Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És milyen széles a feknid? Az enyém 3,5-ös. Nem tudom mennyire nehezen menne rá és mennyivel váltortatná meg a gumi profilját.
Akkor rakjál rá 150-est vagy 160-ast. Én a GS-re is GSX600F felnivel 150-es gumit raktam a gyári 130 helyett. Jobban is néz ki és érzetre is jobb volt nekem.
Na igen, a 180as jól mutat és sok is van belőle. Csak tuti nem tudnék akkorát feltenni. A lánc egyenesfutása nem igazán oldható meg szenrintem. Bár tény hogy nagyon baba lenne vele a gép.esetleg egy VFR LENGŐKARRAL..
Lekerültek az idomok ( köszönhetően egy drága hölgy sofőrnek aki tolatás közben felborította és ráhajtott a járdán, majd eltűnt a helyszínről) és most gondoltam kicsit átalakítom, kap egy kerek lámpát, egy karcsúbb farokidomot F4-ről, meg egy kicsi szélesebb gumit. Az f3-on 160-as van ha jól emlékszem, egy akkora már elég lenne az összképhez.
Nemigen.
Egyrészt 130-ban tapadósabb csak max supermoto ott a súllyal van gáz a 180-as meg jól mutat a kávézó előtt nameg van belőle dögivel használtpályázósolvadt.

Nameg má he 130-as?Nemáááááá.
Vékonyabb gumival fordulékonyabb a géped, olcsóbban kapsz rá gumit. Miért van erre szükség?
Sziasztok!
Valaki csinált már f1-esen lengőkar cserét szélesebb hátsókerék érdekében? Melyikét lehetne betenni a legkevesebb átalakítással?
Annyira virsli az a 130as hátsó.. ☺
Szijasztok olaj csere periodos menyi? 6000 km? F2
sziasztok !
eladó a képen látható Honda CBR 600 F4i alkatrészek ! 1db pirelli diablo corsa hátsó gumi 65-70%os,1dbgyári fékkar,1db gyári kuplungkar,1db gyári index bura,1db balos tükör,1db tükör talp,1db repedt de javítható generátor dekni,1db hozzávaló tömítés,1db gyári hibátlan szintelen plexi,1db bal alsó fejidom rész ! ha egyben elviszed 19 000 ftért megkapod ! +posta. bagladi74@freemail.hu
Ok
Benézrem. Azt hittem máshoz, szerléshez írtál valami rugóról
Kell a jobbos védő. Telón hívlak majd holnap
Már irtam neked valamelyik nap hogy 2 rugó a sarokvédő.
Jaaa a "rugó" szóról más témához gondoltam hozzá
30022-es hozzászólás
Ilyenre. Van esetleg neked?
Csak egy jobbos lábtartón lévő védőre lenne szükségem
Van pályaidomom hozzá!
Nem szervezünk valami "mini" típustalálkozót valahova, v pályanap/délután keretében?
szerintem Atix83-at csörgesd meg... asszem több is van nékije
Bontóra ráírtam már. Végül is nem olyan fontos. Csak a szememnek hiányzik.

Ebay-t lesegettem, de drága a posta usa-ból.....angoloknál volt még horror áron. Még az is lehet maratok valakivel, ha más megoldás nem lesz. Ha minden drága.
Pótolom valami standarddal, aztán ha már nagyon sok csavart hagyok el, veszek egy ilyen készletet.
Én az első sárvédő jobb oldali hosszú csavarját hagytam el, amivel a fékcsövek is oda vannak fogatva.
Igaz pótolhatnám egy sima hosszú 10-es csavarral, na de az már nem ugyan az!
Honnan lehet az ilyen cuccokat pótolni?
Szerintem bontóban is biztos találsz, de...

védő
Sziasztok

Van valakinek cbr 600f2-es hez pályaidom vagy idom garnitúra.
A sajátomat nem akarom pályán leamortizálni , de jó lenne egy másik rá