattannak a plekó belsején pedig még össze sem koptak a tárcsákkal igazán.
Szép cbr:),bár majdnem mind szép