Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valakinek nincs f2-f3 hoz hibás generátor része?a tekercs
nem is neztem :) koszi!
Bökj rá az adatlapjára.
teloszamot tudnal adni es akkkor ott megdumalnank a reszleteket :)
van... ;)
Szevasztok! ha valakinek lenne esetle elfekvoben CBR 600fs-hez (a kulon levo uleseshez) egy par ulese es megvalna tole akkor en vevo lennek ra. A valaszokat elolre is koszonom, tovabbi szep napot! Sziasztok!
jó hogy ki van táblázva,de 50 méterre előtte,akkor már késő
Ez a cikk egy faszság. Ilyen szarokat mindenhova raknak, pálya, főút, lakott terület,(fejből mondok vagy húszat) de szerintem tök felesleges ezt nyilvántartani, meg fotózgatni stb, mivel mindegyik ki van táblázva előre. Aki ilyenbe beleszalad, az meg is érdemli. A trafihunter meg csak azért van a telefonomon, mert könnyű megtalálni a legközelebbi benzinkutat . A többi funkciója inkább idegesítő, mint hasznos.
IQ trafi
Aki tapasztal újabb kamerákat, az írja meg nekik!
köszi
A láncot le kell emelni és ki kell matekolni a hátsó féket is.
kiveszem a tengelyt aztán kijön?
Az se baj, ha hűtőfolyadékot cserélsz benne, ha már régen volt.
Elso korben igyal egy sort.
Addig lejon a manual.
Amugy az anyat kene inzultalni a kerektengelyen.
cbr 600 f2 hogy kezdjem kiszedni a hátsó kereket?kaptam egy szöget
Nekem konkrétan ugyan ez van. Nem éri elég levegő a hűtőrácsot.
Én a CBF-re tettem egy kapcsolót a ventillátornak és nyugodtan lehet +35 fokban felvonulni is.
Hello.

Azt vettem észre mostanság hogy városi meg lassú tempónál felmelegszik a vizem egész 106-108 fokig menet közben is, visszahűlni csak nagy tempónál hajlamos a vizem. Akkor viszont 88 körül van. Volt már vkinek hasonló?

Üdv:
Boni
Köszi! hát jobban néz ki mint az én 130/50-es gumim.
Tudsz képet mutatni hátulról, hogy néz ki?
Szevasztok!
Tegnap délután 17óra körüli időben Vác mellett a körforgalomból kifelé menet(autóval voltam az északi körforgalomban,kismaros m2régi2-es elágazói körforgalomban...)láttam egy szép ezüst-fekete CBR600F-et.nem tudna jelentkezni hogy ki volt?
Motoros üdvözlettel Ády
Nekem 150-es van rajta, rendben működik
Mindkét oldalon másfél centi van a gumi és a villa között. A lánc kicsit neccesebb, az 1 cm-re van a gumitól viszont kijjebb nem nagyon tudom hozni mert a főváz és a lánc közt 5mm van. Hétvégén meló után megnézem mennyit enged a lánc még.
A gyári a GS-en is 3,5, de én vettem a 150-es gumihoz egy 4,5-es felnit.
Villától befért, a lánckerék alá raktam egy egy alátétet, ez még nem befolyásolja a lánc futását, meg a féktámaszt kellett kicserélni hogy ne érjen bele a gumiba. A keskeny felnire ne rakj szélesebb gumit, mert instabil lesz! Méricskéld ki hogy mennyi plusz helyed van!