Köszi! Bár a telós képek nem sokat érnek. Az enyém se teljesen eredeti.
A tiéd is jó ne aggódj! Neked ha jó az a lényeg, ha elmész vele valahová úgysem téma,hogy milyen fejidom,meg ilyenek.
Azt láttátok volna amikor elmentem a cimborámmal boci találkozóra,
a sok egyszínű bocis mind az én motoromat nézte
2001-02-ben piacra dobtak Rossi replika fényezéssel FS alapokon CBR600-at. FR kódot kapott, amiben az R utal Rossira. A te motorod majdnem stimmel, kivéve a fejidom, mert az szerintem fényezve volt és nem az eredeti matrica van rajta. (mondjuk, me qva drága) Az évjárat az alvázszám 10. karaktere. Itt nézelődhetsz
itt vagyok itt vagyok,te hol néztél utána Péterem?Bár érdekes mindenhol ahol le lehet ilyeneket tölteni,ilyen szarvíz szarságokat,mindenhol(2001-2003)van írva,akkor az enyém sem 2004-ben lett gyártva?..Hogy örültem milyen fiatal
Ebben is lehet valami,mert a service manual-t ahonnan le lehet tölteni,ott is ezt írja honda cbrf4(2001-2003),mintha f4-et már 2004-ben nem is gyártottak volna..
De tudatlan vagyok ,mi az a boci?
A tiéd is jó ne aggódj! Neked ha jó az a lényeg, ha elmész vele valahová úgysem téma,hogy milyen fejidom,meg ilyenek.
Azt láttátok volna amikor elmentem a cimborámmal boci találkozóra,
a sok egyszínű bocis mind az én motoromat nézte
Le kell szedni az első ülést, alatta ott a matrica, vagy kell az alvázszám és szinre meg lehet mondani mi volt eredetileg.
Itt nézelődhetsz
A 2001 en ezüst csíkok vannak az utána levőn meg kék
Vésőm, kalapácsom van, a kuplungot, vagy a szeleprugókat ellenőrizzük?
De hol néztél utána?