A Pannónia nagy és drága, a Kakucs kicsi és olcsó, az Euroring izgat, ott még nem voltam.
Tényleg, Atix ,mennyire igaz, hogy csúszik az Euroring? Vannak ilyen pletykák.
Nagyon túlozva ha nincs szarrá nyúlva még feszítő nélkül se ugrik át járó motornál se annyival nem hosszabb nyugodtan vedd ki meg tedd be az újat ha arról van szó
Én is gondoltam rá, hogy azon a héten még elmegyek pályázni egyszer, de ez így nekem drága. Most azon gondolkodom, hogy elmegyek a kecsóringre, ott még nem voltam.
Szevasztok!
Tudja valaki hogy ha ki akarom venni a vez.láncfeszítőt akkor be kell állítani valahova alapjelzéshez a főtengelyt?`99-es f4-es a gépem.Gondolom nem mindegy milyen főtengely állásnál veszem ki a feszítőt,nem ugrik el a vezérlés ha csak úgy kiveszem a feszítőt?
Üdv : Ady
Üdv.
Kinek mi a tapasztalata erről a gumiról?
Viszont nekem is van haverom, aki mondta, h csúszik és szokott poros lenni.
Tényleg, Atix ,mennyire igaz, hogy csúszik az Euroring? Vannak ilyen pletykák.
Azt hiszem marad a jó öreg kakucs.
Ha csak a láncfeszítőt veszed ki akkor nem hiszen fogasláncról beszélünk az nem ugrik át ha nem rángatod agyon...
Tudja valaki hogy ha ki akarom venni a vez.láncfeszítőt akkor be kell állítani valahova alapjelzéshez a főtengelyt?`99-es f4-es a gépem.Gondolom nem mindegy milyen főtengely állásnál veszem ki a feszítőt,nem ugrik el a vezérlés ha csak úgy kiveszem a feszítőt?
Üdv : Ady
Egész napra megyek és a "nagy" pályára, ami 25000 ft vagy 90€
http://motoralkatresz.eu/termekek/Morse/92RH2015_116_vezermulanc/
Fél nap 85€? Vagy a gokartpályára mész?
link
link
Oda készül a haverom.