Akkor rakjál rá 150-est vagy 160-ast. Én a GS-re is GSX600F felnivel 150-es gumit raktam a gyári 130 helyett. Jobban is néz ki és érzetre is jobb volt nekem.
Na igen, a 180as jól mutat és sok is van belőle. Csak tuti nem tudnék akkorát feltenni. A lánc egyenesfutása nem igazán oldható meg szenrintem. Bár tény hogy nagyon baba lenne vele a gép.esetleg egy VFR LENGŐKARRAL..
Lekerültek az idomok ( köszönhetően egy drága hölgy sofőrnek aki tolatás közben felborította és ráhajtott a járdán, majd eltűnt a helyszínről) és most gondoltam kicsit átalakítom, kap egy kerek lámpát, egy karcsúbb farokidomot F4-ről, meg egy kicsi szélesebb gumit. Az f3-on 160-as van ha jól emlékszem, egy akkora már elég lenne az összképhez.
Nemigen.
Egyrészt 130-ban tapadósabb csak max supermoto ott a súllyal van gáz a 180-as meg jól mutat a kávézó előtt nameg van belőle dögivel használtpályázósolvadt.
Sziasztok!
Valaki csinált már f1-esen lengőkar cserét szélesebb hátsókerék érdekében? Melyikét lehetne betenni a legkevesebb átalakítással?
Annyira virsli az a 130as hátsó.. ☺
Bontóra ráírtam már. Végül is nem olyan fontos. Csak a szememnek hiányzik.
Ebay-t lesegettem, de drága a posta usa-ból.....angoloknál volt még horror áron. Még az is lehet maratok valakivel, ha más megoldás nem lesz. Ha minden drága.
Én az első sárvédő jobb oldali hosszú csavarját hagytam el, amivel a fékcsövek is oda vannak fogatva.
Igaz pótolhatnám egy sima hosszú 10-es csavarral, na de az már nem ugyan az!
Honnan lehet az ilyen cuccokat pótolni?
Egyrészt 130-ban tapadósabb csak max supermoto ott a súllyal van gáz a 180-as meg jól mutat a kávézó előtt nameg van belőle dögivel használtpályázósolvadt.
Nameg má he 130-as?Nemáááááá.
Valaki csinált már f1-esen lengőkar cserét szélesebb hátsókerék érdekében? Melyikét lehetne betenni a legkevesebb átalakítással?
Annyira virsli az a 130as hátsó.. ☺
eladó a képen látható Honda CBR 600 F4i alkatrészek ! 1db pirelli diablo corsa hátsó gumi 65-70%os,1dbgyári fékkar,1db gyári kuplungkar,1db gyári index bura,1db balos tükör,1db tükör talp,1db repedt de javítható generátor dekni,1db hozzávaló tömítés,1db gyári hibátlan szintelen plexi,1db bal alsó fejidom rész ! ha egyben elviszed 19 000 ftért megkapod ! +posta. bagladi74@freemail.hu
Kell a jobbos védő. Telón hívlak majd holnap
Ebay-t lesegettem, de drága a posta usa-ból.....angoloknál volt még horror áron. Még az is lehet maratok valakivel, ha más megoldás nem lesz. Ha minden drága.
http://www.ebay.com/sch/i.html...
Igaz pótolhatnám egy sima hosszú 10-es csavarral, na de az már nem ugyan az!
Honnan lehet az ilyen cuccokat pótolni?
védő
Van valakinek cbr 600f2-es hez pályaidom vagy idom garnitúra.
A sajátomat nem akarom pályán leamortizálni , de jó lenne egy másik rá