Fehérvárra járok rendszeresen.
Ha kölcsönön tudnád adni azt nagyon megköszönném.
Az e-mail címemre légyszives megadnád a teló számod?
pogimen@citromail.hu
Hát vagy rendelsz egyet a neten, vagy tudok kölcsön adni egyet. Ha jól látom velencei vagy én meg székesfehérvári. Ha érdekel megnézem, hogy pontosan milyen is kell.
3e-kènt lukszus olajat cserèlni azt az ODO feliratot meg nem tudod eltüntetni mivel az az odometer azaz az össz megtett km-t mutatja A-B napiszámlálóba nem mutatja mivel az nem is az össz megtett próbáld csak ki váltsd át ès el is tűnik a felirat
Eddig minden alkalommal 3000 km-ként vittem a szervízbe a gépet olaj cserére. Úgy látom mikor eléri a beállított km állást csak akkor jelenik meg az ODO a m.falon.
Fölöslegenek tartom pestre felmotorozgatni állandóan csak egy olajcsere miatt, így ezek után én oldanám meg. Tehát a + 15 ezer szervízköltség a zsebemben maradna. Innen adódott a kérdés, hogy miként lehetne az ODO-t kitörölni. De úgyis rájövök majd.
Jut eszembe én sem nagyon tudom hogy kell kezelni a műszerfalat. Majdnem 2 hónapja van meg a motor, de annyira örülök, hogy végre olyan gépem van amit nem kell szerelni, hogy még az órát is lusta voltam beállítani
Nekem most írta ki az F4, hogy ODO.
Ahogy számolgatom gondolom olaj cserére utal.
A szűrő cseréjéhez hol tudnék olyan szorító kupakot találni amivel megtudom húzni?
100 felett nekem is visszahül de mihelyst lassítok melegedni kezd nagyon hamar felmegy és hidegbe is melegszik bár nem túlzottan de biztos hogy nem normális leveszem a termot aztán majd elválik mi lesz
Nekem most legutoljára sikerült olyan fóliát venni a telefonomra ami nem tükröződik, mert picit strukturált a felülete. Ez nagyban segít abban, hogy nem magamat látom a telefonban hanem a kijelzőt napfényben :)
Már pl ha 50km/h megyek is felmegy 100 ig vagy több is akár dugulas kizárt szerintem mert akkor nemtudtam vólna leengedni se a vizet belőle a termora gondoltam még (biztos hogy gyórsann melegszik mert tavaly egyáltalán nem vólt ilyen) köszi a segítséget :)
Mit jelent az, hogy túlzottan melegszik? Milyen körülmények között, hány fokot mutat? Pl. nekem városon kívül 78-82°C között mozok, 100-120km/h tempónál. Igazából csak városban araszoláskor szokott felkúszni. Ha pl lépésben haladsz, vagy éppen bólyázok akkor meg simán bekapcsol a ventilátor. 108°C-nál kapcsol.
Ami miatt jobban tud melegedni normál használat mellett, hogyha dugulás van a hűtőnél/vízkörben. Rossz a vízpumpa, de az is lehet, hogy a hűtő lamellái vannak eltömődve, de akár a termosztátod is lehet rossz, hogy nem nyit ki. Szóval bármi lehet.
Sziasztok !
Van egy honda cbr 600 f4 (2004) motorom és van 1
problémám vele túlzottan melegszik a vizet kicseréltem
de sokkal jobb nemlett a helyzet ami más esetleg hogy eltérő olajat használok a tavajihoz de előìrtnak megfelel nem e az lehet az oka de bármilyen ötletet jonéven veszek hátha valaki már járt hasonló cipőbe thx!
Tavaly nekem 3 olajcserém volt, Bury nagy megelégedésére
Összeszedtem tavasszal egy aknafedeled, akkor a friss olaj a betonon,
és a hátsógumin pihent meg.
Aztán bek*lázott az olajhűtőm, így volt némi víz a 2 ezret futott olajban,
ismét csere.
Ez az év remélem a km miatt kell olajat cserélnem
AC témára visszatérve:
Rendeltem egy új relét, de még idő hiánya miatt nem sikerült beleoperálni.
Bontott AC-tól ódzkodom, mivel egyidős motorból származik mint
az enyém, így valószínűleg annak a reléjének is meg vannak számlálva
a napjai.
MÁS:
Épp minap néztem egy km óra állást, idén már 3 ekm-nél tartunk, pedig
folyamatosan panaszkodom az időjárás miatt.
...ahha, 30 ezret futott 14 éves motorok
Én is 5,2 collos androidos telefonnal navigálok. Itthon IGO, külföldön Nokia Here programja.
Tökéletesen működik, egyetlen negatívuma van csak, hogy verőfényes napsütésnél árnyékolni kell neki, hogy lássam. De irányadónak, néha rápillantani tökéletes, és olcsó megoldás. Tartót rendeltem csájnából 3 Pisztolyorrú Mátyásért.
Ha kölcsönön tudnád adni azt nagyon megköszönném.
Az e-mail címemre légyszives megadnád a teló számod?
pogimen@citromail.hu